تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: آیا تغییر سیستم عامل تبلت ویا گوشی امکان دارد؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی وارد نیستم ولی کسی رو میشناختم که اینکار رو انجام داده وبجای ویندوز برروی پی سی از سیستم عامل اندروید استفاده میکرد((البته بقول شما شاید شبیه سازی بوده ...))
    ببینید دوست عزیز اندروید یک سیستم عاملی هست که فقط با سی پی یو و کلا سخت افزار های مخصوص گوشی ها کار می کنه و کلا دستوراتش طوری هست که نمیشه رو پی سی به صورت پیش فرض ازش استفاده کرد. شاید اون شخص سیستم عامل Chrome که اون هم مال گوگل هست رو نصب کرده بوده.

ولی برای اجرای اندروید یک سری Emulator هست که محیطی مثل گوشی های موبایل ایجاد می کنه و می تونید در اون محیط اندروید رو اجرا کنید. که اون هم میشه گفت بیشتر DEVELOPER ها ازش استفاده می کنند.

موفق باشید

2. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ببینید دوست عزیز اندروید یک سیستم عاملی هست که فقط با سی پی یو و کلا سخت افزار های مخصوص گوشی ها کار می کنه و کلا دستوراتش طوری هست که نمیشه رو پی سی به صورت پیش فرض ازش استفاده کرد. شاید اون شخص سیستم عامل Chrome که اون هم مال گوگل هست رو نصب کرده بوده.

ولی برای اجرای اندروید یک سری Emulator هست که محیطی مثل گوشی های موبایل ایجاد می کنه و می تونید در اون محیط اندروید رو اجرا کنید. که اون هم میشه گفت بیشتر DEVELOPER ها ازش استفاده می کنند.

موفق باشید
    دوست عزیز
    من خودم حدود 4 ماه از اندروید روی مینی لپتاپم استفاده می کردم خیلی جذاب و سخته
    برای این کار باید android_X86 رو از سایتش دانلود و نصب کنید
    این نسخه 64 بیتی هست و برای pc اماده شده

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •