من هنوز عمو نشدم، اگرم شدم خودم خبر ندارم...
حالا که دیگه فامیل شدیم از این به بعد "تو" صدات میکنم
.................................................. .............................
1- بحث سر این موضوع از جایی شروع شد که گفتی 770 4gb برای تبلیغات ساخته شده. این حرف انقدر به نظرم خنده دار اومد که نتونستم جواب ندم
کارت گرافیکی وقتی به بیش از یک صفحه نمایش متصل بشه نسبت به حجم پردازشی که برای هر صفحه نمایش انجام میشه بخشی از Vram اشغال میشه
یکی از اهداف در تولید gtx 770 با 4gb Vram همینه. از یه کاربر فعال 5 ستاره و مشاور در امور مختلف فوق حرفه ای انتظار میرفت بعد دو روز گوگل کردن متوجه این موضوع بشه
2- GTX 780 اول با 3GB Vram تولید شد و بعد نسخه 6GB اون هم به تولید رسید (فک کنم الان دیگه بدونی برای تبلیغات نبوده) ولی سؤال اینجاس که چرا همون 2GB Vram رو که میگی کاملاً کافیه روی این کارت نذاشتن
دلیلش سادس، علم پیشرفت میکنه، رزولوشن تصاویر بالاتر میره و جزئیات تصویر بیشتر میشه و یه کارت high end نباید مشکل رم داشته باشه. به جای اینکه بری دنبال مقایسه 770 4gb vs 2gb یکم راجع به high end games Vram usage بخون.
بعدش میبینی که شرایطی وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که به بیشتر از 2gb Vram احتیاج هست. اگه همین الان بازی هایی وجود دارن که روی بالاترین تنظیمات میتونن بیشتر از 2گیگ رم اشغال کنن چه تضمینی هست که در آینده تعداد این بازی ها بیشتر نشه؟!
3- من گیمر بودم و میدونم که جوون یا نو جوونی که به گیم علاقه داره ولی درآمد نداره، نمیتونه هر 1 سال یا 2 سال یکبار یه سیستم جدید بخره، برای همین پیشنهاد دادم با تغییر cpu و مادربرد حدود 150،000 پول مرده رو زنده کنه و بزاره رو گرافیک با این فکر که شاید تا 2-3 سال دیگه 2 گیگ رم ناکافی باشه. 150 پولی نیست که بشه باهاش پیشنهاد های خارق العاده داد (اگه میشد حتماً برای رو کم کنی هم که شده یه پیشنهادی میدادی

)