خلعتبری و آزمون واقعا حیف!!!!
شجاعی؟؟؟!!! باور کنید اگه رومن سرمایه گذاری کنن از اون بهتر بازی میکنم چیه اون شجاعی گندزده به تیم ملی
خلعتبری و آزمون واقعا حیف!!!!
شجاعی؟؟؟!!! باور کنید اگه رومن سرمایه گذاری کنن از اون بهتر بازی میکنم چیه اون شجاعی گندزده به تیم ملی
هر چی بازیکن فانتزی داشتیم خطشون زد
داریم میریم که فقط گل نخوریم
بازی با بوسنی و نیجریه اینقدر ترسناکه
ما با یوگوسلاوی در بهترین شرایطش شونه به شونه رفتیم
مکزیک رو فقط با اشتباه فردی دروازبان و مدافعین از دست دادیم
از پرتغالی که سوم دنیا شد فقط با یه شوت استثنایی و یه ضربه پنالتی باختیم
اگر یک گرم اعتماد بنفس داشتیم میفهمیدیم که گل زدن به آرژانتین با این دفاع آسیب پذیرش غیرممکن نیست
کلا از کیروش خوشم نمیاد
به جای اینکه به فکر ترانسفر شدن بازیکنای با استعداد باشن ، به صعود از گروه با دفاع اتوبوسی فکر میکنن ( غیر ممکن!!!!!!!! )
باورم نمیشه...
یعنی سردار و خلعتبری خط خوردن بعد شجاعی مونده؟
خیلی دوست دارم بدونم کیروش چی فکر می کنه
این جام جهانی می تونست سکوی پرتابی بزرگ برای سردار آزمون باشه
کیروش همیشه تو دشوار سخت تصمیمای بدی می گیره. 4 سال پیشم مرحله یک هشتم جلوی اسپانا چه خنگ بازی هایی که در نیاورد...
امیدوارم از این فوتبال بره بعد جام جهانی چون نشون داد هیچ علاقه ای به جوان گرایی نداره ( البته طبیعی هم هست خودشم میدونه بعد جام جهانی نمیمونه واسه همین اصلا هدفش میدون دادن به جوونا نیست)
شاید یه مربی ایرانی بعدش بیاد ولی به نظر من بهتر از اینه که با بازی دادن چند تا بازیکن مسن فقط به فکر نتیجه باشی
کلا من نه از سبک بازی ایران کیروش خوشم میاد (می دونم قبلنم بازی تیم ملی مالی نبود) نه از تصمیماتش
پ.ن: البته همه اینا نظرات شخصی من بود و فاقد هر گونه ارزش مادی و معنوی![]()
میگن خلعتبری به خاطر گرفتن عکس با هومن خلعتبری خط خودره
اگه اینجوری باشه که خاک...
جای سردار آزمون و خلعتبری واقعا خالیه...
امیدوارم شجاعی توی جام حداقل روزای خوبی داشته باشه و مثل خیلی از بازیای مقدماتی نباشه.
به نظر شما اگه این تیم میرفت جام جهانی چه نتایجی میگرفت ؟؟؟
![]()
بودن شجاعی تو تیم و نبودن صادقیان و کریمی و اینکه خلعتبری شاید جای شجاعی رو تنگ می کرد ...همش فکر آدمو به یه سمت و سویی می بره![]()
درسته طرف خرش میره ولی کیروش همچین آدمی نیست!
لیست خط خورده ها به کل این تیم می ارزه
این جام سکوی پرتاب خوبی برای سرداز آزمون میشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط خوردن سردار آزمون از فهرست نهایی تیم ملی فوتبال واکنش تند وی را به دنبال داشته است.
کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران سرانجام ظهر امروز یکشنبه فهرست نهایی تیم ملی را برای حضور در جام جهانی اعلام کرد که در آن نام سردار آزمون بازیکن جوان و آیندهدار کشورمان به چشم نمیآید.
این بازیکن در بازگشت تیم ملی به تهران از اردوی اتریش، راهی گنبد کاووس شد تا در کنار خانواده خود حضور پیدا کند. سردار آزمون امروز بعد از انتشار فهرست نهایی تیم ملی شوکه به نظر میرسید و در تماس خبرنگار مهر با وی عنوان کرد که شرایط صحبت کردن را ندارد.
خلیل آزمون پدر سردار که مدیر برنامههای وی نیز به حساب می آید در این باره به خبرنگار مهر گفت: پسرم نمیتواند صحبت کند. هیچ کس باورش نمیشود که سردار را از تیم ملی خط زده باشند. کیروش باید در این باره جواب بدهد. کدام بازیکن را بهتر از او میدانستند که به جام جهانی ببرند؟ حتی یک نفر هم در ایران فکرش را نمیکرد که سردار آزمون خط بخورد.
Last edited by G.O.Batistuta; 01-06-2014 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)