تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: چند تا سوال در رابطه با راه اندازی سایت تخصصی دانلود (درخواست راهنمایی)

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

سلام,,دستم بسته نیست برای مخارج اما ترجیح میدم هزینه ها رو پایین بیارم و ولخرجی نکنم فرضا جای اینکه بدم قالب بسازن برام خودم کارهاش رو انجام بدم...
    نمیگم ولخرجی کنید ولی هر چی بیشتر خرج کنید قطعا سایت با کیفیت تری میتونید بسازید و زودتر ازش کسب درآمد میکنید.
    خیلی هم عالی، اگر میتونید طراحی کنید خودتون که چه بهتر.

از سرور استفاده کنم نیازی به خرید هاست نیست دیگه درسته؟ درمورد iis و سابدامنه توضیح میدید یکم ؟
    نه خیر دیگه نیازی به هاست دانلود نیست. شما تو هاست دستت خیلی بستس. ولی تو سرور راحت تر میتونید فایل ها رو ویرایش کنید.
    iis وب سرور هست. صفحات که همین جوری نمیرن رو وب ! نیاز دارن به وب سرور که به درخواست های کاربران پاسخ بده که کانفیگش دنیایی هست ! سرعت سایت خیلی به کانفیگ وب سرور مربوط میشه. از جمله وب سرور های معروف میشه به آپاچی، iis و انجیکس اشاره کرد/
    سابدامنه هم به این شکل هست مثلا : translate.google.com
    و دامنه اصلی هم google.com

در سایت شما هم سرور دانلود قطعا جدا از هاست دانلود هست به همین دلیل دامنه به این شکل خواهد بود site.com سایت اصلی و dl.site.com سرور دانلود.

چشـــم... فقط چون به قولـی خیلی 0 کیلومترم سوالهام مایه خنده میشه...
    نه خیر ما اینجا نیومدیم که بخندیم. قطعا همه یک روزی مثل شما بودند

سایت دانلودها که لینک های اختصاصیش سرعت خیلی بالایی دارن دلیل بالا بودن سرعتش مربوط به چه عواملی هست؟ این سرور مناسب تاثیری رو این قضیه داره؟
    دو دلیل داره :
    اولا که سرور اونها واقع در ایرانه که سرعت دانلود بالا و پینگ پایین دارند.
    دوما در کانفیگ وب سرور ماکزیمم سرعت رو بالا قرار میدند.

برای شما که اول راه هستید و بودجتون پایینه سرور ایران مناسب نیست گرچه دوست داشتم پیشنهاد سرور ایران بدم.

این کار چقدر هزینه ها رو افزایش میده ؟
    خیلی هزینه بالاتر میره حدود 4 برابر میشه. مثلا اگر سرور رو 50 هزار تومان میخرید هزینه این کار 200 تومان میشه اما از نظر امنیتی و ریسک پذیری و پورت سرور کار تظمین شده ای رو شروع می کنید.

برای این کار باید کامپیوتر به نت وصل باشه ؟
    نه خیر. تمام فعالیت ها لوکال انجام میگیره.

برای شروع میتونید چه قدر هزینه کنید ؟
    ببینید سرور رم 2 گیگ کافی هست. هارد هم 500 گیگ خوبه از نظر من.
    نوین vps هزینه همچین سروری رو در لیزوب ( دیتاسنتر وارز ) با هارد 100 گیگ رید 10 با قیمت 60 هزار تومان میفروشه که پروت سرور هم 2 گیگ هست. ( سرعت خوبی داره ) هر 100 گیگ هارد اضافی 10 هزار تومان میشه که اگر 400 گیگ بخواید هزینش در میاد 40 تومان که با 60 هزار تومان پول سرور میشه 100 هزار تومان هر ماه. ( ترافیک نامحدود )

اما قیمت سرور ایران سرسام آوره. هاست دی ال که نزد خاص و عام شناخته شده هست رم 2 گیگ با پهنای باند 1 و نیم ترابایت و پورت 1 گیگ و هارد 160 گیگ 170 هزار تومان قیمت گزاری کرده و از هزینه هارد اضافی هم خبر ندارم.

لیست قیمت ها رو در اینجا میتونید ببینید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر دو نیز از هاستینگ های شناخته شده هستند. اگر باز هم قیمت پایین تر یا سرویس خاص دیگه مد نظر دارید یا از این شرکت ها خوشتون نیومده ذکر کنید تا شرکت های شناخته شده دیگه ای نام ببرم.
    در ظمن بعد از اینکه از وبسایت در آمد کسب کردید میتونید با 200 300 هزارتومان سرور اختصاصی با رم بالا در حده 8 یا 16 گیگ اجاره کنید.
    موفق باشید.

2. 3 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

الان که دارم بررسی می کنم با 160 هزار تومان هم میشه از کیم سوفی سرور اختصاصی با رم 16 گیگ و هارد 2 تا 3 ترابایت بخرید.

4. 4 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نمیگم ولخرجی کنید ولی هر چی بیشتر خرج کنید قطعا سایت با کیفیت تری میتونید بسازید و زودتر ازش کسب درآمد میکنید.
    خیلی هم عالی، اگر میتونید طراحی کنید خودتون که چه بهتر.

سلام ,,
    تونستن که نمیتونم چون شناختی ندارم در حال حاضر ..منظورم این بود که اگه بتونم از هزینه ها کم کنم به قیمت وقت گذاشتن میکنم ولی دستم خیلی بسته نیست در کل

نه خیر دیگه نیازی به هاست دانلود نیست. شما تو هاست دستت خیلی بستس. ولی تو سرور راحت تر میتونید فایل ها رو ویرایش کنید.
    iis وب سرور هست. صفحات که همین جوری نمیرن رو وب ! نیاز دارن به وب سرور که به درخواست های کاربران پاسخ بده که کانفیگش دنیایی هست ! سرعت سایت خیلی به کانفیگ وب سرور مربوط میشه. از جمله وب سرور های معروف میشه به آپاچی، iis و انجیکس اشاره کرد/
    سابدامنه هم به این شکل هست مثلا : translate.google.com
    و دامنه اصلی هم google.com

در سایت شما هم سرور دانلود قطعا جدا از هاست دانلود هست به همین دلیل دامنه به این شکل خواهد بود site.com سایت اصلی و dl.site.com سرور دانلود.

سرور همون VPS و VDS هست ؟
    واسه کانفیگ باید بسپرم به همون شرکتی که ازش سرور رو خریدم؟
    و اینکه اگه من سرور بخرم باید کار با چه نرم افزارهایی رو یاد بگیرم و رو چه مسائلی شناخت داشته باشم؟

هاست دانلود جداست یعنی باید یه هاست جدای سرور برای آپلود فایل ها بخرم ؟

دو دلیل داره :
    اولا که سرور اونها واقع در ایرانه که سرعت دانلود بالا و پینگ پایین دارند.
    دوما در کانفیگ وب سرور ماکزیمم سرعت رو بالا قرار میدند.
    برای شما که اول راه هستید و بودجتون پایینه سرور ایران مناسب نیست گرچه دوست داشتم پیشنهاد سرور ایران بدم.
    خیلی هزینه بالاتر میره حدود 4 برابر میشه. مثلا اگر سرور رو 50 هزار تومان میخرید هزینه این کار 200 تومان میشه اما از نظر امنیتی و ریسک پذیری و پورت سرور کار تظمین شده ای رو شروع می کنید.
    برای شروع میتونید چه قدر هزینه کنید ؟
    ببینید سرور رم 2 گیگ کافی هست. هارد هم 500 گیگ خوبه از نظر من.
    نوین vps هزینه همچین سروری رو در لیزوب ( دیتاسنتر وارز ) با هارد 100 گیگ رید 10 با قیمت 60 هزار تومان میفروشه که پروت سرور هم 2 گیگ هست. ( سرعت خوبی داره ) هر 100 گیگ هارد اضافی 10 هزار تومان میشه که اگر 400 گیگ بخواید هزینش در میاد 40 تومان که با 60 هزار تومان پول سرور میشه 100 هزار تومان هر ماه. ( ترافیک نامحدود )
    اما قیمت سرور ایران سرسام آوره. هاست دی ال که نزد خاص و عام شناخته شده هست رم 2 گیگ با پهنای باند 1 و نیم ترابایت و پورت 1 گیگ و هارد 160 گیگ 170 هزار تومان قیمت گزاری کرده و از هزینه هارد اضافی هم خبر ندارم.
    لیست قیمت ها رو در اینجا میتونید ببینید :
    هر دو نیز از هاستینگ های شناخته شده هستند. اگر باز هم قیمت پایین تر یا سرویس خاص دیگه مد نظر دارید یا از این شرکت ها خوشتون نیومده ذکر کنید تا شرکت های شناخته شده دیگه ای نام ببرم.
    مزایای سرور ایران سرعت و پینگ مناسب هست فقط ؟ معایبش رو هم میگید چی هست؟
    جمله دوم رو بیشتر توضیح میدید بالا و پایین قرار دادنش خرجی داره ؟
    تا ماهی 100 - 130 میتونم هزینه کنم من چون تازه کار هم هستم نمیدونم چی پیش میاد بیشترش ریسکه برام
    هاست دی ال رو سرور غیر ایران رو جایی خوندم خیلی مشکل داره ...البته من زیاد تحقیق نکردم ولی از کامنت ها این ور و اونور به نظرم رسید ایران بهتره
    من برای شروع که سایتم احیانا بازدید کمی داره با چه مقدار پهنای باند و فضا نیاز داره ؟

در ظمن بعد از اینکه از وبسایت در آمد کسب کردید میتونید با 200 300 هزارتومان سرور اختصاصی با رم بالا در حده 8 یا 16 گیگ اجاره کنید.
    یعنی رمش 8 یا 16 GIG ?
    بعد یه سوالی درمورد فرق حجم ها تو سرور و هاست اینکه تو تبلیغ هاست ها مینویسن میزان فضا --- و پهنای باند ---
    اما واسه مشخصات سرور اطلاعات رو به یه شکل دیگه مینویسن CPU و مموری و مقدار هارد رو مینویسن
    میزان فضا و پهنای باند تو سرورها به چه صورت هست؟

(حسابی شرمنده ام سوالهام زیاد هست پیشاپیش ممنونم ازتون)

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

سلام ,,
    تونستن که نمیتونم چون شناختی ندارم در حال حاضر ..منظورم این بود که اگه بتونم از هزینه ها کم کنم به قیمت وقت گذاشتن میکنم ولی دستم خیلی بسته نیست در کل
    ببینید توضیح دادم ولخرجی که خوب نیست ولی برای سایت عالی و پروفشنال باید خرج کنید.

سرور همون VPS و VDS هست ؟
    واسه کانفیگ باید بسپرم به همون شرکتی که ازش سرور رو خریدم؟
    و اینکه اگه من سرور بخرم باید کار با چه نرم افزارهایی رو یاد بگیرم و رو چه مسائلی شناخت داشته باشم؟

هاست دانلود جداست یعنی باید یه هاست جدای سرور برای آپلود فایل ها بخرم ؟
    بله اما یک فرق کوچیک دارند. منابع vps اشتراکی منابع vds اختصاصی هست.
    نه خیر خودتون باید کانفیگ انجام بدید.
    موارد زیادی هست مخصوصا در سرور لینوکس ریزه کاری زیاد داره مخصوصا در موقع ساخت dns سرور یا کانفیگ حرفه ای apache و کانفیگ امنیتی و مناسب برای php
    نه دیگه یک هاست پربازدید روی سرور ایران + یک سرور دانلود میخرید و تمام.

مزایای سرور ایران سرعت و پینگ مناسب هست فقط ؟ معایبش رو هم میگید چی هست؟
    جمله دوم رو بیشتر توضیح میدید بالا و پایین قرار دادنش خرجی داره ؟
    تا ماهی 100 - 130 میتونم هزینه کنم من چون تازه کار هم هستم ندمیدونم چی پیش میاد بیشترش ریسکه برام
    هاست دی ال رو سرور غیر ایران رو جایی خوندم خیلی مشکل داره ...البته من زیاد تحقیق نکردم ولی از کامنت ها این ور و اونور به نظرم رسید ایران بهتره
    من برای شروع که سایتم احیانا بازدید کمی داره با چه مقدار پهنای باند و فضا نیاز داره ؟

یعنی رمش 8 یا 16 GIG ?
    بعد یه سوالی درمورد فرق حجم ها تو سرور و هاست اینکه تو تبلیغ هاست ها مینویسن میزان فضا --- و پهنای باند ---
    اما واسه مشخصات سرور اطلاعات رو به یه شکل دیگه مینویسن CPU و مموری و مقدار هارد رو مینویسن
    میزان فضا و پهنای باند تو سرورها به چه صورت هست؟

(حسابی شرمنده ام سوالهام زیاد هست پیشاپیش ممنونم ازتون)

تا جایی که اطلاع دارم همین ها هست. اگر کسی از دوستان اطلاع بیشتر داره ذکر کنه.
    معایبش سخت افزار با کیفیت پایین ( که اگه سرور از خودتون باشه حله ) پورت نامناسب برای دانلود از خارج کشور، پنای باند کم، امنیت پایین در برابر botnet و ddos

خرج پنهان داره یعنی برای اینکه بتونید سرعت دانلود رو افزایش بدید باید سرور با پورت قوی تر بخرید یا چندین سرور بخرید که درخواست های به سرور کمتر بشه.
    تو تنظیمات سرور میشه سرعت دانلود رو تنظیم کرد/ مثلا حداکثر تا 1 مگابایت بیشتر نشه. چیزه خاص و پیچیده ای نیست که.
    با 150 میشه سرور اختصاصی خرید ولی raid10 نیست و کیفیت مناسب نداره. همون سرور مجازی بهتره.
    هاست دی ال مگه خارج از کشور هم میفروشه ؟ تا جایی که میدونم داخل ایران میفروشه که در دیتاسنتر آسیاتک هم هست.

پهنای باند نامحدود بگیرید که خیالتون هم راحت باشه. اما مهم تعداد افراد آنلاین هست که وقتی بالا بره باید سرور مجازی بگیرید برای خوده سایت

بله دیگه 8 16 32 گیگ و دیده شده 128 گیگ هم هست و درخواست 256 گیگ هم دیدم.

مشخصات هاست کامل نیست فقط مینویسن حجم مثللا 1 گیگ تمام موارد دیگر نامحدود یا پهنای باند 500 گیگ بقیه موارد نامحدود. اما در سرور رم هارد پردازنده تعداد هسته ها و پورت تظمینی سرور مشخص میشه و در سرور اختصاصی تمام موارد + مدل و برند ذکر میشه.

هر دو خیلی زیاد هستند. مثلا پهانی باند در حده 2 3 4 ترابایت یا حتی نامحدود ولی هارد محدوده مثلا 20 گیگ 30 گیگ و در سرور اختصاصی هم به ترابایت میرسه مثلا 2 تا 4 ترابایت + 100 گیگ ssd

موفق باشید.
    Last edited by Thor God; 03-07-2014 at 00:41.

7. 3 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

پیشنهاد میکنم از سایتی مثل هاست دی ال هاست مجازی بخرید تا بعدا هم بتونید به فضاتون اضافه کنید و هم به پهنای باندتون. قیمتاش هم واقعا عالیه.

