تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 49

نام تاپيک: چه کنیم جهان اولی شویم؟

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر جهان اولی شدن یعنی صنعتی شدن و مصرف گرا شدن، کافیه همه فکر و ذکرمون رو به اینا معطوف کنیم، صنعتی بشیم.
    چارلی چاپلین در فیلمش تبعات عصر جدید و دوران صنعتی شدن رو نشون داده که آدما از هم دور تر و دور میشن.

البته منظورم این نیست که تو کشورایی که امروز صنعتی نیستن وضعیت اخلاق بهتره، جه بسا بدتر هم هست.
    اگر کشوری در کنار صنعت، تو بحث اخلاق و انسانیت هم پیشرفت میکرد، اسم جهان اولی مناسب تر بود.
    ما امروز فقط کشورهای صنعتی داریم و کشورهای صنعتی با دُز کمتر که شده ملاک جهان اول و سوم !!!
    عین همین جملات رو تو کتاب معارف اسلامی ترم 1 دانشگاه پاس کردم رفت

2. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

باید تعامل داشته باشیم با دنیا ... تنها راه همینه برای شروع ...

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

عین همین جملات رو تو کتاب معارف اسلامی ترم 1 دانشگاه پاس کردم رفت
    اگه صرفا به جای پاس کردن، سعی میکردین نقدش کنین و نتیجه نقدتون رو اینجا بیان کنین بهتر بود.

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه صرفا به جای پاس کردن، سعی میکردین نقدش کنین و نتیجه نقدتون رو اینجا بیان کنین بهتر بود.
    اتفاقا خیلی سعی کردیم نقدش کنیم با همکلاسیها ولی توسط استاد غیر مستقیم تهدید به حذق درس میشدیم!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اتفاقا خیلی سعی کردیم نقدش کنیم با همکلاسیها ولی توسط استاد غیر مستقیم تهدید به حذق درس میشدیم!!!!
    اینجا میتونین نقد کنین، استادی هم نیست حذف کنه.
    البته مشکل از استادتون بوده، مثلا تو درس انقلاب اسلامی ما حتی کسانی بودن که کل انقلاب رو زیر سئوال میبردن و 20 هم میگرفتن.

نقد شما بر اینکه من گفتم جهان اول امروز صرفا یک جهان صنعتی هست، کدام بخش هاشو شامل میشه؟

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اینجا میتونین نقد کنین، استادی هم نیست حذف کنه.
    البته مشکل از استادتون بوده، مثلا تو درس انقلاب اسلامی ما حتی کسانی بودن که کل انقلاب رو زیر سئوال میبردن و 20 هم میگرفتن.

نقد شما بر اینکه من گفتم جهان اول امروز صرفا یک جهان صنعتی هست، کدام بخش هاشو شامل میشه؟

بحث ما سر صنعتی بودنه؟ آقای مطهری من نقدش میکنم فقط جواب یه سوالمو بدید:

ما چرا توی علوم انسانی نمیتونیم بحث سیاسی کنیم؟ واقعا چرا ممنوعیت داره؟
    خیلی فکر نکنید خودم جواب میدم .چون ممکنه سایت فیلتر بشه ، منم بیشتر از این ادامه نمیدم، کاش درد ما فقط صنعتی نبودن بود.

خوب چه جوابی دارید؟

8. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بحث ما سر صنعتی بودنه؟ آقای مطهری من نقدش میکنم فقط جواب یه سوالمو بدید:

ما چرا توی علوم انسانی نمیتونیم بحث سیاسی کنیم؟ واقعا چرا ممنوعیت داره؟
    خیلی فکر نکنید خودم جواب میدم .چون ممکنه سایت فیلتر بشه ، منم بیشتر از این ادامه نمیدم، کاش درد ما فقط صنعتی نبودن بود.

خوب چه جوابی دارید؟
    بحث سر این بود که منظور از جهان اول بودن، یک جهان بسیار صنعتی هست، یا جهان اول یکسری ارزش های دیگری غیر از یک جامعه صنعتی مصرف گرا هم داره.
    کاملا در چارچوب تاپیک.

اینکه این انجمن قوانینی وضع کرده که بحث سیاسی ممنوع من بی اطلاعم و به خود مسئولینش ارتباط داره.
    من سایت های زیادی رو هم میشناسم که بحث سیاسی آزاد هست و حتی برای این کار مجوز هم دارن که آدرس دادنش درست نیست ولی میتونین جستجو کنید.

فیلــتر شدن به خاطر بحث سیاسی نبوده، به خاطر توهین کردن بوده، چون بحث سیاسی درایت و حوصله خاصی میخواد.
    مخاطب اکثر این سایت ها یا نوجوان هستن یا زیر 30 سال سن دارن و سریع از کوره در میرن و هرچی میخوان نثار طرف مورد بحثشون میکنن.

10. 2 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تنها مشکل ایران، نداشتن تفکر تیمی و بالاتر ندونستن منافع ملی از منافع شخصی هستش و بس....
    اینکه عقاید مردم چیه و لباس چیه و این حرفا همش لطیفس! ...

همه فقط به فکر خودشونن و چیزی که سود یه نفر توش باشه، سود یه جمع توش نیست به همنی سادگی!

12. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

بحث سر این بود که منظور از جهان اول بودن، یک جهان بسیار صنعتی هست، یا جهان اول یکسری ارزش های دیگری غیر از یک جامعه صنعتی مصرف گرا هم داره.
    کاملا در چارچوب تاپیک.

اینکه این انجمن قوانینی وضع کرده که بحث سیاسی ممنوع من بی اطلاعم و به خود مسئولینش ارتباط داره.
    من سایت های زیادی رو هم میشناسم که بحث سیاسی آزاد هست و حتی برای این کار مجوز هم دارن که آدرس دادنش درست نیست ولی میتونین جستجو کنید.

فیلــتر شدن به خاطر بحث سیاسی نبوده، به خاطر توهین کردن بوده، چون بحث سیاسی درایت و حوصله خاصی میخواد.
    مخاطب اکثر این سایت ها یا نوجوان هستن یا زیر 30 سال سن دارن و سریع از کوره در میرن و هرچی میخوان نثار طرف مورد بحثشون میکنن.
    صنعتی شدن به هیج وجه ملاک نیست یه دیالوگ جالب توی سریال مختارنامه بود، از زبان خود مختار:
    اعتراض به حاکم مسلمان حق هر مسلمانیست، ما نمیتوانیم مردم را به خاطر عقایدشان سرکوب کنیم. ولی متاسفانه تو ایران ...

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید،
    من چهار م‌ورد رو در پست اولم در این تاپیک ذکر کردم، و تا اینها حل نشه، هنوز چیزی نشده
    راستی یه سخن دیگه از یکی از بزرگان هست که میگه دین اسلام بیش از گریه خنده داشت ولی افسوس تنها گریه هایش رو به ما آموختند.

14. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

عذر می خوام این سیاست خیلی بی پدر و مادره.ریش سفید ها هم از کوره در میرن چه برسه به جوون ها.
    از زبان خود مختار:
    اعتراض به حاکم مسلمان حق هر مسلمانیست، ما نمیتوانیم مردم را به خاطر عقایدشان سرکوب کنیم. ولی متاسفانه تو ایران ...
    الان تو هیچ جای دنیا به معنای واقعی کلمه چیزی به اسم اعتراض به حکام وجود نداره.یا تو یک کشوری اصلا حق اعتراض وجود نداره و یا اینکه در کشور دیگه راحت جمع میشن جلوی کاخ ریاست جمهوری و علنا و بدون دردسر میان دولت اون کشور رو مورد نقد قرار می دهند.ولی باز اینها هم از نوع فرمالیته است و در عمل و نتیجه فرقی با نقد نکردن نداره.هزاری هم که مردم جمع بشن و یک مجمعی درست کنند و بگن که اقای رییس ما این مشکل رو داریم .وقتی می بینند به مشکلشون رسیدگی نمیشه در نهایت شروع یک اعتراض و اغاز توپ و اتش.
    اگر جهان اولی شدن یعنی صنعتی شدن و مصرف گرا شدن، کافیه همه فکر و ذکرمون رو به اینا معطوف کنیم، صنعتی بشیم.
    مصرف گرا که هستیم و در دلالی مهارت های ویژه ای رو داریم!!!!! اما صنعتی نیستیم.
    در جاهای دیگه هم تهدید وجود داره.نقدهای سیاسی خیلی هاشون جنبه فرمالیته داره.

16. 3 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •