تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 2 از 47 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

جلو نزنم که باید فقط 2 هفته دوره کنم ! من الآنش به آزمون 10 مرداد کاملا رسیدم .(به جز زیست سوم)
    معنی بیتای ادبیاتا رو بلدم ، قبلا در طول سال کار کردم .
    خودم فعلا نظرم رو اینه که اول ، دومو برسونم به آزمون ، بعد سوم ، بعد اگه وقت اضافی اومد در جهت آزمون 1ماه بعدش حرکت کنم .(دوره اینا رو البته دارم مسلما و در زمینه دوره کردن دروسی که خوندم برنامه دقیق دارم تا چیزی به اون شدت یادم نره)
    مثلا من تا آخر این هفته زیست سوم دو درس اولش که 10 مرداد میادو تموم می کنم ، 2 فصل اول زیست دوم رو هم که تموم کردم . دیگه با نگه داشتن برنامه دوره هام هر وقت خواستم زیست بخونم خودمو به آزمون 24 مرداد می رسونم .
    عادتم اینه که هر وقت عقب بیفتم ، بیشتر میخونم تا دوباره برسم مشکلی نیست : دی
    دینی شده دردسر ! کی تو این شلوغی درسا اینو جا بده ! نیازه دینی دوم رو بخونم تابستون یا مطابق قلمچی فقط سومو بخونم ؟(اینطوری کی وقت میشه برم سراغ دینی دوم در طول سال ؟)
    اگه واقعا درسا رو تموم کردین میتونین یذره پیشروی کنین ولی نه زیاد، تاکید من رو اینه بیشتر روی نقاط ضعف کار کنین- آخه اگه این جلو افتادن ها عادت بشه کم کم مشکل به وجود میاد (یه جور آشفتگی) سعی کنین با برنامه پیش برین. اگه اشتباه نکنم تو تابستون کانون از درس های پیش هم کنار دوم به عنوان زوج درس داره میتونین درسای پیش رو که حجمشون کمه بخونین و تو خونه سوالات رو حل کنین (اگه دوم رو انتخاب کردین)
    دینی هم مطابق برنامه سوم رو بخونین دوم رو نگران نباشین چون چند بار در طی سال دوره میشه -

2. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ترسم از زیست ـه ! سال قبلی درصدای قلمچیم کلا اینطوری بودن :
    ریاضی : به غیر از 3 آزمون 100 زدم
    فیزیک و شیمی بالای 80 بودن همیشه
    زیست : موقع ژنتیک(کلا فصل 5 تا 8 سوم) 90 ، 95 ولی موقع دروس دیگه 60 اینا .
    ضریبشم به این بالایی آدم میمونه توش ! این سوالایی که چند جمله صحیح است و چند جمله به درستی تکمیل می کند خیلی زجرن ! پشت هر فعلیم یه ن میذارن آدم یه ربع باید فکر کنه الآن سوال دقیق چی میخواد ! نمیتواند فلان کار را بکند تا نتیجه فلان نشود : دی
    راستی برای دقت چه راهیو دارید ؟ من هر چی تو درس قویترم دقتم کمتره ! ریاضی الآن تست می زدم هر سوالیو باید 3 بار برم تا بی دقتی نکنم . یه بار یه ضرب اشتباه ، یه بار جمع ، یه بار تفریق ! سر فیزیک و شیمی ولی اینطوری نیستم . توی قلمچی هم همیشه تنها دلیلی که وقت کم نمی اوردم این بود که زمین رو 0 می زدم !

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ترسم از زیست ـه ! سال قبلی درصدای قلمچیم کلا اینطوری بودن :
    ریاضی : به غیر از 3 آزمون 100 زدم
    فیزیک و شیمی بالای 80 بودن همیشه
    زیست : موقع ژنتیک(کلا فصل 5 تا 8 سوم) 90 ، 95 ولی موقع دروس دیگه 60 اینا .
    ضریبشم به این بالایی آدم میمونه توش ! این سوالایی که چند جمله صحیح است و چند جمله به درستی تکمیل می کند خیلی زجرن ! پشت هر فعلیم یه ن میذارن آدم یه ربع باید فکر کنه الآن سوال دقیق چی میخواد ! نمیتواند فلان کار را بکند تا نتیجه فلان نشود : دی
    راستی برای دقت چه راهیو دارید ؟ من هر چی تو درس قویترم دقتم کمتره ! ریاضی الآن تست می زدم هر سوالیو باید 3 بار برم تا بی دقتی نکنم . یه بار یه ضرب اشتباه ، یه بار جمع ، یه بار تفریق ! سر فیزیک و شیمی ولی اینطوری نیستم . توی قلمچی هم همیشه تنها دلیلی که وقت کم نمی اوردم این بود که زمین رو 0 می زدم !
    زیست تقریبا یه دوا داره اونم کتاب زیست جامع گاج هستش
    این کتاب تنها کتابیه تمام سوالاتش شبیه کنکور سراسری جدیدِ پر سوال های شمارشی و تعمیمی که با زدن تستای این کتاب کم کم 30 درصد درصدتون رشد میکنه پاسخ نامش هم همین دو هفته پیش اومد! این کتاب یه سر و گردن از تمام کتابای زیست بالاتره و مشکلتون رو حل میکنه.
    من خودمم تو دقت و تمرکز یکم مشکل داشتم فقط میتونم بگم با تمرین زیاد میشه بهترش کرد.

6. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

زیست جامع رو گرفتم دارم می زنم . عالین تستاش اما بازم کمن احساس می کنم ! یعنی من که تو این درس مشکل دارم به نظرم بیشتر از اینا تمرین و تست لازم دارم ، که خوب متاسفانه این سبک سوال فقط همین یه کتابه !
    معلم ریاضیمون بهم میگفت مشکلت اینه که زیادی میخوای سریع حل کنی ، یعنی سوال 1 دقیقه و خرده ای رو من در عرض شاید 20 ثانیه حل می کنم ولی اشتباه زیاد پیدا میشه توش . هر کاریم می کنم کندتر نمیشه ! عادتم شده که تند تند بنویسم تا وقت کم نیارم ! یه بار اومدم کندش کنم از اونور افتادم !
    راستی سر کنکور چرک نویس چطوریه ؟ توی همون برگه سوال ؟ کلا من استفاده چک نویسم بالاست ، اگه کمه باید رو اونم کار کنم !

8. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

زیست جامع رو گرفتم دارم می زنم . عالین تستاش اما بازم کمن احساس می کنم ! یعنی من که تو این درس مشکل دارم به نظرم بیشتر از اینا تمرین و تست لازم دارم ، که خوب متاسفانه این سبک سوال فقط همین یه کتابه !
    معلم ریاضیمون بهم میگفت مشکلت اینه که زیادی میخوای سریع حل کنی ، یعنی سوال 1 دقیقه و خرده ای رو من در عرض شاید 20 ثانیه حل می کنم ولی اشتباه زیاد پیدا میشه توش . هر کاریم می کنم کندتر نمیشه ! عادتم شده که تند تند بنویسم تا وقت کم نیارم ! یه بار اومدم کندش کنم از اونور افتادم !
    راستی سر کنکور چرک نویس چطوریه ؟ توی همون برگه سوال ؟ کلا من استفاده چک نویسم بالاست ، اگه کمه باید رو اونم کار کنم !
    چک نویس که نمیزارن ببری کلا هر صفحه ریاضی و فیزیک پایینش دو خط خالیه واسه محاصبات
    وسواسی به خرج نده با همون گاج درصدت عالی میشه
    ریاضی هم هنوز اول سال خوب میشه به مرور زمان

10. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه استفاده چك نويس واست بالاست دليلش اينه كه در فيزيك راه هاي ميان بر و فرمول هاي كوتاه و تكنيك هاي مفهومي رو بلد نيستي و در رياضي هم چندتا دليل ميتونه داشته باشه اوليش اين كه تمرينت كافي نيست كه با توجه به درصداي رياضيت منتفي هست دوميش هم اين كه روي راه حل ها وسواس به خرج ميدي. به هر حال بايد اين مشكل رو حل كني.
    درضمن به جاي مداد بهتره از مداد مغزي ( با نوك 0.7 و مغز نرم و مرغوب ) استفاده كني اينطوري فضاي كمتري استفاده ميكني.

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام.
    نظرتون درباره برنامه ریزی برای تابستون که سایت آلم قرار داده چطوره؟ به نظرتون طبق برنامشون عمل کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اگه استفاده چك نويس واست بالاست دليلش اينه كه در فيزيك راه هاي ميان بر و فرمول هاي كوتاه و تكنيك هاي مفهومي رو بلد نيستي و در رياضي هم چندتا دليل ميتونه داشته باشه اوليش اين كه تمرينت كافي نيست كه با توجه به درصداي رياضيت منتفي هست دوميش هم اين كه روي راه حل ها وسواس به خرج ميدي. به هر حال بايد اين مشكل رو حل كني.
    درضمن به جاي مداد بهتره از مداد مغزي ( با نوك 0.7 و مغز نرم و مرغوب ) استفاده كني اينطوري فضاي كمتري استفاده ميكني.
    بیشتر از هر چیزی پراکنده و گنده گنده می نویسم ! سالیان سال ـه که عادت کردم به اینجوری حل کردن !

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بیشتر از هر چیزی پراکنده و گنده گنده می نویسم ! سالیان سال ـه که عادت کردم به اینجوری حل کردن !
    خب اين قابل حل هست. ترك اين عادت هم كاملا لازمه.
    هر تستي كه حل ميكني به همون صورت پراكنده و گنده گنده حلش كن منتها بعد از حل كردن و رسيدن به جواب، يه بار همون چيزايي كه گنده گنده نوشتي رو به صورت منظم و با فونت خيلي كوچيك براي خودت بنويس و راه حلي كه باهاش به جواب رسيدي رو مرور كن. اين كار رو اگه يه هفته انجام بدي كم كم عادت ميكني به اين كه كوچيك بنويسي.

16. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

مرسی از کمک ها
    برخلاف فکر اولیم خیلی با عمومی ها بیشتر دارم حال می کنم ! اون ساعاتی رو که صرف ادبیات و عربی می کنم عین برق میگذرن !
    یه سوال درباره ریاضی(تجربی) : زماندار چطور و از کجا بزنم به نظرتون ؟ من یه خیلی سبز رو دارم فقط که مثلا الآن که فصل دنبالم همه حدود 200 تستشو زدم . اگه بخوام اینا رو دوره کنم به صورت تست زماندار زمان اضافیم میارم آخه یه بار خوب زدم و کلا توی ریاضی من ایرادات یادم میمونن . فیزیک گاج حرکت قشنگش اینه که :
    1 . سوالایی که باید دوره بشن رو علامت زده .
    2 . آخر هر بخش 10 تا سوال اورده مخلوط از سوالای اون بخش آدم زماندار می زنه .
    الآن ولی ریاضی خیلی سبز این دو مورد رو نداره متاسفانه . شما نظرتون چیه ؟ منبع خاصی هست ؟(تصمیم گرفتم هر شب یه 25 تا سوال رو زمان دار بزنم تا به تدریج این بی دقتیا برن . الآن 70 تا تستی که زدم 10 تاش بی دقتی محاسباتی دراومد ! 60 تای دیگه درست !)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •