تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: خرید لپتاپ تا سقف 6 تومن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با یه هارد کمکی مشکل حجم رو حل میکنم
    شما نمیتونید برنامه رو روی هارد کمکی نصب کنید. و اگر برنامه نویسی میخواهید بکنید نیاز به هراد مناسب دارید. یک سری پلاگین بخوای نصب کنید تا 20 گیگ هم میتونه حجم بالا بره.

2. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز در ابتدا باید بگم در صورتی که نظرتون روی مک بوک هست و از نظر بودجه بهتون فشار نمیاد به خریدش اقدام کنید .

دلایل جدی هست که نمی شه به راحتی ازشون گذشت . به عنوان برنامه نویس معمولا دوستان این موارد رو مد نظر داشتند .

1 - وزن :

وزن این لپ تاپ حدود 2 کیلوگرم هست . معمولا تا اونجا که تو مشاوره ها داشتیم دوستانی که لپ تاپ برای برنامه نویسی می خواستن وزن لپ تاپ بسیار براشون مهم بود . بعضی ها بالا 1.6 کیلوگرم نمی خواستند . هر چند نیاز های خودتونو ذکر نکردین ولی اگر بخوایم عامل وزن رو تاثیر بدیم این لپ تاپ به نظر مناسب میاد و کمتر لپ تاپی با سخت افزار مناسب و وزن کم گیرتون میاد . در این بازه قیمتی تنها رقیب مناسب این لپ تاپ وایو سری Fit هستند .

۲ - میزان شارژدهی :

اینم یه عامل دیگست که بازم بستگی به خودتون داره . لپ تاپ قابل حمل علاوه بر سبک بودن باید میزان شارژدهی مناسب نیز داشته باشه .

۳ - کیبورد :

ترجیها کیبورد باید از نوع Chicklet ( کیبوردهایی که دکمه هاشون با فاصله از هم قرار گرفته اند ) باشه تا هم سرعت تایپ و هم میزان اشتباهات تایپی پایین بیاد
    برخی ها ترجیه می دند کیبورد حتما دارای Numeric Keypad باشه و براشون نبود این قابلیت کاملا آزار دهنده است .

۴- سیستم عامل مناسب :
    عموم زبان ها و نرم افزار های برنامه نویسی که توی سیستم آموزشی ایران کار می شه معمولا وابسته به سیستم عامل ویندوز هستند .

ولی به طور کل زبان های موجود با سیستم عامل های Unix/Linux سازگاری بهتری دارند. ( نکته : Mac OSX یه سیستم عامل مبتنی بر Unix هست . لذا نیازی نیست برای استفاده از زبان های برنامه نویسی موجود حتما لینوکس نصب شود . )

عموما کامپایلر های پر کاربرد که برای ویندوز موجوده در حال شبیه سازی Unix بر روی ویندوز هست که شبیه سازی از سرعت کار می کاهد ( به عنوان مثال کامپایلر های GCC و Cygwin برای زبان C و یا زبان Ruby که به طور کلی Unix رو بر روی ویندوز شبیه سازی می کنه ) . پیش بینی سایر مشکلات هم بر عهده خودتون .

لذا باید تعیین بشه که آیا این لپ تاپ رو برای استفاده در دانشگاه برای مصارف آموزشی می خواین یا به صورت پیشرفته برنامه نویسی می کنین .

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ

لذا خرید این مدل در صورتی که بودجتون مناسبه و فشار بهتون نمیاد خرید این مدل توصیه میشه .

ضمنا Iris 5200 کارت گرافیک کاملا مناسبی هست . طبق گفته notebookcheck حدود 15 ٪ از کارت گرافیک های Mid-Range مانند 650M ضعیف تره . در بازی ها نیز با توجه به مقایسه تقریبا نزدیک به 740M و Nvidia GT730M هست ( مدل هایی که در لپ تاپ های موجود در ایران بسیار موجودند )

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ

اما نکات دیگری رو هم در نظر بگیرین :

۱ - اول همون طور که گفتم خریدش در صورتی به صلاح هست که بهتون فشار مالی نیاد
    ۲ - با نصف همین بودجه نیز می توان لپ تاپ با سخت افزار مناسب و قوی تر تهیه کرد
    ۳ - در ضمینه کیفیت اگر ملاکتون خرابی هست انتخاب اول بهتره Asus ها باشند. در صورتی هم که کیفیت قطعات مد نظرتونه برند های Asus و Lenvo کیفیت ساخت بالایی دارند .

توصیه می کنم نگاهی به مدل های Vaio fit و asus سری N بندازین

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ

پیشنهاد های بنده :

با توجه به وزن اولویت های بنده به صورت زیر هستند :

۱ - gigabyte U24F
    مشخصات :
    رم : 8 گیگابایت
    پردازنده : Intel core i7 4500U 1.8 GHz
    گرافیک Nvidia GT750M
    هارد : 128GB SSD + 750GB HDD
    صفحه نمایش :‌ 14 اینچ با رزولوشن 1600X900
    وزن : 1.6 کیلوگرم
    قیمت : 4 میلیون و دویست از دیجی کالا

۲- gigabyte p35K
    مشخصات :
    رم :‌ 12 گیگابایت
    پردازنده : intel Core I7 4700HQ 2.4 GHz
    گرافیک : Nvidia GTX 765M
    هارد : 1TB + 128GB SSD
    صفحه نمایش :‌ 15.6 اینچ با رزولوشن FHD
    وزن‌:‌2.16 کیلوگرم
    قیمت :‌ 5.600 در دیجی کالا

با توجه به وجود Numeric Keypad در P35K شخصا می رفتم سراغ این مدل . البته وزن ها حدود 600 گرم متفاوت است

پ.ن : قابلیت نصب نرم افزار روی هارد کمکی نیز هست !
    Last edited by Public Enemy; 10-06-2014 at 19:30.

4. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرغ همسایه غازه.

اگر بگم علتش تفاخره قبول میکنید؟ اپل هیچ چیزی رو خودش نمیسازه که بخوای بگیم این بهتره.
    مورد بعدی در مورد اپل اینکه شما ببین چه زبانی میخوای برنامه نویسی کنی؟ C# یا C++ یا PHP یا Java?
    در هرموردی که هست معمولا ویندوز بهتره مگر اینکه بخوای برای خود osx بنویسی. مجموعه .net هم که کلا مال ویندوزه و phph , java هم با لینوکس هماهنگ تره. چند روز دیگه بخوای با Com برنامه نویسی کنی صد در صد ویندوز باید باشه.
    اگر .Net باشه معمولا خود ویندوز و پایگاه داده و ویژوال استدیو ومخلفاتش 100 گیگ نیاز داری روی ماشین مجازی .عملا مشکل میخوری با هارد کم.
    یک مطلب دیگم بگم این تصور شما از اپل درست نیست. تعصب نداشته باش ممکنه فکر کنی اگر اپل بخری بهتره حتی بعد از 1 ماه که فوجیتسو بخری همش میگی ااپل بهتر بود ولی اینطوری نیست که این فکر درست باشه.فکره میاد چون اپل برند با کلاسی شده ولی فکره غلطه. به خاطر فکر دوستاتون نرید یه دستگاه ضعیف تر رو گرون تر بخرید.

من مخالفتی ندارم ولی به نظرم به صلاح نیست اپل بیشتر جو روانی داره. شما هر مدلی که خواستی با همین فوجیتسو مقایسه کن قطعاتش رو. دونه به دونه ببین کدوم بهتره. اگر هر قطعه مال فوجیتسو بهتر بود ولی دلت با اپل بود دیگه مشورت نکن. هر چی میخوای بخر.
    شما میتونید یک لپ تاپ سبک و خوب بخرید دارید به خاطر برند تبدیلش میکنید به لپ تاپ سنگین تر که تازه توی برنامه نویسی هم شاید پاسخگوی شما نباشه.
    در حال حاضر لپتاپ متوسطی دارم که در آینده اگر مشکلی با مک بوک پیدا کردم نیازهای ویندوزیم رو برطرف میکنه ...

حتی اگر از نظر روانی حرف شما درست باشه به نظر من میارزه ... اینکه شما باور داشته باشید از محصول با کیفیتی استفاده میکنید خودش کلی میارزه ...

بنده تعصب ندارم حتی تا 1 ماه پیش از محصولات اپل متنفر بودم به علت قیمت بالایی که دلیلی براش پیدا نمیکردم ... ولی بعد از اینکه با دوستام صحبت کردم ( برند های مختلف ) به این نتیجه رسیدم که اونقدر ها هم پول برند نمیدی ...

در کل ممنون ... باز هم میگم حتما سری به بازار میزنم و سایر لپتاپ های موجود رو هم چک میکنم ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز در ابتدا باید بگم در صورتی که نظرتون روی مک بوک هست و از نظر بودجه بهتون فشار نمیاد به خریدش اقدام کنید .

دلایل جدی هست که نمی شه به راحتی ازشون گذشت . به عنوان برنامه نویس معمولا دوستان این موارد رو مد نظر داشتند .

1 - وزن :

.....
    خیلی ممنون از پاسختون

برخی ها ترجیه می دند کیبورد حتما دارای Numeric Keypad باشه و براشون نبود این قابلیت کاملا آزار دهنده است .
    بله این مورد یه مقدار اذیتم میکرد... البته با کیبورد مک بوک کار کردم و خب بعد از مدتی ، قابل تحمل هست ...

۱ - اول همون طور که گفتم خریدش در صورتی به صلاح هست که بهتون فشار مالی نیاد
    در مورد قیمت خب مطمئنا برای یه لپتاپ قیمت بالایی هست ولی امیدوارم در صورت خرید ارزشش رو داشته باشه

ضمنا Iris 5200 کارت گرافیک کاملا مناسبی هست . طبق گفته notebookcheck حدود 15 ٪ از کارت گرافیک های Mid-Range مانند 650M ضعیف تره . در بازی ها نیز با توجه به مقایسه تقریبا نزدیک به 740M و
    Nvidia GT730M هست ( مدل هایی که در لپ تاپ های موجود در ایران بسیار موجودند )
    خب با این حساب گرافیکش اونقدر ضعیف نیست و حتی میشه بازی های مختلفی رو اجرا کرد روش ... ( بر خلاف چیزی که در سایت های مختلف فارسی زبان دیدم ) - البته گزینه گرافیک اونقدر برام مهم نیست

۳ - در ضمینه کیفیت اگر ملاکتون خرابی هست انتخاب اول بهتره Asus ها باشند. در صورتی هم که کیفیت قطعات مد نظرتونه برند های Asus و Lenvo کیفیت ساخت بالایی دارند .
    در زمینه کیفیت بیشتر منظورم میزان رضایت کاربر بعد از یه مدت طولانی هست ... بنده دانشجوی کامپیوتر هستم و خب به جامعه اماری مناسبی در این زمینه دسترسی دارم ... و بیشترین رضایت رو در کاربرای اپل دیدم ...

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه همیشه در ایران در ارتباط با محصولات اپل کمی اغراق وجود داره .

کمتر مشاهده می شه صاحبان لپ تاپ های گرانقیمت از لپ تاپشون اظهار نارضایتی کنند .

ـــــــــــــــــــــــــ ـ

به هر حال توصیه بنده اول از همه توجه به سلیقه خودتونه .

سپس با توجه به اینکه گفتین می تونین به عدم وجود numeric Keypad عادت کنین با در نظر گرفت تفاوت 400 گرمی و وجود 750 گیگابایت هارد اضافه و همچنین قیمت پایینتر ( حدود 1 میلیون و 800 هزار تومن ) مدل پیشنهادی U24F به نظر به صرفه تر میاد ( به استثنای کارت گرافیک GT750M ) .

همچنین بدنه آلومینیومی لپ تاپ طراحی بسیار زیبایی رو به لپ تاپ می ده که لپ تاپ رو از هر لحاظ جذاب می کنه . ( برای شمایی که می خواین باور داشته باشین از محصول با کیفیتی استفاده می کنید )

محتوای مخفی: Screenshots 

البته باز هم میزان شارژدهی هیچ کدام به پای مدل های اپل نمی رسند
    Last edited by Public Enemy; 10-06-2014 at 21:14.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در مورد سامسونگ سری 9 هم بازار گردی کنید قطعا گزینه های خوبی خواهند بود.
    به عنوان نظر نهایی اول فوجیتسو دوم گیگا و سوم اپل رو در نظر داشته باشید. همگیگاو همفوجیتسو بسیار با کیفیت تر از اپل هستند. خصوصا هر دو ژاپنی هستند و نه چینی.

9. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه همیشه در ایران در ارتباط با محصولات اپل کمی اغراق وجود داره .

کمتر مشاهده می شه صاحبان لپ تاپ های گرانقیمت از لپ تاپشون اظهار نارضایتی کنند .

ـــــــــــــــــــــــــ ـ

به هر حال توصیه بنده اول از همه توجه به سلیقه خودتونه .

سپس با توجه به اینکه گفتین می تونین به عدم وجود numeric Keypad عادت کنین با در نظر گرفت تفاوت 400 گرمی و وجود 750 گیگابایت هارد اضافه و همچنین قیمت پایینتر ( حدود 1 میلیون و 800 هزار تومن ) مدل پیشنهادی U24F به نظر به صرفه تر میاد ( به استثنای کارت گرافیک GT750M ) .

همچنین بدنه آلومینیومی لپ تاپ طراحی بسیار زیبایی رو به لپ تاپ می ده که لپ تاپ رو از هر لحاظ جذاب می کنه . ( برای شمایی که می خواین باور داشته باشین از محصول با کیفیتی استفاده می کنید )

البته باز هم میزان شارژدهی هیچ کدام به پای مدل های اپل نمی رسند
    خیلی ممنون دوست عزیز .... بله قبول دارم کمتر این اتفاق میفته ولی خب جامعه اماری من فقط شامل لپتاپ های گرون اپل نمیشه ... asus ، سونی و ... هم تو این جامعه اماری هستن و بیشتر این افراد بعد از مدتی از باتری لپتاپ ناراضی بودن ... ( بیشترین دلیل نارضایتی )

حتما مدلی که معرفی کردین رو در بازار چک میکنم ... البته شارژدهی خوبی نداره که یه عامل مهمه برای من ... بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

راستی در مورد مدل U904 . مدل بسیار مناسبی به نظر می رسه .

البته یه مشکل جدی داره : کیبورد .

بنده خودم از نزدیک این لپ تاپ رو ندیدم .اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم که می خونم به این نکته اشاره شده که این لپ تاپ کیبورد مناسبی نداره و راضی کننده نیست . لذا برای دوستمون که برای تایپ طولانی مدت می خوان از این لپ تاپ استفاده کنند این نقطه ضعف بزرگی محصوب می شه
    Last edited by Public Enemy; 10-06-2014 at 22:02.

12. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز ... در آخر همون macBookPro me293 خریداری شد و راضی هستم

ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •