پله و مارادونا جاشون محفوظ
با کمال احترام
رونالدو لوئیز نازاریو دلیما ----------------> سلطان دریبل
پله و مارادونا جاشون محفوظ
با کمال احترام
رونالدو لوئیز نازاریو دلیما ----------------> سلطان دریبل
زلاتان ایبراهیموویچ: دنیای فوتبال هرگز بازیکنی بهتر از رونالدو را به خود نخواهد دید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زلاتان ایبراهیمووچ، مهاجم تیم پاریسن ژرمن معتقد است که دنیای فوتبال هرگز بازیکنی به خوبی رونالدو نازاریو به خود نخواهد دید.رونالدو در دوران بازی پر زرق و برق خود به 'El Fenomeno' مشهور بود و 13 عنوان قهرمانی در رده باشگاهی به اضافه دو جام جهانی 1994 و 2002 به همراه برزیل را نیز فتح کرد.
زلاتان به Sports Illustrated گفت: "بهترین رقیب دوران بازیگری ام؟ من در مقابل بازیکنان بسیار، بسیار خوبی بازی کرده ام، بنابراین نمی دانم چه کسی را در یاد نگه دارم. اما من رونالدو را می گویم، 'پدیده'. چرا؟ چون او الگوی من بود و به عنوان بازیکن فوتبال، کامل بود. از نظر من، هرگز بازیکنی بهتر از او نخواهیم دید."
رونالدو در طول دوران حرفه ای خود که در بیش از 500 بازی باشگاهی، بیش از 350 گل به ثمر رساند، اما به دلیل مصدومیت های متوالی و بدی که گریبانگیرش می شد، در سال 2011 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد - طرفداری
ممنون. خودم هم به رونالدو رای دادم![]()
پله بهترين بازيكن هست! از خيلي جهات در نظر ميگيرم بعد مارادونا بعد . .. ! كريس تو تاپ 10 من ميتونه باشه ولي مسي در تاپ 100![]()
به نظر من به ترتیب:
1زیدان
2.پله
3.مارادونا
اونوقت مسی چجوری افتخاراتش بیشتر از CR7 شد؟! در حالی که CR7 یه چهارمی جهان تو سال 2006 داره ولی مسی افتخارش حذف 4-0 جلو آلمانه!!فقط برای کوتاه شدن لیست کسانی که افتخارات بیشتری داشتن قرار دادم ولی شاید اگر آقای مدیر اسامی دیگری اضافه کنن بهتر بشه. ممنون![]()
![]()
من یادم نبود کریس توی جام های جهانی خوب بوده به مدیران پیغام دادم ولی هنوز کریس رو توی لیست نگذاشتن. فراموش نکنید مسی بیشترین توپ طلای تاریخ فوتبال رو آورده![]()
من سنم به دیدن بازی افرادی مثله پله، مارادونا، بکن بائر، یوهان کرایف و ... قد نمیده...
و از توی این لیست فقط بازی، رونالدو، مسی و زیدان رو دیدم...
.
اگه قرار باشه انتخاب ها، همین باشه، من زیدان رو انتخاب می کنم...
.
ولی به شخصه بازی آندری شوچنکو و دیوید بکهام رو دوست داشتم...
.
.
آندری شوچنکو( شوا) معروف به رونالدوی سفید![]()
با توجه به درخواست دوستان و لطف آقای مدیر کریستیانو رونالدو و رونالدینیو به گزینه ها اضافه شدند![]()
میتونید به سایر بازیکنان رای بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)