مشخصأ صدر بعدش حاج رضایی رو خیلی دوست دارم
صدر اطلاعات خوبی از تیم ها و تاریخشون داره و کمتر وارد ریزمسائل فنی میشه ولی کتاباش رو اگر بخونید متوجه میشید که تو زمینه اطلاعات فنی هم کارشناس با معلوماتی هست
صدر
حاج رضایی
محصص
بازیکنان سابق تیم ملی
سایر کارشناسان
مشخصأ صدر بعدش حاج رضایی رو خیلی دوست دارم
صدر اطلاعات خوبی از تیم ها و تاریخشون داره و کمتر وارد ریزمسائل فنی میشه ولی کتاباش رو اگر بخونید متوجه میشید که تو زمینه اطلاعات فنی هم کارشناس با معلوماتی هست
صدر معلوماتش خیلی بالاست ...
ایتالیایی هم هست![]()
اما چون یک کم لوسه به نظر من (موهاشو رنگ میکنه ، گریه میکنه، خیلی رمانتیک بازی در میاره
)
به حاج رضایی رای دادم... (البته الان پیر شده بعضی وقتا حرفای نادرست میزنه....)
ولی چه نبوغی داره این حاج رحمان رضایی !
دیشب بساط خنده ما رو پهن کرده بود.![]()
اگه زیاد برنامه های صدر رو دنبال کنید میبینید که اکثر حرفهاش تکراری هست.
من به صدر رای دادم ولی اگه کت قهوهای و پیرهن مشکی زیرش رو عوض کنه خیلی خوب میشه![]()
مثلا صدر دیشب گفت سه تا از بازیکنهای انگلیس تو جام جهانی بازی کردن
بعدشم اسمشان رو گفت ولی اسم گلن جانسون رو نگفت
صدر بیشتر تو بحث تاریخ فوتبال به نظرم خیلی خوب میتونه حرف بزنه و اطلاعات بده اما تو بحث فنی به نظرم خوبه اما نه آنچنان.....همون شبی که مهدوی کیا اومد کاملا معلوم شد چقدر خوبه برا این کار
پوشش جام جهانی در ایران به نظر بنده خیلی بده از کیفیت پایین پخش تا حرفهای الکی مجری ها که همش شده مسابقه پیامکی بهتر بود چند تا کارشناس حرفه ای میاوردند و زوم میکردند رو بازی و بحث میکردند به خدا شبکه های ایتالیا و سوییس و فرانسه و الجزیره رو آدم میبینه حال میکنه مجری هاشون که این قدر قشنگ گزارش میکنند آدم کیف میکنه نه مثل مجری های در پیتی صدا سیما
حاج رضایی خیلی با متانت صحبت و کارشناسی میکنه...
صدر گاهی حرفای پرت و پلا زیاد میزنه ولی در مجموع از بقیه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)