خب حالا مزایا رو میگم
سرعتش عالیه واسه کار و بازی
خب من اولین بازی که روش نصب کردم Sleeping Dogs بود خب من اونو رو آخرین رزولیشن و کیفیت گذاشتم بدون هیچ مشکلی یا حتی یکم گیری بازی رو راحت اجرا کردم و من تونساتم راحت بازی کنم
و در مورد PES2014هم خیلی عالیه اصلا کند نیست و خیلی راحت بازی میتونی بکنی حتی رو کیفیت Highو آخرین رزولیشنو حالا هم Assassin`s Creed Black Flag رو نصب کردم و رو آخرین کیفیت و رزولیشن راحت بازی میکنم و در مورد بازی های Thiefهم مشکلی نداشت حتی رو بالاترین کیفیت و رو بازی های Call Of Ghost ,, Company of her......در کل بنظر من نسبت به قیمتش خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عالیه واقعا من انتظار نداشتم اینجور بازی ها رو راحت بخونه
لپ تاپ کم وزنیه و برای حمل و نقل مشکلی نداره و پشت لپ تاپ همون قسمت که برندشو نوشته(پشت صفحه نمایش) ضد خش هست و خط نمیخوره و کیبوردش هم خوبه
حالا معایب
قسمت چپش بعد 2 ساعت یا بیشتر داغ میشه ولی چیزی نیس که مشکل پیش بیاد
و هنگام وارد کردن یه دی وی دی سنگین بازی یکم صداش میره بالا و یه صداهایی میاد که زیاد طول نمیکشه .اینو بگم فقط وقتی این صداها و فشار بوجود میاد زمانی هست که داری یه دی وی دی سنگین رو میخونه و تو 10 ثانیه اول نصب بازی بوجود میاد در کل مشکل نیس.یه چیز بد داره که اثر انگشتت روی پشت لپ تاپ میافته و روی بدنه هم میمونه که با یه دسمال حل میشه
در کل کل کل لپ تاپ عالیه واقعا ارزش خریدن داره
اینم سرانجام خرید من![]()