بعدش هم اگه بخوان هاستی با پهنای باند نامحدود بخرند که ورشکست میشوند. دوستان جوری حرف میزنید که قراره سایت دانلود بعد از چند روز بازدیدش سر به فلک بکشه.

شما اول به مقدار موردنیاز هاست و پهنای باند تهیه کنید بعد هم اگه دیدید بیشتر لازم دارید روش اضافه کنید.

9. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

سلام

پیشنهاد میکنم از سایتی مثل هاست دی ال هاست مجازی بخرید تا بعدا هم بتونید به فضاتون اضافه کنید و هم به پهنای باندتون. قیمتاش هم واقعا عالیه.

بعدش هم اگه بخوان هاستی با پهنای باند نامحدود بخرند که ورشکست میشوند. دوستان جوری حرف میزنید که قراره سایت دانلود بعد از چند روز بازدیدش سر به فلک بکشه.

شما اول به مقدار موردنیاز هاست و پهنای باند تهیه کنید بعد هم اگه دیدید بیشتر لازم دارید روش اضافه کنید.
    درود.
    هاست مجازی، منظورتون سرور مجازی هست ؟ سرور مجازی هاست دی ال، درسته که کیفیت مطلوبی داره ولی هاستینگ هایی با این کیفیت هم هست. هاست دی ال به دلیل اینکه از سایت های بزرگ پشتیبانی می کنه مشهور هست. نوین وی پی اس و آبتین وب تایید میشند. در ظمن از دیاکو وب هم سرویس داشتم پورت تظمینی 20 مگابایت بود ! البته اون موقع سرورشون هم خالی بود. به هرحال خواستم بگم که هاستینگ هایی در حد کیفیت هاست دی ال وجود داره و تنها وجه تمایز هاست دی ال با سایر شرکت ها پشتیبانی از سایت های بزرگ به دلیل پهنای باند بالای سرور هاش هست.
    مسئله پهنای باند نامحدود در ایران مدتیه که طبیعیه ! از یکی از دوستان که در پارس آنلاین کلو داشته شنیدم که به شرکت توسعه سامانه (شرکت بازی عصر پادشاهان) پهنای باند ترابایتی در ایران دادند.

در رابطه با قیمت ها که میگید سر به فلک می کشه این مورد رو بررسی کنید : goo.gl/kq6wUH
    پهنای باند ایران نامحدود با قیمت مناسب ! در ظمن پهنای باند نامحدود که قطعا وجود نداره ولی همین که اسما زدند نامحدود خودش کلی ریسک داره پس حتما سرورهاشون پهنای باند بالایی داره.

به صاحب تاپیک : اصولا مسئله پهنای در اینترنت دیگه قدیمی شده، در حال حاضر برای پهنای باند های سه رقمی اخطار دریافت می کنیم و هاستینگ ها بیشتر روی تعداد افراد آنلاین + فعالیت های غیر مجاز مانور میدند.

بازهم پیشنهادم پهنای باند نامحدود هست، اگر فکر می کنید پهنای باند نامحدود الکی هست، سایت دیتاسنتر ها رو بررسی کنید تا متوجه بشید.

موفق باشید.

11. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

درود

چون که از سایت های بزرگ پشتیبانی میکنه باید بهش اعتماد کرد چون که اگه سرورهاش خوب نبود هیچ وقت سایت های به این بزرگی ازش هاست نمی گرفتند.

در ضمن هاست های کوچک لینوکسی یا ویندوزی که صرفا برای ایجاد سایت هستند فقط پهنای باند نامحدود دارند. ولی هاست های دانلودی اگه بخوان پهنای باند نامحدود بگیرند باید هزینه هنگفتی بدهند.

13. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خب من که نگفتم قابل اعتماد نیستم، بحثم سره اینِ که شرکت هایی در حد کیفیت hostdl هم هست.

شما ذکر نکردید که مد نظرتون هاست دانلود هست + هاست دانلود برای سایت دانلود مناسب نیست و از همون ابتدا باید سرور مجازی تهیه بشه.
    در ظمن در صفحه قبل هم ذکر کردم که سرور ایران به دلیل پهنای باند کم و قیمت بالا پیشنهاد نمیشه، گرچه از همون ابتدا با سرور ایران شروع کنند بهتره.

موفق باشید.

15. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

موارد زیادی هست مخصوصا در سرور لینوکس ریزه کاری زیاد داره مخصوصا در موقع ساخت dns سرور یا کانفیگ حرفه ای apache و کانفیگ امنیتی و مناسب برای php
    نه دیگه یک هاست پربازدید روی سرور ایران + یک سرور دانلود میخرید و تمام.
    برای سرور مجازی پس لازم میشه من چه مباحثی رو یاد بگیرم؟
    اگه 1 سرور اختصاصی داشته باشم بازم لازمه هاست هم در کنارش بگیرم ؟
    معایبش سخت افزار با کیفیت پایین ( که اگه سرور از خودتون باشه حله ) پورت نامناسب برای دانلود از خارج کشور، پنای باند کم، امنیت پایین در برابر botnet و ddos
    شما اطلاع داری سایت دانلودها از چه نوع سرور و هاستی استفاده میکنه ؟
    و با این توضیحاتی که دادید برای سایت دانلود در نهایت چی رو پیشنهاد میدید ؟ که هم سرعت خیلی خوب باشه و بقیه چیزها هم برقرار باشه مثل امنیت ...؟
    خرج پنهان داره یعنی برای اینکه بتونید سرعت دانلود رو افزایش بدید باید سرور با پورت قوی تر بخرید یا چندین سرور بخرید که درخواست های به سرور کمتر بشه.
    پورت همون پهنای باند میشه ؟
    هاست دی ال مگه خارج از کشور هم میفروشه ؟ تا جایی که میدونم داخل ایران میفروشه که در دیتاسنتر آسیاتک هم هست.
    نه نوشته بود جایی- با سرورهای آلمان و...یا سرورهای ایران یه همچین چیزی یا شاید دیتا سنتز رو نوشته بود ولی یه چیزی بود من یادم مونده
    در مورد این دیتاسنتر هم یکم توضیح میدید ؟ اینکه میگید در دیتاسنتر اسیاتک هست یعنی چی؟
    بله دیگه 8 16 32 گیگ و دیده شده 128 گیگ هم هست و درخواست 256 گیگ هم دیدم.
    این مقدار حجم رم ها برای چه منظور هست ؟ سرعت بهتر دانلود فایل ها یا بالا اومدن سایت ؟
    مشخصات هاست کامل نیست فقط مینویسن حجم مثللا 1 گیگ تمام موارد دیگر نامحدود یا پهنای باند 500 گیگ بقیه موارد نامحدود. اما در سرور رم هارد پردازنده تعداد هسته ها و پورت تظمینی سرور مشخص میشه و در سرور اختصاصی تمام موارد + مدل و برند ذکر میشه.
    هر دو خیلی زیاد هستند. مثلا پهانی باند در حده 2 3 4 ترابایت یا حتی نامحدود ولی هارد محدوده مثلا 20 گیگ 30 گیگ و در سرور اختصاصی هم به ترابایت میرسه مثلا 2 تا 4 ترابایت + 100 گیگ ssd
    یکی دو مثال از سایت ها بهم میدید ؟

درود.
    هاست مجازی، منظورتون سرور مجازی هست ؟ سرور مجازی هاست دی ال، درسته که کیفیت مطلوبی داره ولی هاستینگ هایی با این کیفیت هم هست. هاست دی ال به دلیل اینکه از سایت های بزرگ پشتیبانی می کنه مشهور هست. نوین وی پی اس و آبتین وب تایید میشند. در ظمن از دیاکو وب هم سرویس داشتم پورت تظمینی 20 مگابایت بود ! البته اون موقع سرورشون هم خالی بود. به هرحال خواستم بگم که هاستینگ هایی در حد کیفیت هاست دی ال وجود داره و تنها وجه تمایز هاست دی ال با سایر شرکت ها پشتیبانی از سایت های بزرگ به دلیل پهنای باند بالای سرور هاش هست.
    مسئله پهنای باند نامحدود در ایران مدتیه که طبیعیه ! از یکی از دوستان که در پارس آنلاین کلو داشته شنیدم که به شرکت توسعه سامانه (شرکت بازی عصر پادشاهان) پهنای باند ترابایتی در ایران دادند.
    در رابطه با قیمت ها که میگید سر به فلک می کشه این مورد رو بررسی کنید : goo.gl/kq6wUH
    پهنای باند ایران نامحدود با قیمت مناسب ! در ظمن پهنای باند نامحدود که قطعا وجود نداره ولی همین که اسما زدند نامحدود خودش کلی ریسک داره پس حتما سرورهاشون پهنای باند بالایی داره.
    پورت های معمولی چقدر هستن ؟
    فرق میزان فضا با ترافیک ماهیانه که مینویسن چیه؟
    پهنای باند همون ترافیک ماهیانه میشه ؟

به صاحب تاپیک : اصولا مسئله پهنای در اینترنت دیگه قدیمی شده، در حال حاضر برای پهنای باند های سه رقمی اخطار دریافت می کنیم و هاستینگ ها بیشتر روی تعداد افراد آنلاین + فعالیت های غیر مجاز مانور میدند.
    بازهم پیشنهادم پهنای باند نامحدود هست، اگر فکر می کنید پهنای باند نامحدود الکی هست، سایت دیتاسنتر ها رو بررسی کنید تا متوجه بشید.
    ببخشید متوجه این توضیحی که دادید نشدم اصلا ...

خب من که نگفتم قابل اعتماد نیستم، بحثم سره اینِ که شرکت هایی در حد کیفیت hostdl هم هست.
    شما ذکر نکردید که مد نظرتون هاست دانلود هست + هاست دانلود برای سایت دانلود مناسب نیست و از همون ابتدا باید سرور مجازی تهیه بشه.
    در ظمن در صفحه قبل هم ذکر کردم که سرور ایران به دلیل پهنای باند کم و قیمت بالا پیشنهاد نمیشه، گرچه از همون ابتدا با سرور ایران شروع کنند بهتره.
    اگه میشه یکم بیشتر درمورد هاست و سرور مجازی توضیح بدید

یه دنیا ممنون از کمک و راهنماییتون
    Last edited by Cna_1; 18-07-2014 at 23:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

برای سرور مجازی پس لازم میشه من چه مباحثی رو یاد بگیرم؟
    اگه 1 سرور اختصاصی داشته باشم بازم لازمه هاست هم در کنارش بگیرم ؟

شما اطلاع داری سایت دانلودها از چه نوع سرور و هاستی استفاده میکنه ؟
    و با این توضیحاتی که دادید برای سایت دانلود در نهایت چی رو پیشنهاد میدید ؟ که هم سرعت خیلی خوب باشه و بقیه چیزها هم برقرار باشه مثل امنیت ...؟

پورت همون پهنای باند میشه ؟

نه نوشته بود جایی- با سرورهای آلمان و...یا سرورهای ایران یه همچین چیزی یا شاید دیتا سنتز رو نوشته بود ولی یه چیزی بود من یادم مونده
    در مورد این دیتاسنتر هم یکم توضیح میدید ؟ اینکه میگید در دیتاسنتر اسیاتک هست یعنی چی؟

این مقدار حجم رم ها برای چه منظور هست ؟ سرعت بهتر دانلود فایل ها یا بالا اومدن سایت ؟

یکی دو مثال از سایت ها بهم میدید ؟

پورت های معمولی چقدر هستن ؟
    فرق میزان فضا با ترافیک ماهیانه که مینویسن چیه؟
    پهنای باند همون ترافیک ماهیانه میشه ؟

ببخشید متوجه این توضیحی که دادید نشدم اصلا ...

اگه میشه یکم بیشتر درمورد هاست و سرور مجازی توضیح بدید

یه دنیا ممنون از کمک و راهنماییتون
    کانفیگ سرور، مخصوصا کانفیگ وب سرور + کانفیگ امنیتی.

نمیدونم ! ولی به احتمال زیاد امکانش باشه. چون پورت سرور اختصاصی خیلی قویه ولی اگر منابع پایین باشه و تعداد کاربر ها بالا، لود سایت بالا میره.

من نمیتونم قطعی بگم اما به احتمال خیلی زیاد : سرور اختصاصی، کلو در آسیاتک دارند.

بنده که چندین بار ذکر کردم، هاست پرسرعت داخلی + سرور دانلود خارجی.

نه خیر پورت سرعت دانلود سرور هست اما پهنای باند مقدار تبادل اطلاعات سرور در یک مدت زمان خاص. مثله همین اینترنت کلاینتی که میخرید. مثلا 512 کیلوبیت با پهنای باند 10 گیگ ولی در ابعاد خیلی زیاد مثلا پورت 1 گیگ با پهنای باند 12 ترابایت برای سرور اختصاصی و یا پورته 100 مگ پهنای باند 2 ترابایت برای سرور مجازی

ببینید برای ساخت یک سایت لازم نیست همچین اطلاعاتی داشته باشید همین که کانفیگ سرور رو بدونید بسه. این لینک مرکز داده ( دیتاسنتر ) در ویکی پدیا : goo.gl/CdUJFp
    در ایران پارس آنلاین و آسیاتک شناخته شده هستند، چندین مورد دیگه هم هستند که ذکر نکنم بهتره.
    در خارج از کشور دیتاسنتر هایی مثله ovh ، رداستیشن ، هتزنر ، لیزوب و ... شناخته شده هستند. لیزوب از هلند به شدت پیشنهاد میشه خیلی باکیفیت هست. البته ovh هم دیتاسنتر بسیار بزرگ و باکیفیتی هست.

ببینید شما فکر می کنید سایتی مثله گوگل روی یک هاست 500 مگابایتی با پهنای باند نامحدود هست ؟ نه خیر همچین سایت هایی در نقاط مختلف جهان نه یک سرور و نه دو سرور با رم 128 گیگ، بلکه دیتاسنتر های بسیار مجهز دارند. هر چی بازدید سایتتون بالاتر بره قطعا سخت افزار قوی تری نیاز دارید.

هاستینگ منظورتون هست ؟ ذکر کردم در پست های قبل، آبتین وب، I-whost، آلما هاست، سرور پارس، نوین vps، دیاکو وب و سایت دیتاسنتر ها و چندین مورد شناخته شده دیگه.

پورت معمول همون 100 مگ هست. که تا سرعت 10 مگابایت دانلود هم به شما میده.
    میزان فضا همون مقدار حجمی هست که میتونید آپلود کنید و ازش استفاده کنید اما پهنای باند مقدار اطلاعاتی که میتونید رد و بدل کنید روی اینترنت.

پهنای باند سه رقمی منظورم در حده 500 600 گیگ بود، تعداد افراد آنلاین مثلا 30 40 نفر همزمان، فعالیت های غیر مجاز هم انجام هر گونه فعالیت های غیر مجاز از نظر دیتاسنتر مثله کرک، اتک، دیداس و ... .

حرف های گفتی رو گفتم دوست من. هیج جا تاپیک به این جامعی و کاملی ندیدم، تجربه چند ساله ام رو تو چند پست براتون خلاصه کردم لطفا درخواست توضیح بیشتر نکنید.

موفق و پیروز باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •