تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: تا سقف 2/5 ميليون، مادر برد، سي پي يو و كارت گرافيك پيشنهاد بدين (كاربرد گيم).

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اشتباه متوجه شدید!
    تبلیغات برای Nvidia نیست، برای تاثیر گذاشتم روی کاربرانی مثل شما هست.
    با هزینه خیلی کم که برای افزایش رم از 2 به 4 گیگ انجام میدن، چند برابرش رو از جیب مشتریانی مثل شما بیرون میکشن! اونم برای چیزی که کلا لازم نیست...
    دوست عزیز شما هرچی بیشتر صحبت میکنید بنده حقیر نسبت به ادامه بحث بی علاقه تر میشم...
    صحبت شما در حالت کلی برای یک محصول رده پایین داخلی مثل "آبمعدنی محمدباقر و شرکاء" ممکنه درست باشه. به این ترتیب که بطری های خالی رو با آب شهری پر کنن و با چندین برابر قیمت به "مشتری مثل من!" بفروشن.
    ولی مطمئن باشید در یک فضای بسیار رقابتی بین دو شرکت بزرگ amd و nvidia که محصولاتشون رو تحت نظارت های شدید کیفی و با قیمت گذاری کارشناسی وارد بازار میکنن چنین مسائلی به این شکلی که شما میفرمایید وجود نداره....

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ولی مطمئن باشید در یک فضای بسیار رقابتی بین دو شرکت بزرگ amd و nvidia که محصولاتشون رو تحت نظارت های شدید کیفی و با قیمت گذاری کارشناسی وارد بازار میکنن چنین مسائلی به این شکلی که شما میفرمایید وجود نداره....
    عمو جان توهم زدی...

فقط تو تست زیر، min فریمی که گرفته بیشتره که اونم در میانگین فقط 2 فریم تاثیر داشته:

شما باز از آب معدنی باقر و ممد و غلام و ... حرف بزنید...
    *تست ها مال GTX680 هست که همون GTX770 خودمونه!

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پیشنهاد من:
    قیمت ها تقریبی هستن
    LGA 1150: Gigabyte GA-H97-D3H = 460
    LGA 1150 Haswell Refresh: Core i5-4690 = 730
    Gigabyte GTX 770 OC WF 2GB = 1400

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    چرا از سي پي يو هاي core i7 پيشنهاد ندادي؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

Core i5 4670: 680
    Gigabyte GA-H87-HD3: 360
    Gigabyte GV-N770OC-4GD: 1،550
    .................................................. ...
    1- core i5 4690 تقریباً هیچ برتری خاصی نسبت به Core i5 4670 در اجرای گیم نداره.
    2- 4670 انقدر قوی هست که شمارو حداقل برای 2 سال از خرید cpu بی نیاز کنه.
    3- خرید مادربرد H97 اگرچه آینده نگره ولی به اعتقاد من شما به این زودی ها به پردازنده جدید احتیاج پیدا نمیکنید.
    پیشنهاد میکنم با حدود 150 صرفه جویی در خرید cpu و مادربرد کارت GTX 770 4GB رو تهیه کنید.
    حالا اگه بخوام تا حدود 4 پنج سال از ارتقاء سيستم خودم رو بي نياز كنم چطور؟ اين مقدار بودجه واسه اين هدف خيلي كمه؟!

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

چرا از سي پي يو هاي core i7 پيشنهاد ندادي؟!
    چون سیستم برای گیم خواستید و اولویت با گرافیک قوی هست. درضمن برای کاربرد گیم در این حد، این پردازنده کاملا جوابگو هست. اما اگر حتما i7 میخواین باید ۴۰۰ بیشتر هزینه کنین.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

چون سیستم برای گیم خواستید و اولویت با گرافیک قوی هست. درضمن برای کاربرد گیم در این حد، این پردازنده کاملا جوابگو هست. اما اگر حتما i7 میخواین باید ۴۰۰ بیشتر هزینه کنین.

دقیقا!
    برای گیم، i7 زیادی قوی هست!
    روی سیستم خودم i7-3770 دارم که در هیچ بازی از 40% بالاتر نرفته...

8. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

من هنوز عمو نشدم، اگرم شدم خودم خبر ندارم...
    حالا که دیگه فامیل شدیم از این به بعد "تو" صدات میکنم
    .................................................. .............................
    1- بحث سر این موضوع از جایی شروع شد که گفتی 770 4gb برای تبلیغات ساخته شده. این حرف انقدر به نظرم خنده دار اومد که نتونستم جواب ندم
    کارت گرافیکی وقتی به بیش از یک صفحه نمایش متصل بشه نسبت به حجم پردازشی که برای هر صفحه نمایش انجام میشه بخشی از Vram اشغال میشه
    یکی از اهداف در تولید gtx 770 با 4gb Vram همینه. از یه کاربر فعال 5 ستاره و مشاور در امور مختلف فوق حرفه ای انتظار میرفت بعد دو روز گوگل کردن متوجه این موضوع بشه

2- GTX 780 اول با 3GB Vram تولید شد و بعد نسخه 6GB اون هم به تولید رسید (فک کنم الان دیگه بدونی برای تبلیغات نبوده) ولی سؤال اینجاس که چرا همون 2GB Vram رو که میگی کاملاً کافیه روی این کارت نذاشتن
    دلیلش سادس، علم پیشرفت میکنه، رزولوشن تصاویر بالاتر میره و جزئیات تصویر بیشتر میشه و یه کارت high end نباید مشکل رم داشته باشه. به جای اینکه بری دنبال مقایسه 770 4gb vs 2gb یکم راجع به high end games Vram usage بخون.
    بعدش میبینی که شرایطی وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به بیشتر از 2gb Vram احتیاج هست. اگه همین الان بازی هایی وجود دارن که روی بالاترین تنظیمات میتونن بیشتر از 2گیگ رم اشغال کنن چه تضمینی هست که در آینده تعداد این بازی ها بیشتر نشه؟!

3- من گیمر بودم و میدونم که جوون یا نو جوونی که به گیم علاقه داره ولی درآمد نداره، نمیتونه هر 1 سال یا 2 سال یکبار یه سیستم جدید بخره، برای همین پیشنهاد دادم با تغییر cpu و مادربرد حدود 150،000 پول مرده رو زنده کنه و بزاره رو گرافیک با این فکر که شاید تا 2-3 سال دیگه 2 گیگ رم ناکافی باشه. 150 پولی نیست که بشه باهاش پیشنهاد های خارق العاده داد (اگه میشد حتماً برای رو کم کنی هم که شده یه پیشنهادی میدادی )

10. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من هنوز عمو نشدم، اگرم شدم خودم خبر ندارم...
    حالا که دیگه فامیل شدیم از این به بعد "تو" صدات میکنم
    .................................................. .............................
    1- بحث سر این موضوع از جایی شروع شد که گفتی 770 4gb برای تبلیغات ساخته شده. این حرف انقدر به نظرم خنده دار اومد که نتونستم جواب ندم
    کارت گرافیکی وقتی به بیش از یک صفحه نمایش متصل بشه نسبت به حجم پردازشی که برای هر صفحه نمایش انجام میشه بخشی از Vram اشغال میشه
    یکی از اهداف در تولید gtx 770 با 4gb Vram همینه. از یه کاربر فعال 5 ستاره و مشاور در امور مختلف فوق حرفه ای انتظار میرفت بعد دو روز گوگل کردن متوجه این موضوع بشه

2- GTX 780 اول با 3GB Vram تولید شد و بعد نسخه 6GB اون هم به تولید رسید (فک کنم الان دیگه بدونی برای تبلیغات نبوده) ولی سؤال اینجاس که چرا همون 2GB Vram رو که میگی کاملاً کافیه روی این کارت نذاشتن
    دلیلش سادس، علم پیشرفت میکنه، رزولوشن تصاویر بالاتر میره و جزئیات تصویر بیشتر میشه و یه کارت high end نباید مشکل رم داشته باشه. به جای اینکه بری دنبال مقایسه 770 4gb vs 2gb یکم راجع به high end games Vram usage بخون.
    بعدش میبینی که شرایطی وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به بیشتر از 2gb Vram احتیاج هست. اگه همین الان بازی هایی وجود دارن که روی بالاترین تنظیمات میتونن بیشتر از 2گیگ رم اشغال کنن چه تضمینی هست که در آینده تعداد این بازی ها بیشتر نشه؟!

3- من گیمر بودم و میدونم که جوون یا نو جوونی که به گیم علاقه داره ولی درآمد نداره، نمیتونه هر 1 سال یا 2 سال یکبار یه سیستم جدید بخره، برای همین پیشنهاد دادم با تغییر cpu و مادربرد حدود 150،000 پول مرده رو زنده کنه و بزاره رو گرافیک با این فکر که شاید تا 2-3 سال دیگه 2 گیگ رم ناکافی باشه. 150 پولی نیست که بشه باهاش پیشنهاد های خارق العاده داد (اگه میشد حتماً برای رو کم کنی هم که شده یه پیشنهادی میدادی )
    حق با شماست!
    خوب شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دم شما گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دقیقا!
    برای گیم، i7 زیادی قوی هست!
    روی سیستم خودم i7-3770 دارم که در هیچ بازی از 40% بالاتر نرفته...
    دم شما هم گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •