تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: فوری گلکسی نوت 3 یا گلکسی اس 5 ؟

داره خودمونی میشه Peugeot pars sal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی اس 5 ارزش خریدشو نداره؟
    بودجه ی من زیر 2 تومنه
    اس 5 وسوسه بر انگیزه
    من گفتم بازم میگم من چند سال یکبار گوشیمو عوض میکنم و میخوام یه چیزی باشه که بعدا حسرت نخورم
    اندازه خیلی مهم نیست بیشتر لگ نزدنو هنگ نکردنو و..... اینا مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز اگه من یه پراید داشتم وسوسه پژو پارس داشتم یا اگه یه ماکسیما داشتم وسوسه بنز داشتم....5الکی اینقدر گندش کردن حتی زد 2 ازش بهتره همون نوت3 رو بخر مطمعن باش بهتر از 5هست

3. این کاربر از سعید1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نوت 3 از چه نظر از اس 5 بهتر هست فقط رم 3گیگ و قلم s pen

بعد صفحه نمایش اس 5که طبق گفته سایتای معتبر پیشرفت محسوسی نسبت به نوت 3 داشته و بهترین صفحه نمایش بازاره -
    سنسور اثر انگشت-ضد آب بودن -سایز ایده آلتر- دوربین قویتر - و قابلیت های اختصاصی دیگه اینا همه کشکه پس

5. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پیشرفت محصوصش چی بوده!مگه همون امو ال ای دی 1نیست....قبلا هم عرض کردم تو قابلیتی جدیدش فقط همین زد اب بودن و اثر انگشتش هست که زد اب بودنش نسبت به زد 1 ضعیف تر عمل کرده....سایز هر دو شون خوب وایده ال و هرکدوم کاربرای خاص خودشو داره...دوربین هم فقط پیشرفت هایی جزیی داشته و تفاوت انچنانی احساس نمیشود...قابلیتای اختصاصیش چیه فقط اون مسخرص که صفحه رو قهوه ای میکنه و تست ضربان قلب که هیچ استفاده ای نداره..........خوب نوت3:اگه بدونی 5 چند مدل داره و مدل اسپندراگون 32 تفاوت قیمت 500هزار تومنی با نوت 3 داره....رم 3گیگ هم که تقریبا فعلا استفاده ای نداره اما از قلمش نمیشه گذشت و برنامه های اختصاصیش که بیش از ده تا میشه گر چند بعضیشون بی کاربردند اما بعضی هم فوق العاده....از طراحی شیک نوت 3 که شکل چرمی مانند گرفته نمیشه گذشت و به نظرم 5 مثله چسپ کمر میمونه...من شما رو نمیدون اما خودم نوت 3 رو میپسندم و پشیمونم که چرا صبر نکردم زد2 بیاد اونو بگیرم....حالا خودتون انتخاب کنید
    Last edited by سعید1400; 14-06-2014 at 03:15. دليل: غلط املایی

7. این کاربر از سعید1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هیچ کدوم اچ تی سی ام 8 خدای گوشیه سامسونگ کلا به درد نمیخوره اینو مطمئن باشد یا نکسوس 5 و یا ال جی جی 2 با جی فلکس یا زد2 اینا خدای گوشین چیه سامسونگ پلاستیکی با بازی هایی که با اعداد درمیاره
    Last edited by 1376MAXIMUM; 17-06-2014 at 06:57.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

هیچ کدوم اچ تی سی ام 8 خدای گوشیه سامسونگ کلا به درد نمیخوره اینو مطمئن باشد یا نکسوس 5 و یا ال جی جی 2 با جی فلکس یا زد2 اینا خدای گوشین چیه سامسونگ پلاستیکی با بازی هایی که با اعداد درمیاره
    واقعا از این تحلیل فنی و علمی بهره بردم

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سازنده اینایی که گفتی همشون به فکر پول دراوردن هستن و تا جایی که میتونن گوشیشون رو بهتر از سایر رقبا میسازن اما کقتی گوشی کیفیتش بهتر از بقیه میشه فروشش هم بیشتر میشه که اپل و سامسونگ این رو ثابت کردن و این فن گوشیای غیر سامسونگ حسودیشون میشه و هی دنبال بهانن اخه خدایی پلاستیک چشه اولا که نسبت به فلز کمتر داغ میکنه و بعدش ارزونتره و دیگه که اصلا از لحاظ محکم بودن بدنه هیچ کم و کاستی نداره و خیلی دستگاره محکم میکنه و ...البته خدایی از زد2 نمیشه گذشت که به نظرم کلا تا به امروز از همه گوشیای سامسونگ بهتره....(تا به امروز اگه فردا برام حرفش نکنید)

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا از این تحلیل فنی و علمی بهره بردم

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    شما یه تاب بزن توگوشیا یه خورده نگاه کن کیفیت ها رو بهش میرسی یه 3-4 ساعت وقت میخواهد بری تو مغازه ها جند تا گوشی دست بگیری اتفاقا من دیشب که رفتم برای هندزفری سامسونگ خیلی خالی بود میزش کسی نمیرفت بیشتر اپل و اچ تی سی بودن الجی هم خیلی نبودن
    چیه سامسونگ همه بهش چسبیدین تاحالا با بقیه مارکا کار کردید یا چون سامسونگ طرفدار هاش زیاد شده به خاطر زمانی که تازه سری گلکسی اس شروع کرده بود بده که اون موقع خیلی خوب بودن البته من میگم فقط تو مقطع خودش خوب بود زمان بعدش دیگه تموم کرد خلاقیتش تموم شد قبر گلکسی اس رو هم بعد از اس3 کند نوت رو هم بعد از نوت 2 فروش خیلی موفقی مثل اونا نداره دیگه فقط به تعداد فروش دقت نکن ببین چند درصد گوشی ها بوده تو چه مدت زمانی و چه برتری هایی نسبت به بقیه داشت تعداد گوشی های جهان رو هم حساب کن تا نتیجت درست باشه
    Last edited by 1376MAXIMUM; 17-06-2014 at 14:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سازنده اینایی که گفتی همشون به فکر پول دراوردن هستن و تا جایی که میتونن گوشیشون رو بهتر از سایر رقبا میسازن اما کقتی گوشی کیفیتش بهتر از بقیه میشه فروشش هم بیشتر میشه که اپل و سامسونگ این رو ثابت کردن و این فن گوشیای غیر سامسونگ حسودیشون میشه و هی دنبال بهانن اخه خدایی پلاستیک چشه اولا که نسبت به فلز کمتر داغ میکنه و بعدش ارزونتره و دیگه که اصلا از لحاظ محکم بودن بدنه هیچ کم و کاستی نداره و خیلی دستگاره محکم میکنه و ...البته خدایی از زد2 نمیشه گذشت که به نظرم کلا تا به امروز از همه گوشیای سامسونگ بهتره....(تا به امروز اگه فردا برام حرفش نکنید)
    ببخشید میخواهن تجارت کنن نمیخواهن دور همی کار کنن که باید رقابت کنن پس طبیعی هست که هر کی هر چی میتونه تلاش میکنه
    پلاستیک عایقه گرما خارج نمیشه ازش برای همین سخت افزار دماش بالاتر میره و عمرش میاد پایین علکردش هم میاد پایین چون گرما باعث افت کارایی هم میشه البته خیلی ناچیزه و گرما باعث افزایش مقاومت میشه و خوب مشکلاتی که بعدش هم داره هست الینه همونن طور که گفتم خیلی کمه تاثیرش توی این مورد به نظر من پلاستیک توی تموم زیر شاخه های برق باید فقط روکش سیم باشه
    از لحاظ ایتحکام که حرفت کاملا خنده داره پلاستیک به خصوص پلاستیکی که سامسونگ استفاده میکنه راحت میشکنه ولی المینیوم و ... به این راحتی ها چیزیش نمیشه و پر دوام تره بهت قول میدم پلاستیک به راحتی خش و خط برمیداره و لی الومینیوم خیلی سخت تر این اتفاق برای می افته دقیقا همین حرف رو تجربه کردم روی اس3 و اچ تی سی وان اس3 رو من بدون محافظ روی میز یه مقدار کشیدم 2 تا 3 تا خش افتاد ولی اچ تی سی دوستم از دستش افتاد رو اجر فقط یه گوشش رنگش به اندازه یه سر خودکار رفت همین و الومینیوم و ... کم تر کهنه میشن و جلوه خودشون رو از دست میدن حتی شیشه هم بهتر از پلاستیکه پلاستیک تنها مزیتش قیمت و وزنش هست که 10 -15 گرم چیزی نیست که قابل بحت باشه
    بعد شما برو مشخصات ال جی جی3 رو ببین بعد کرک و پرت میریزه رزولوشنش از مانیتور من بیشتره من مثلا فول اچ دی دارم اون مانیتور منو خورده یه تف هم پشتش اب زیاده سرفه نداره
    شما دوتا گوشی فلزی دست بگیر تا پلاستیک از چشمت بیوفته تو تا مدل که همه جا هست ایفون و اچ تی سی وان
    بعد یه چیز دیگه که همه بهش اعتراف میکنن هرکسی که گوشی میفروشه و سرش میشه از گوشی نه کلاه برداری که میخواهد بهت جنس رو بندازه و رودستش باد کرده میگه نکسوس یه چیز دیگس در مقابل حرف شما الان دست ال جی هست
    من حتی ال جی رو بهتر از سامسونگ میدونم برخلاف چیزی که همه فکر میکنن ال جی اشغال میفروشه اتفاقا خیلی برند خوبی هست و سامسونگ گل سرسبد همه هست

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر بنده اس5 بهتره.
    خرید نوت 3 در نزدیکی معرفی نوت 4 زیاد معقول نیست.
    نظر های کارشناسانه دوستان به کنار ، معیار هاتون اگر دوربین ، صفحه نمایش ، نرم افزاری و یوزر اینترفیس هست میتونید اس5 رو انتخاب کنید
    نمیدونم با این علم از مکانیک و الکترونیک ، دوستان اینجا چیکار میکنن!

پ.ن : چند تا لینک برای مطالعه بیشتر و خرید کردن به علم به اینکه چی دارید میخرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مقایسه خوبی برای دوربین ها به فارسی

موفق باشید .

14. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •