تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: كدوم آزمون آزمايشي براي كنكور 94 ؟

راي دهنده
20. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • گزينه دو

5 25.00%
  • سنجش

8 40.00%
  • قلمچي

9 45.00%
  • گاج

2 10.00%
  • ساير

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: انتخاب موسسه براي آزمون هاي آزمايشي كنكور 95

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

کسی از دوستان قلم چی امسال ثبت نام کرده ؟ اطلاعی از هزینه آزموناش ندارید ؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نظر من :
    برنامه ریزی = قلم چی
    آزمون استاندارد = سنجش
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستش سنجش اینجا توی اصفهان که من شرکت کرده بودم از نظر نظم و اجرای آزمون خیلی بد بود . بخصوص آزمون آخرش که طبقه ما کلا فقط یک مراقب داشت و بچه ها با هم مشورت میکردن !!! سوالات اختصاصی رو ربع ساعت دیر دادن و وقتی که آزمون تمام شد خودمون بلند شدیم رفتیم مراقب مربوطه رو توی یکی از کلاس ها پیدا کردیم و پاسخنامه رو بهش دادیم !!! میتونستیم 20 دقیقه بیشتر وقت بذاریم واسه پاسخگویی !!!!
    ولی واقعا سوالاتش شبیه کنکور بود .
    به نظر من اگه کسی فارغ التحصیله بهتره واسه مطالعه طبق آزمونای قلم چی بره جلو و بعد از عید آزمونای سنجش رو هم شرکت کنه .
    هر شهر فرق میکنه
    ولی امسال تقریبا چیزی بین 600 تا 700 تومن میشه (چند نف که از تابستون ثبتنام کردن پرسیدم)

2. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان.
    اون موقع ها که من امتحان میدادم (حدودای سال 87!) قلم چی خیلی خوب بود و الانم شنیدم هنوز قلم چی همون روال رو داره پی میگیره. چون سوالاش واقعا سخته اگرچه سوالاش شبیه کنکور نیست ولی سختیش در حد کنکور هست.
    موفق باشید

4. این کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    اون موقع ها که من امتحان میدادم (حدودای سال 87!) قلم چی خیلی خوب بود و الانم شنیدم هنوز قلم چی همون روال رو داره پی میگیره. چون سوالاش واقعا سخته اگرچه سوالاش شبیه کنکور نیست ولی سختیش در حد کنکور هست.
    موفق باشید
    منم سال 87 کنکور دادم.
    به نظرم سازمان سنجش بهتره.
    برای ارشد هم سازمان سنجش دادم و راضی بودم.

6. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم سال 87 کنکور دادم.
    به نظرم سازمان سنجش بهتره.
    برای ارشد هم سازمان سنجش دادم و راضی بودم.
    بله ولی قلم چی بیشتر به محتوای برنامه ریزیش تکیه میکنه . ببینید رویکرد قلم چی اینه که هر آزمون بار آموزشی داشته باشه یعنی داوطلب بعد از آزمون چیز جدیدی یاد گرفته باشه . به همین علت آزموناش شبیه کنکور نیست چون اصلا قصدش این نیست . تعداد آزموناش هم به همین علت زیاده . سازمان سنجش بار آموزشیش کمه چون بیشتر هدفش امتحان گرفتن و غربال گری بر اساس دانش هست یعنی همون کاری که توی کنکور میکنه . امتحان میگیره .
    از اونجا که واسه موفقیت هم به آزمون آموزشی و هم به آزمون غربال کننده نیاز هست من فکر میکنم بهتره آزمون های مرحله ای قلم چی رو ثبت نام کرد و طبق اون درس خوند در ضمن نیم نگاهی هم به آزمون های مرحله ای سنجش داشت و بعد از عید آزمون های هر دو گروه رو شرکت کرد . البته بعضی افراد برنامه ریزی گروه های دیگه مثل گزینه 2 رو ترجیح میدن . من به شخصه برنامه ریزی قلم چی رو بهترین میدونم .
    موفق باشین .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله ولی قلم چی بیشتر به محتوای برنامه ریزیش تکیه میکنه . ببینید رویکرد قلم چی اینه که هر آزمون بار آموزشی داشته باشه یعنی داوطلب بعد از آزمون چیز جدیدی یاد گرفته باشه . به همین علت آزموناش شبیه کنکور نیست چون اصلا قصدش این نیست . تعداد آزموناش هم به همین علت زیاده . سازمان سنجش بار آموزشیش کمه چون بیشتر هدفش امتحان گرفتن و غربال گری بر اساس دانش هست یعنی همون کاری که توی کنکور میکنه . امتحان میگیره .
    از اونجا که واسه موفقیت هم به آزمون آموزشی و هم به آزمون غربال کننده نیاز هست من فکر میکنم بهتره آزمون های مرحله ای قلم چی رو ثبت نام کرد و طبق اون درس خوند در ضمن نیم نگاهی هم به آزمون های مرحله ای سنجش داشت و بعد از عید آزمون های هر دو گروه رو شرکت کرد . البته بعضی افراد برنامه ریزی گروه های دیگه مثل گزینه 2 رو ترجیح میدن . من به شخصه برنامه ریزی قلم چی رو بهترین میدونم .
    موفق باشین .
    سلام

من خودم برای کنکور قلم چی شرکت نکردم.و سازمان سنجش شرکت کردم.
    ولی چیزی که تو بین هم دوره ایهام میدیم این بود که قلم چی خیلی وقتشون رو گرفته بود و بهشون دل مشغولی کاذب داده بود.
    همش از هم در مورد تراز سوال می کردن و این که فلان تراز سال قبل رتبه اش چند شده و فلان و همش استرس داشتن.
    و معمولا هم نمی تونستن طبق برنامه ازمون ها پیش برن.
    کلا بیشتر از اینکه به فکر مطالعه درست و اصولی باشن ، به این فکر بودن که برای آزمون بعد چطور بخونن که ترازشون بالاتر بره و این اونها رو از روند مطالعه عادی برای کنکور دور می کرد. ( دقیقا مثل همین بسته کنکور اسان است که داره ذهن بچه ها رو از موضوع منحرف میکنه )

به نظرم کسایی که خوب برای کنکور نمی خونن ، قلم چی هیچ فایده ای براشون نداره. فقط پولشون هدر میره.
    کسایی که در حد متوسط برای کنکور می خونن قلم چی در عین حالی که تسلط اونها رو روی ازمون افزایش میده ، وقتشون رو هم میگیره و بهشون استرس کاذب میده.
    قلم چی و گزینه 2 و امثالهم فقط برای کسایی خوبه که خر خونی می کنن ( ببخشید! ) و می تونن همراه برنامه اش پیش برن.

کلا تو بین اطرافیانم ، خیلی هاشون که قلم چی بودن ، نتونستن تو کنکور اونطوری که انتظار داشتن رتبه بگیرن.
    ولی من که سنجش بودم تو کنکور دقیقا مطابق انتظارم و حتی بهتر از چیزی که فکر می کردم نتیجه گرفتم. ( هم کنکور اصلی و هم کنکور ارشد این قضیه تکرار شد )

البته شاید یک علتش شخصیت خود من باشه.چون کلا هر دو دفعه سر کنکور خیلی خونسرد بودم و طبق زمانبندی تست ها رو زدم.

این تجربه من بود.
    ولی مطمئنا هستن کسایی که مخالف من تجربه کردن.

9. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان یک لطفی بکنند بگن تخمین رتبه ی کانون یا سنجش براشون چند بوده و چقدر با رتبه ی کنکور فرق داشته

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امسال نميشد روي تخمن رتبه ها اعتماد كرد چون اين تاثير معدل خيلي تاثيرگذار بود. شاگرد من 2600 منطقه دو شده در صورتي كه تخمن رتبه كانون و زينه دو واسش زير 400 آورده بودن. انصافا درصداش هم عالي بودن حقش دندونپزشكي تهران هست كه فكر نكنم برسه

12. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

امسال نميشد روي تخمن رتبه ها اعتماد كرد چون اين تاثير معدل خيلي تاثيرگذار بود. شاگرد من 2600 منطقه دو شده در صورتي كه تخمن رتبه كانون و زينه دو واسش زير 400 آورده بودن. انصافا درصداش هم عالي بودن حقش دندونپزشكي تهران هست كه فكر نكنم برسه
    واقعا زیر 400 یود؟
    پس با توجه به شرایط من ، سال دیگه هم فکر نکنم بشه کاری کرد؟

دوستان یک لطفی بکنند بگن تخمین رتبه ی کانون یا سنجش براشون چند بوده و چقدر با رتبه ی کنکور فرق داشته
    برای من 15 هزار تا اختلاف داشت البته کار معدل بود دیگه

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واقعا زیر 400 یود؟

برای من 15 هزار تا اختلاف داشت البته کار معدل بود دیگه
    بله ايشون شيمي بالاي 80 و زيست بالاي 85 زده بود. معدلش حدود 10 بود به همين خاطر اينهمه پايين كشيده شد.
    البته اين رو هم اضافه كنم اگه عربي رو ايشون خوب زده بود الان سه رقمي بود حتما حتي با اين وضع معدل

15. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قلم چی و گزینه 2 و امثالهم فقط برای کسایی خوبه که خر خونی می کنن ( ببخشید! ) و می تونن همراه برنامه اش پیش برن.
    ببخشید دقیقا متوجه نشدم !!! یه جوری گفتین "خرخونی" که انگار کار بدیه !!!!
    دوست عزیز با سطح رقابتی که الان وجود داره چاره ای جز این کار نیست . باید بشدت درس خوند . من نمیدونم دیگه باید چطوری قبول شد ؟؟؟؟

ضمنا برنامه سنجش فشرده تر و سخت تره که . چون درس ها رو زودتر تمام میکنه .

واقعا زیر 400 یود؟
    باید همه درس ها رو بالا بزنی !!!

17. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •