cpu i5 کاملا مناسبه و تفاوت چندانی با i7 ها نداره (در کار شما)
cpu i5 کاملا مناسبه و تفاوت چندانی با i7 ها نداره (در کار شما)
من یهدونه 2500 کا دارم مال 2 سال پیش هنوز شیره توبازیا ککش نمیگزه هر وقتم کم اورد یه اور کوچیک حله 20 کار میکنه کال اف دیوتی رو من یه لول پایین تر از اخرین کیفیتش به خاطر محدودیت کارت گرافیکم بازی کردم و به راحتی جواب داد پاور هم برای سیستم شما فکر کنم حدود 200 وات زیاد تر انتخاب شده میشه قوی تر هم برداشت ولی خوب الان توجیه اقتصادی نداره پاوری که الان گذاشتم 320 تومان قیمتشه 850 واتش 510 هزار هست 190 هزار تومان بیشتره میتونید جایگزین کنید مشکلی نیست انتخاب باخودتونه
Last edited by 1376MAXIMUM; 24-06-2014 at 23:00.
ممنون
پس با توجه به گفته ی همه ی دوستان من اطلاعاتم رو به روز میکنم لطفا روی این نظر بدید ممنون دوستان
CPU i5-4670 K
750 toman
RAM 1X8GB DDR 3
200 toman
Power Supply با اجازه دوستان gb850b-oc
520 toman
mother board
دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن GA-H97-D3H
460 toman
اگر حدود 700 تومان هم بدم برای کیس و یه هارد حدود 1ترا 1 میلیون و 300 هزار میمونه که این پول رو می خوام بدم به کارت گرافیک و یا ترجیحا یکم این موارد بالا باهاش خفن تر شن اگه نیازه
البته من میخوام مدتی کامپوتر رو به روز نکنم مثلا 4-5 سال و بازی هم بتونم بکنم بازی های امروزی کیفیت خیلی خوب و بازی های آتی کیفیت خوب-معمولی و احیانا فوقش کارت گرافیک رو یه ریزه خفن تر بگیرم یه 3 سال دیگه در این صورت این سیستم پاور و مادر برد و اینا جواب میدن اگه قطعات سازگار بخرم؟
لطفا راهنمایی بفرمایین عزیزان
یه خورده قناصی داره
Intel Core™ i5-4670 Haswell ProcessorGA-H97-D3H
Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200Rpm SATA3ولی ماژول دوم رم رو هر چه سریعتر بهش اضافه کنید چون سیستم نیاز داره تا کمبودی نداشته باشه و باید کاملا مثل هم باشن رم ها این جا اقا حسام دارن رم ها رو صفحه اول پست دادن میتونید باهاشون هماهنگ هم بکنید که دقیقا همین سیستم رو براتون ببندن و ارسال رایگان براتون میفرستن هرجا که باشید و اگر نه تو بازار که میرید مواظب باشید که چی بهتون میدن چون قطعات یه خورده خیلی شاخن حیفه یه فروشنده به خاطر فقط سود خودش خرابش کنه و اشعال بهتون بده اگر خواستید تغییری داشته باشه بازم پستش رو بزارید تغییر رو انجام بدن بچه ها بعضی فروشنده ها جنس بیخود میدن اگر حواستون نباشه و مثل من موقعی که میخواستم سیستم اولم رو خودم ببندم مثلا یه هارد بهتون میدن که خودش توکفش میمونه از بس اشغاله برای کاربرد شما
Kingston HyperX FURY 8GB 1866Mhz DDR3
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5
Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases
ASUS 24X DVD-RW Internal Drive
Power Green GP850B-OC
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by 1376MAXIMUM; 25-06-2014 at 07:52.
ممنون برای راهنمایی هاتون
این سیستمی که معرفی کردین کلا 4 میلیون در میاد؟
و اینکه موقعی که دارم قطعات رو میخرم، مشخصات رو چک کنم و بدونم چی میخوام کافیه؟ یا مدل دیگه ای هم میشه کلک بزنن؟
سیستم پیشنهادی بسیار عالیه فقط گرافیک ۷۷۰ بهتره از برند گیگابایت تهیه کنن، چون ۷۷۰ ایسوس مشکل حرارتی داره.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
مادر برد رو می تونم حول و حوش 500 تومان و سری Z بگیرم؟ کاراییش بیشتر میشه سیستم؟
و اینکه این کارته گرافیک asus با gigabyte هر کدوم چندن؟ من قیمت روز رو نمیتونم گیر بیارم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
نه فقط ممکنه برای ارتفا به درد بخوره و اس ال ای رو هم پشتیبانی میکنه معمولا سری زد فقط اس ال ای دارن برای کارت گرافیک دوم به درد میخوره همین وگرنه تو سرعت سیستم تاثیر نداره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بهتره كه مادربورد رو از سري gaming انتخاب كنيد مثل :
Msi Z87-G43 Gaming قيمتشم حدود 530 هستش!
این سیستم خوبیه، فقط 2 تا پیشنهاد میدم:
1- پاور 700 یا نهایتاً 750 برای این سیستم کافیه. انتخاب پاور 700 وات گرین حدود 200 در بودجه صرفه جویی میکنه. پیشنهاد میکنم اگه امکانشو دارید 200 دیگه بزارید روش و یه SSD 128GB بخرید.
2- پیشنهاد میکنم Gigabyte GeForce GTX 770 WindForce 3X OC به جایASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 بخرید. سیستم خنک کننده بهتر و کم صداتر و کلاک هسته بالاتری داره. و البته گارانتی معتبری هم داره. لینک زیر مقایسه بین این دو کارت رو نشون میده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)