پست 7 من رو یه نگاه بندازید لطفا! در خصوص تنظیمات فروشگاهی
خروجی نور در f8000 مقدار 300 کاندلار و در la8600 مقدار 250 کاندلار ثبت شده. تنیجه= نور بیش تر در نمونه سامسونگ.
هر چند برای افزایش دقت رنگ خروجی نور قطعا باید زیر 200 بیاد
پست 7 من رو یه نگاه بندازید لطفا! در خصوص تنظیمات فروشگاهی
خروجی نور در f8000 مقدار 300 کاندلار و در la8600 مقدار 250 کاندلار ثبت شده. تنیجه= نور بیش تر در نمونه سامسونگ.
هر چند برای افزایش دقت رنگ خروجی نور قطعا باید زیر 200 بیاد
Last edited by magiteq1; 08-06-2014 at 12:48.
حاجی من قبلا گفتم که کاری به نتیجه فلان تست و تکنولوژی بالا و ... ندارم!
من چیزی رو گفتم که در 5 6 تا فروشگاه بزرگ لوازم خانگی دیدم! قطعا همشون طرفدار یک برند نمیتونن باشن...
درضمن مانیتور قبلی من روشناییش 400 cd/m2 بود!
این TV که تازه گرفتم، اگه خیلی خیلی هم کم باشه، زیر 250~300 نمیتونه باشه!!!
حالا شما هی بگو تو تست X ، فلان امتیاز رو اورده...
شما یه نظر خلاف واقع دادی. جواب ات رو هم گرفتی.
حاجی هم خودتی!
من بر اساس چند تا review سایت های معتبر گفتم . و همونطور که گفتم من حرفه ای نیستم در این زمینه . بر اساس ممشاهدات و امتیازات تی وی ها در سایت های معروف رتبه بندی گردم .
مهم موتور پردازش تصویره که در سونی کمی رنگ ها رو زنده و طبیعی نشون میده . و همچنین موتور پردازش تصویر ال جی هم رنگ ها رو طبیعی نشون میده . اما سامسونگ برای گمراه کردن بیننده و ... رنگ ها رو با غلظت بالایی نشون میده که فقط برای لحظه اول جذابیت داره و در بلند مدت خسته کننده میشه . به این ودیو ها هم نمیشه اعتماد کرد . میدونید که کلی پول میگیرند تا یک برند رو خراب کنند .
به نظرن من برید بانه یا فروشگاهیی روی دو تا فلش مموری فیلم و تصویر یکسان بریزید و در هر دو پخش کنید . خودتون تشخیص بدین که کدوم بهتره . اینجوری با حرف نمیشه چیزی رو نشون داد.![]()
جناب magiteq1 لحنتونو عوض کنید . اینجا انجمن علمی و فرهنگیه . جالی این صحبت ها و لحن بد نیست .
..........
من هم قبلا قصد خرید تی وی داشتم . بین f8000 و w904a مونده بودم .که د نهایت سونی رو انتخاب کردم . البته فروشنده در بانه اشنا بود و اجازه تست و مقایسه با سامسونگ f8000 رو داد .
دوستان به طور قطع میگم از خرید w904 به هیچ عنوان ممکنه پشیمون نمیشید . از من گفتن بود .
کیفیت تصویرش واقعا عالی هست . اصلا رنگ سفید رو مایل به قرمز نشون نمیده ...رنگ ها طبیعی هست . منتها کالیبره باید بکنید . که منم کردم خیلی تصویر عاالی شده . اماده ام برای جام جهانی رو تو این ببینم و حال کنم .
در مورد سامسونگ هم یکی از اشناها هم میخواست بخره نظرش رو سامسونگ بود که از دیدن کیفیت تلویزیون من شگفت زده شد و اونم یک سونی سفارش داد . قبلا هم اینو تو قسمت تجربیات گفتم ...
والا داداش بستگی داره طبیعی رو چی معنا کنی به نظر من وقتی برف سفیده تلویزیون هم باید سفید نشون بده نه مایل به قرمز , الان شما مثلا آسمان رو توی ویدئو ببینید قرمز رنگه حالا این رنگ به نظر شما طبیعیه؟
یادمه قبلا یکی از دوستان بود میگفت رنگای سامسونگ خیلی بی روحن الان شما میگی سامسونگ غلظت رنگش زیاده من که اخر نفهمیدم کدوم درسته
این مورد سفید مایل به قرمز هم در همه ویدئوهایی که از این دو تی وی هست مشهوده و فکر نمیکنم مثلا همشون قصد تخریب داشته باشن , علتش هم اینه که رنگای سونی گرمتره که باعث میشه سفید به قرمز بزنه
در مورد مقایسه هم من که دیدم تفاوت چندانی ندارن , اما اینجور مقایسه در فروشگاه هم نمیتونه زیاد صحیح باشه چون تی وی ها باید اول کالیبره بشن تا کیفیت واقعی مشخص بشه
به نظر من بهترین منبع برای ما همین ریویوها هست که ادیتورها بعد از کالیبره کردن مینویسن و بر اساس عدد و رقم و به قولی علمی هستن که میشه بهشون اعتماد کرد وگرنه هر کسی میگه تی وی من بهترینه
سلام
می شه لینک این ریویوها که ادیتورها انجام دادن رو بذاری مخصوصا برای مقایسه la8600 و w904a و f8000
این سیاه عمیق و یکدست نبودن صفحه و نشت نور فاحش رو می شه با یه عکس یا فیلمی نشون بدی یا حداقل بیشتر بازش کنی چون من نمی دونم دقیقا منظور شما چی هست
Last edited by gooogh; 09-06-2014 at 06:35.
عزیز امکان داره لینک پست 7 رو بذاری
می شه بگی این عکس ها رو از چه سایتی گرفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)