امكاناتي كه رم ريدرها دارند سخت افزاري هست و نميشه اين امكانات را با نرم افزار به موبايل اضافه كرد.نوشته شده توسط hamid_khan
امكاناتي كه رم ريدرها دارند سخت افزاري هست و نميشه اين امكانات را با نرم افزار به موبايل اضافه كرد.نوشته شده توسط hamid_khan
الان رم ريدر هايي هست كه هم اندازه كول ديسك هستن و مي تونين يكي بخرين هميشه تو جيبتون باشه
متاسفانه راه بهتري به ذهنم نمي رسه.
كاملا درسته رم ريدر در واقع يه نوع سخت افزار جانبي هستش اما موبايل سيستمش فرق ميكنهنوشته شده توسط andyan
در ضمن اگه از گوشي بعنوان فلش مموري استفاده نكني بهتره چون حافظه گوشيها رو زياد نميشه توش برنامه ريخت و پاك كرد چون هم عمرش كم ميشه و هم ممكنه زود مشكل پيدا كنن ولي فلش مموري كارش انتقال ديتا هست
ومهدی جان من همش از مموری گوشیم مخصوصا این 1گیگ که جدید گرفتم دارم کار میکشم!!!!!
از اون قبلی هم زیاد کار کشیدم مشکلی پیدا نکردن
متال جان درسته اما اگه يه مموري گوشي عمر مفيدش مثلا 4 سال باشه اونوقت بايد بعد از 2 سال بايد خاكش كنينوشته شده توسط metal_militia
فقط مواظب باش مموريت ويروسي نشه و حتما با آنتي ويروس اسكن كن و البته خودت استادي اما يه وقت با كامپيوتر فرمت نكني![]()
من خودم w550 دارم و کامپیوترم به راحتی و بدون نصب نرم افزار اون رو میشناسه.روی کامپیوتر های دیگه هم جواب داده.نوشته شده توسط shaahin18
مگه مموری هایی که توی گوشی به کار میره با فلش مموری فرق داره.همگی یکی هستن. وقتی یک گوشی قابلیت این رو داره که بهmass storage تبدیل بشه دیگه نباید نگران بود که زود خراب میشه.
این امکان رو W950 داره.پس چون فلش مموری داره نباید روش زیاد آهنگ ریخت و پاک کرد؟
تایید میشه!!!!!!!!!
و با کامپیوتر هم فقط نباید حافظه اصلی (مخصوصو550 وو900 )رو فرمت کرد)
بقیه مموری ها اشکالی ندارن!!!!!
من گوشي 6600 دارم و با استفاده از يك كارت ريدر كه هيچ احتياجي به نصب و.... ندارد از گوشي به عنوان فلش مموري استفاده مينمايم
استفاده از كارت ريدر را به شما هم توصيه ميكنم.
باشد كه رستگار شويد.
3250 هم نیازی به برنامه نداره. وقتی کابل رو وصل میکنید به گوشی از گزینه های ظاهر شده transfer رو انتخاب كنيد تا گوشي بدون برنامه جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)