تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: وصل مستقیم شارژر به لپ تاپ

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

صحبت از شارژ کردن و خالی شدن کامل پیش اومد باید عرض کنم که این مبحث Callibration هست و برای هر لپ تاپی یا هر باتری خود سایت سازنده میگه باید چکار انجام بدید تا باتری رو Callibrate کنید و اینجور نیست که فقط با لپ تاپ کار کنید و وقتی کامل خالی شد شارژ کنید.

ولی در مورد وصل بودن شارژر خوب اگر قرار باشه شارژر مرتب وصل باشه که دیگه LapTop نیست که میشه PC ! بهتره این کار رو نکنید چون در دراز مدت تاثیر خودش رو نشون میده !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

واقعا ممنونم از تمام اعضا.خیلی کمک کننده بود راهنمایی هاتون.
    فقط آخرین سوال موقع بازی کردن یا شبانه استفاده کردن از لپ تاپ چیکار کنم که مشکلی برای باتری پیش نیاد؟(باتری از لپ تاپ جدا نمی شود)

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا ممنونم از تمام اعضا.خیلی کمک کننده بود راهنمایی هاتون.
    فقط آخرین سوال موقع بازی کردن یا شبانه استفاده کردن از لپ تاپ چیکار کنم که مشکلی برای باتری پیش نیاد؟(باتری از لپ تاپ جدا نمی شود)
    موقع بازی کردن که مشکلی پیش نمیاد. یعنی بعید می دونم بازی کردن مشکلی پیش بیاره ! کلا لپ تاپ های مخصوص Game داریم ولی من خودم فکر می کنم بهتره با لپ تاپ بازی نکنیم مثلا در حد 2-3 بازی کوچک اشکال نداره.

ولی اصلا منظورم این نیست که بازی نکنید . بازی کنید ولی مواظب باشید دستگاه زیاد داغ نشه و یک فن جداگونه داشته باشید که اگر داغ شد فن رو وصل کنید به دستگاه.

برای دانلود شبانه هم خیلی بهتر هست از PC استفاده بشه ولی باز هم اگر تنها راه لپ تاپ هست بهتره تمام برنامه ها و Task ها رو ببندید و فقط دانلود منیجر باز باشه و می تونید تنظیم کنید بعد از پایان ساعت رایگان خودش خاموش بشه یا بره رو Sleep

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ممنون از راهنمایی همه ی دوستان.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

بااحترام شارژ و دشارژ کامل ماهی یه بار هم کافیه
    ولی دمای بالا و استفاده زیاد از باطری طول عمرشو کاهش میده
    مطمئنا همینطورِ
    اما در هر دو صورت (چه استفاده درست و چه نادرست) باطری فرسوده میشه و کارایی خودش رو از دست میده.
    اما همونطور که شما فرمودید چه بسا با کمی احتیاط بشه به طولِ عمرِ باطری افزود.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام

صحبت از شارژ کردن و خالی شدن کامل پیش اومد باید عرض کنم که این مبحث Callibration هست و برای هر لپ تاپی یا هر باتری خود سایت سازنده میگه باید چکار انجام بدید تا باتری رو Callibrate کنید و اینجور نیست که فقط با لپ تاپ کار کنید و وقتی کامل خالی شد شارژ کنید.

ولی در مورد وصل بودن شارژر خوب اگر قرار باشه شارژر مرتب وصل باشه که دیگه LapTop نیست که میشه PC ! بهتره این کار رو نکنید چون در دراز مدت تاثیر خودش رو نشون میده !
    دوستِ من کالیبره کردن در حالت کلی عبارت است از شارژ کامل و دشارژ کامل به طوریکه همه‌ی سلول های باطری درگیر بشن و به اصطلاح از تنبلی در بیان.
    خودِ سایتِ Lenovo برنامه مدیریت باطری گذاشته (برای لپتاپ های خودِش) و منم چند بار کالیبره کردم با این برنامه و دقیقا همین شارژ و دشارژ کردن هستش.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستِ من کالیبره کردن در حالت کلی عبارت است از شارژ کامل و دشارژ کامل به طوریکه همه‌ی سلول های باطری درگیر بشن و به اصطلاح از تنبلی در بیان.
    خودِ سایتِ Lenovo برنامه مدیریت باطری گذاشته (برای لپتاپ های خودِش) و منم چند بار کالیبره کردم با این برنامه و دقیقا همین شارژ و دشارژ کردن هستش.
    بله درسته.

منظور من این بود که شما برای کالیبره کردن باید یک سری اعمالی که خود سازنده گفته رو انجام بدید.

به فرض مثال بعضی از لپ تاپ ها باید شما بعد از اینکه شارژش تمام شد باید حدود ۵-۶ ساعت هم صبر کنی که شارژ اضطراری ش هم خالی بشه بعد بزنید تو شارژ و بزارید کامل شارژ بشه. خب این مراحل همون پر شدن و خالی شدن باتری یا Callibrate هست. برای لنوو هم که شما می فرمایید برنامه مخصوص داره دیگه راحت تر هست.

منظور من این بود که باید طبق کار هایی که سازنده گفته Callibrate یا همون شارژ و دشارژ کنید.

موفق باشید

8. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •