تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: Project Reality BF2

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام و درود . تشکر فراوان برای توضیحات من این بازیرو سرورش رو خواستم بزنم ولی باید یک سرور bf2 رو سرور ران باشه تا فایل سرور رو در اختیارمون قرار بدن. منم پیگیر نشدم دیگه ولی خیلی دوست دارم دوباره پیگیرش بشم.

ولی متاسفنه پلیر ایرانی زیاد نداره بازی چون خودم نزدیک 3 ماه bf2 ران کرده بودم ولی اکثرا خارجی میومدن سرور
    به نظرم راه انداختن سرور برا این بازی به صرفه نیست،چون پلیر کم داره.الان توی بازی حدود 40-50 تاسرور هست که مردم فقط توی 7-8 تاشون میرن! (تو روز های عادی هفته و از ساعت 4-5 به بعد بالای 300 نفر پلیر هست داخل بازی،آخر هفته ها هم بالای 500 نفر)چدتا سرور اروپایی هم داره که پینگ باهاشون دوروبر 150-160 هست که مناسبه و از ایران راحت میشه بازی کرد.
    +
    یاد بی اف 2 بخیر. من تمام بازی های کامپیوترمو پاک کردم فقط 2تا گذاشتم که یکیش بی اف 2 هست.بازی خیلی خوبی هست ولی گیم پلی زیاد جالب نبود ولی این موده ظاهرا گیم پلی هم خوب شده.
    راستی این با Real war فرق میکنه ؟
    توی این mod کلا اکثر چیز ها تغییر کردن نسبت به بتلفیلد 2 اصلی.......
    real war هم یه mod دیگه هست که فکر کنم ولش کردن سازنده هاش

2. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم راه انداختن سرور برا این بازی به صرفه نیست،چون پلیر کم داره.الان توی بازی حدود 40-50 تاسرور هست که مردم فقط توی 7-8 تاشون میرن! (تو روز های عادی هفته و از ساعت 4-5 به بعد بالای 300 نفر پلیر هست داخل بازی،آخر هفته ها هم بالای 500 نفر)چدتا سرور اروپایی هم داره که پینگ باهاشون دوروبر 150-160 هست که مناسبه و از ایران راحت میشه بازی کرد.
    ولی با تبلیغ و.. میشه کمی پلیر جمع کرد و به مرور زمان بیشتر هم بشه . samp هم قبلا در حد 4-5 نفر پلیر داشت 4 سال پیش ولی الان 150 نفر رسید در سرور های جدید که مهمترین عامل پایداری سرور بوده که به مرور زمان پلیر ها بیشتر میشن.

4. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ایا شما هنوز بازی میکنی و اون iran که گفتی iran mjnm 2015 هست که منم دوست دارم بدونم از چه سروری استفاده میکنی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

ایا شما هنوز بازی میکنی و اون iran که گفتی iran mjnm 2015 هست که منم دوست دارم بدونم از چه سروری استفاده میکنی
    والا من سرم شلوغه و زیا دوقت نمیکن مبازی کنم،ولی آخر هفته ها + شنبه-یکشنبه معلوما غروب ها بازی میکنم :d
    سرور هم 90% مواقع PRTA EU 1 هست من
    Free candy van و بقیه سرور های شلوغ هم بعضی وقتا میرم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •