DX12 انشالله سال 2015 میاد! زودتر به جز کارت های بالای 4 میلیون، نمیاد به بازار.
DX12 انشالله سال 2015 میاد! زودتر به جز کارت های بالای 4 میلیون، نمیاد به بازار.
البته تو این یکی دو ماه اخبار و تاثیراتش تقریبا میاد بیرون(مخصوصا با توجه به E3 که دو روز دیگه برگذار میشه).خلاصه اگه تاثیرش خیلی بود مجبور میشیم صبر کنیم تا اون موقع![]()
حالا تا اون موقع یه کاریش میکنیم بابا ورژن 11 هنوز یک ساله داره استفاده میشه اولین بار هم توی کرایسیس استفاده شد اووووو تا 12 بیاد روی کارت ها و استفاده بشه توی برنامه ها و جا بیوفته شما باید سیستم بعدیتون رو ببندید حداقل تا اون موقع فکر کنم 3 سالی بشه
به نظر من مانیتور رو نگه دار، هنوز مانیتور خیلی خوبی هست. گرافیک هم اول روی یک سیستم دیگه تست کن. موارد زیادی دیدم که مشکل اصلی نرسیدن برق کافی به گرافیک بوده که به اشتباه تصور شده گرافیک سوخته.
کجا 1 سالهالان 5 ساله که داره استفاده میشه
نه آخه میگن تو رایز(بازی انحصاری کنسول Xbox one ) یخورده از قابلیت های Dx12 استفاده کردن و تو یه سال آینده بیشتر بازی ها ممکنه برن سمتش(هم pc و هم xbox)
از مانیتور راضیم فقط یه مشکلی داره و کابل HDMI ساپورت نمیکنه.
گرافیکمو فعلا وقت نکردم روی یه سیستم دیگه تست کنم ولی وقتی به سیستم خودم وصله فنش مثل پنکه میچرخه.البته قبلا دو سه بار اینطوری شده بود ولی خوب اون موقع یا در کیسو باز میکردم با یه فوت () درست میشد یا یه جند روزی دست نمیزدم خود به خود مشکلش حل میشد ولی الان دیگه از این خبرا نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)