با سلام!نوشته شده توسط snow chem
دوست عزیز، این نرم افزار رو ببین خیلی توپه! حجمش زیاد نیست اما برای کنترل دما و سرعت فن ها خیلی مناسبه!
با سلام!نوشته شده توسط snow chem
دوست عزیز، این نرم افزار رو ببین خیلی توپه! حجمش زیاد نیست اما برای کنترل دما و سرعت فن ها خیلی مناسبه!
نوشته شده توسط snow chem
شايد اينجا جاى خيلى مناسبى براى سئوالم نباشه ، ولى بهتر ديدم كه همين جا بپرسم تا يه تاپيك براش باز كنم .
ديگه ببخشيد wood56 عزيز .
كامپيوتر من تعداد دور فن يا سرعتشو اصلا نشون نميده ، غير فعاله !
كسى ميدونه اين اشكالى داره يا نه ؟اولا فكر كنم علت اينكه نشون نميده دليلش اين باشه كه مادربرد شما اين امكان رو ساپورت نميكنه.نوشته شده توسط wood56
در ثاني wood56 جان شما لينكش را نگذاشتيد ولي من براشون لينك يك نرم افزار خيلي خوب كه توي همين سايت معرفي شده رو ميزارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر من هم استفاده از اين نرم افزار هست. چون ممكنه خدا نكرده هر لحظه از كار بيفته و متوجه نشي .
برای اینتل : 65 ولی اگر به 62 برسه صفحه ی ابی می اد علت اون هم این است که یک سری از پردازش های ویندوز از بین می رود
ای ام دی : 85 ولی تا دماش به 78 یا 82 برسه (بستگی به پایداری ) دیگه صفحه ی ابی نمی اد کامپیتر ریستارت می شه و مانیتور روشن نمی شه بعدش تا یک ساعت باید صبر کنی (با ریستارت این تاخیر حذف می شه ولی ختر ناکه) یعنی از پشت دکمه ی خاموش رو بزنی تا سی پی یو خنک بشه.
سلام
اینگونه برنامه فقط فن هایی که سه پین دارند (که معمولاً هم Smart Fan هستند) و به مادربوردوصل شده اند رو نشون میده
و سرعت فن هایی که مستقیماً به پاور وصل شدن رو نموتونه نشون بده
نوشته شده توسط Aminzikzak
مال منم از صبح ساعت 9 _ 9:30 كه روشن ميشه تا ساعت 5 _6 صبح فرداش روشنه . در 24 ساعت ، اى اگه 4 يا حداكثر 5 ساعت خاموش بشه . ولى دماش از 65_66 بالاتر نميره .
مرسى Aminzikzak عزيز![]()
خيلى ممنون رضاجوننوشته شده توسط Reza_S
بابت لينك .
لطف كردى .
حالا يه سئوال ديگه :![]()
چى كار كنم كه مادربوردم اينو ساپورت كنه؟![]()
خواهش مي كنم قابل شما رو نداشت.نوشته شده توسط snow chem
![]()
راستش اگه با اينم نتيجه اي نگرفتي خوب معلوم ميشه كه مادريردت ساپورت نمي كنه .
اگه ساپورت نكنه هيچ راهي نخواهد بود(فكر كنم براي اينكه مادربردت ساپورت كنه بايد يكي دگه بخري
![]()
)
خب فكر كنم اشكالى نداشته باشه كه ساپورت نكنه!نوشته شده توسط Reza_S
![]()
مرسى عزيزم از توجهت![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)