به عنوان یک آرژانتینی متعصب فوتبال یعنی مارادونا در یک صورت مسی میتونه از مارادونا بهتر باشه که 2 تا جام جهانی بیاره
به عنوان یک آرژانتینی متعصب فوتبال یعنی مارادونا در یک صورت مسی میتونه از مارادونا بهتر باشه که 2 تا جام جهانی بیاره
آیا کسی گفته مسی بهترین بازیکن تاریخه؟
بهترین وجود نداره در زمینه های وسیع مثل ورزش ولی با اینکه برزیلیم میگم بازیکن مثل مارادونا تا حالا نبوده تنها بازیکنی که یک تنه یک تیم رو قرمان میکرد
دیگو میلیتو: مسی برای بهترین بودن نیازی به بردن جام جهانی ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب های من برای بهترین بازیکن های تاریخ فوتبالی خودم (یعنی بازی کسایی که دیدم!) :
1.زیدان 2. کریس رونالدو 3. رونالدو 4. مالدینی 5. اینیستا. 6.مسی
سینا جان اگه این حرف از طرف بقیه (ملیت های غیر آرژانتینی) زده بشه اون وقت میشه بهش فکر کرد.دیگو میلیتو: مسی برای بهترین بودن نیازی به بردن جام جهانی ندارد
+
به نظرم بهترین بازیکن تاریخ بودن مواردی بیشتر از چیزی که مسی هست لازم داره.
میشد سوال رو اینطور پرسید:
آیا مسی بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست ؟
اما تاریخی که نوابغی چون زیدان و روبرتو باجو و مالدینی و باتی سوتا و فن باستن و دنیس برکمپ و تیری آنری و توتی و در برهه ای کاکا و همچنان زلاتان آبراهامویچ و تعداد بیشمار دیگه رو هم دیده (بماند که من خیلی به گذشته تر ها نرفتم که مثلا از بکن بائر هم اسم ببرم)، اونوقت چرا مسی رو بعنوان گل سر سبد باید انتخاب کرد ؟
مسی بهترین بازیکن تاریخ است چون 4بار بهترین بازیکن جهان شده است.
کاری که هیچکس حتی زیدان و رونالدو9 هم نتوانستند انجامش دهند.
واقعا نباید همچنین سوالی مطرح میشد چون به مسی توهین می شود.
چون الان پله و مارادونا و ... هیچ سود تبلیغاتی خاصی ندارند. احتمالا اگه مسی نبود الان یک عده از رونالدوی پرتغالی به عنوان بهترین تاریخ اسم می بردند.اونوقت چرا مسی رو بعنوان گل سر سبد باید انتخاب کرد ؟
نمیگم مسی بازیکن خاصی نیست اتفاقا الان بی نظیره ولی تو تاریخ فک نمی کنم.
از نظر شما کی بهترینه تاریخه؟! (اگه مسی نیست که هست!!)نمیگم مسی بازیکن خاصی نیست اتفاقا الان بی نظیره ولی تو تاریخ فک نمی کنم.
شما چه تضمینی دارید که اگر اون بازیکنها هم عصر مسی میبودند باوجود اونها هم مسی میتونست به همه این عناوین برسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)