تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 53

نام تاپيک: خرید کامپیوتر گیم

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

ممنون برای این همه اطلاعات

سی پی یو i5 برای همه نوع بازی هایی جواب گو هست؟(حتی بازی های خفن تا یه مدت بعد؟)یعنی i7 پول هدر دادنه؟
    و اینکه من اگر نخوام تا مدتی ارتقا بدم پاور 750 وات کافیمه؟(چون من پاور کم وات داشتم و زده سیستممو پکونده )
    cpu i5 کاملا مناسبه و تفاوت چندانی با i7 ها نداره (در کار شما)

2. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

ممنون برای این همه اطلاعات

سی پی یو i5 برای همه نوع بازی هایی جواب گو هست؟(حتی بازی های خفن تا یه مدت بعد؟)یعنی i7 پول هدر دادنه؟
    و اینکه من اگر نخوام تا مدتی ارتقا بدم پاور 750 وات کافیمه؟(چون من پاور کم وات داشتم و زده سیستممو پکونده )
    من یهدونه 2500 کا دارم مال 2 سال پیش هنوز شیره توبازیا ککش نمیگزه هر وقتم کم اورد یه اور کوچیک حله 20 کار میکنه کال اف دیوتی رو من یه لول پایین تر از اخرین کیفیتش به خاطر محدودیت کارت گرافیکم بازی کردم و به راحتی جواب داد پاور هم برای سیستم شما فکر کنم حدود 200 وات زیاد تر انتخاب شده میشه قوی تر هم برداشت ولی خوب الان توجیه اقتصادی نداره پاوری که الان گذاشتم 320 تومان قیمتشه 850 واتش 510 هزار هست 190 هزار تومان بیشتره میتونید جایگزین کنید مشکلی نیست انتخاب باخودتونه
    Last edited by 1376MAXIMUM; 24-06-2014 at 23:00.

4. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من یهدونه 2500 کا دارم مال 2 سال پیش هنوز شیره توبازیا ککش نمیگزه هر وقتم کم اورد یه اور کوچیک حله 20 کار میکنه کال اف دیوتی رو من یه لول پایین تر از اخرین کیفیتش به خاطر محدودیت کارت گرافیکم بازی کردم و به راحتی جواب داد پاور هم برای سیستم شما فکر کنم حدود 200 وات زیاد تر انتخاب شده میشه قوی تر هم برداشت ولی خوب الان توجیه اقتصادی نداره پاوری که الان گذاشتم 320 تومان قیمتشه 850 واتش 510 هزار هست 190 هزار تومان بیشتره میتونید جایگزین کنید مشکلی نیست انتخاب باخودتونه
    ممنون

پس با توجه به گفته ی همه ی دوستان من اطلاعاتم رو به روز میکنم لطفا روی این نظر بدید ممنون دوستان

CPU i5-4670 K
    750 toman

RAM 1X8GB DDR 3
    200 toman

Power Supply با اجازه دوستان gb850b-oc
    520 toman

mother board
    دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن GA-H97-D3H
    460 toman

اگر حدود 700 تومان هم بدم برای کیس و یه هارد حدود 1ترا 1 میلیون و 300 هزار میمونه که این پول رو می خوام بدم به کارت گرافیک و یا ترجیحا یکم این موارد بالا باهاش خفن تر شن اگه نیازه

البته من میخوام مدتی کامپوتر رو به روز نکنم مثلا 4-5 سال و بازی هم بتونم بکنم بازی های امروزی کیفیت خیلی خوب و بازی های آتی کیفیت خوب-معمولی و احیانا فوقش کارت گرافیک رو یه ریزه خفن تر بگیرم یه 3 سال دیگه در این صورت این سیستم پاور و مادر برد و اینا جواب میدن اگه قطعات سازگار بخرم؟

لطفا راهنمایی بفرمایین عزیزان

6. این کاربر از salar1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون

پس با توجه به گفته ی همه ی دوستان من اطلاعاتم رو به روز میکنم لطفا روی این نظر بدید ممنون دوستان

CPU i5-4670 K
    750 toman

RAM 1X8GB DDR 3
    200 toman

Power Supply با اجازه دوستان gb850b-oc
    520 toman

mother board
    دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن GA-H97-D3H
    460 toman

اگر حدود 700 تومان هم بدم برای کیس و یه هارد حدود 1ترا 1 میلیون و 300 هزار میمونه که این پول رو می خوام بدم به کارت گرافیک و یا ترجیحا یکم این موارد بالا باهاش خفن تر شن اگه نیازه

البته من میخوام مدتی کامپوتر رو به روز نکنم مثلا 4-5 سال و بازی هم بتونم بکنم بازی های امروزی کیفیت خیلی خوب و بازی های آتی کیفیت خوب-معمولی و احیانا فوقش کارت گرافیک رو یه ریزه خفن تر بگیرم یه 3 سال دیگه در این صورت این سیستم پاور و مادر برد و اینا جواب میدن اگه قطعات سازگار بخرم؟

لطفا راهنمایی بفرمایین عزیزان
    یه خورده قناصی داره
    Intel Core™ i5-4670 Haswell Processor
    GA-H97-D3H
    Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200Rpm SATA3
    Kingston HyperX FURY 8GB 1866Mhz DDR3
    ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5
    Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases
    ASUS 24X DVD-RW Internal Drive
    Power Green GP850B-OC
    ولی ماژول دوم رم رو هر چه سریعتر بهش اضافه کنید چون سیستم نیاز داره تا کمبودی نداشته باشه و باید کاملا مثل هم باشن رم ها این جا اقا حسام دارن رم ها رو صفحه اول پست دادن میتونید باهاشون هماهنگ هم بکنید که دقیقا همین سیستم رو براتون ببندن و ارسال رایگان براتون میفرستن هرجا که باشید و اگر نه تو بازار که میرید مواظب باشید که چی بهتون میدن چون قطعات یه خورده خیلی شاخن حیفه یه فروشنده به خاطر فقط سود خودش خرابش کنه و اشعال بهتون بده اگر خواستید تغییری داشته باشه بازم پستش رو بزارید تغییر رو انجام بدن بچه ها بعضی فروشنده ها جنس بیخود میدن اگر حواستون نباشه و مثل من موقعی که میخواستم سیستم اولم رو خودم ببندم مثلا یه هارد بهتون میدن که خودش توکفش میمونه از بس اشغاله برای کاربرد شما
    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    Last edited by 1376MAXIMUM; 25-06-2014 at 07:52.

8. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یه خورده قناصی داره
    GA-H97-D3H
    Power Green GP850B-OC
    ولی ماژول دوم رم رو هر چه سریعتر بهش اضافه کنید چون سیستم نیاز داره تا کمبودی نداشته باشه و باید کاملا مثل هم باشن رم ها این جا اقا حسام دارن رم ها رو صفحه اول پست دادن میتونید باهاشون هماهنگ هم بکنید که دقیقا همین سیستم رو براتون ببندن و ارسال رایگان براتون میفرستن هرجا که باشید و اگر نه تو بازار که میرید مواظب باشید که چی بهتون میدن چون قطعات یه خورده خیلی شاخن حیفه یه فروشنده به خاطر فقط سود خودش خرابش کنه و اشعال بهتون بده اگر خواستید تغییری داشته باشه بازم پستش رو بزارید تغییر رو انجام بدن بچه ها بعضی فروشنده ها جنس بیخود میدن اگر حواستون نباشه و مثل من موقعی که میخواستم سیستم اولم رو خودم ببندم مثلا یه هارد بهتون میدن که خودش توکفش میمونه از بس اشغاله برای کاربرد شما

ممنون برای راهنمایی هاتون

این سیستمی که معرفی کردین کلا 4 میلیون در میاد؟

و اینکه موقعی که دارم قطعات رو میخرم، مشخصات رو چک کنم و بدونم چی میخوام کافیه؟ یا مدل دیگه ای هم میشه کلک بزنن؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یه خورده قناصی داره
    GA-H97-D3H
    Power Green GP850B-OC
    سیستم پیشنهادی بسیار عالیه فقط گرافیک ۷۷۰ بهتره از برند گیگابایت تهیه کنن، چون ۷۷۰ ایسوس مشکل حرارتی داره.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

11. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سیستم پیشنهادی بسیار عالیه فقط گرافیک ۷۷۰ بهتره از برند گیگابایت تهیه کنن، چون ۷۷۰ ایسوس مشکل حرارتی داره.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

مادر برد رو می تونم حول و حوش 500 تومان و سری Z بگیرم؟ کاراییش بیشتر میشه سیستم؟

و اینکه این کارته گرافیک asus با gigabyte هر کدوم چندن؟ من قیمت روز رو نمیتونم گیر بیارم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

13. این کاربر از salar1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مادر برد رو می تونم حول و حوش 500 تومان و سری Z بگیرم؟ کاراییش بیشتر میشه سیستم؟

و اینکه این کارته گرافیک asus با gigabyte هر کدوم چندن؟ من قیمت روز رو نمیتونم گیر بیارم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
    نه فقط ممکنه برای ارتفا به درد بخوره و اس ال ای رو هم پشتیبانی میکنه معمولا سری زد فقط اس ال ای دارن برای کارت گرافیک دوم به درد میخوره همین وگرنه تو سرعت سیستم تاثیر نداره

15. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهتره كه مادربورد رو از سري gaming انتخاب كنيد مثل :
    Msi Z87-G43 Gaming قيمتشم حدود 530 هستش!

17. 2 کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

GA-H97-D3H
    Power Green GP850B-OC
    این سیستم خوبیه، فقط 2 تا پیشنهاد میدم:
    1- پاور 700 یا نهایتاً 750 برای این سیستم کافیه. انتخاب پاور 700 وات گرین حدود 200 در بودجه صرفه جویی میکنه. پیشنهاد میکنم اگه امکانشو دارید 200 دیگه بزارید روش و یه SSD 128GB بخرید.
    2- پیشنهاد میکنم Gigabyte GeForce GTX 770 WindForce 3X OC به جای
    ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 بخرید. سیستم خنک کننده بهتر و کم صداتر و کلاک هسته بالاتری داره. و البته گارانتی معتبری هم داره. لینک زیر مقایسه بین این دو کارت رو نشون میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •