ممنون از تاپیک خوبی که را که انداختی
اولین و بهترین جام جهانی که دیدم 1998 فرانسه بود..پراز خاطرات و دوران خوب و خوش کودکی(8سالم بود) اولین بازی هم افتتاحیه بود ...
برزیل 2
اسکاتلند1
![]()
ممنون از تاپیک خوبی که را که انداختی
اولین و بهترین جام جهانی که دیدم 1998 فرانسه بود..پراز خاطرات و دوران خوب و خوش کودکی(8سالم بود) اولین بازی هم افتتاحیه بود ...
برزیل 2
اسکاتلند1
![]()
یعنی شما دوست داشتی فرانسه 98 که یکی از بهترین تیمهای این دوران اخیر بود قهرمان نشه ؟
اون تیم پر از بازیکن های عالی بود... دسایی ، امانوئل پتی ، ویرا ، پیرس ، هنری ، ترزگه و البته نابغه ی عصر ما زیدان ... که همه ی اینها هم بهترین دوران جوونی و اوج دوران بازیگریشون در سالهای 98 و 2000بود ...
Last edited by banii; 01-06-2014 at 01:52.
جام جهانی 94. که بازی ها نیمه شب برگزار میشد و البته شبکه یک فرداش ( ساعت 10 صبح ) تکرار بازی ها رو نشون میداد. من هم بیشتر بازی ها رو تماشا کردم
اولین بازی هم که یادمه ارژانتین با یه تیم دیگه داشت که باتیستوتا 2 یا 3 تا گل زد. تا اون موقع طرفدار آلمان بودم. چون پیراهنشون قشنگ بود
اما فینال وقتی گریه باجو رو دیدم خودم هم گریه ام گرفت و از اون موقع طرفدار ایتالیا هستم
چقدر صحنه از اون جام تو ذهنمه. پیراهن دروازبان مکزیک.شادی به به تو و روماریو. استویچکوف ( چون به المان گل زد ازش بدم اومد). گئورگه هاجی ( هاگی هم میگفتن ) . شادی بازیکن نیجریه وقتی تور دروازه رو تکون میداد. تافارل دروازه بان برزیل. فنایی کمک داور فینال ( یک بار داشت بطری اب معدنی رو از روی چمن بر میداشت ). گزارش های شفیع مخصوصا باتیستوتا و دیگو ارماندو مارادونا گفتنش و اشک های روبرتو باجیو
![]()
از 94 اگه بازی دیده باشم یادم نیست اما 98 رو یادم هست من جمله تیم رومانی که عاشقش بودم .
1998که 7سالم بود ....
کل بازیهای برزیل رو اون زمان دیدم و از همون موقع عاشق برزیل و ,
رونالدو و ریوالدو و کارلوس و کافو و لئوناردو و دنیلسون و ..... شدم
البته الان با داشتن اینترنت و اینا خیلی ویدیو از بازیها و بازیکنای گذشته دارم که مثلا میتونم ادعا کنم جام 1978 رو هم دیدم!!
" فوتبال " ، این واژه بیگانه برای من و شاید خیلی از هم نسل های من با مقدماتی جام جهانی 98 و "حماسه ملبورن" پیوند خورده است ...
جام جهانی 98 برای من سرشار است از حس های نوستالژیکی که کماکان هم خوشبختانه همراهم هست ...
جو شروع مسابقات ، پوسترهای برچسبی بازیکنان تیم ملی ایران که هنوز هم اثراتی بر روی در یخچال قدیمی خانه ما دارند ، شعرهای ساخته شده توسط مردم برای بازیکنان تیم ملی* ، صحبت از کشورها از رنگ ها از بازیکن ها ... صحبت از اندریاس کوپکه ، کلینزمن ، رونالدو و ...
به جام جهانی که فکر می کنم ، به اولین روزهای عاشق شدنم که فکر می کنم بدون تردید جام 98 در ذهنم نفش می بندد و البته حیاط خانه قدیمی مان که وقت برگزاری مسابقات فوتبال "ماراکانایی " بود برای ما پسر ها ...
جام 98 برای من فقط شروع عاشقانه دیدن یک رویایی ابدی نبود ، با جام جهانی بود که من کشورها ، مردمان و سرزمین ها را شناختم . دور هم بودن ها را لمس کردم .حتی دوستی من با تلویزیون هم از همان سالها اغاز شد ...
اولین بازی برای من ، اولین دیدار جام، دیدار اغازین برزیل با هوادارن بیشمار خاص خود بود و اسکاتلند که برخلاف حال تیمی شناخته شده تر به حساب می امد
یادم نمی رود، بازی به نیمه های راه هم نرسیده بود جو جام چنان ما پسر بچه های 7- 8 ساله را گرفت که وسط حیات خانه،جام جهانی خودمان را با پسرخاله برگزار می گردیم و یاران رونالدو در استادوفرانس جام جهانی خودشان را...![]()
بعد ها تعریف ها از آلمان ها ، دیدن چهر های با صلابت و لباس زیبایشان و شناختی که به دلیل همگروهی با ایران از انها داشتیم من را به سمت ژرمن ها سوق داد ...![]()
***تیم رویایی جام جهانی 98 فرانسه***
خوزه لوئیز چیلاورت
روبرتو کارلوس داسیلوا - یاپ استام - سول کمپبل - مارکوس کافو
مارک اورمارس - زین الدین زیدان - دیوید بکهام - آریل اورتگا
رونالدو لوئیز نازاریو دلیما - گابریل عمر باتیستوتا
جام 98 با بابامون عجیب درگیری داشتیم!من می خواستم فوتبال ببینم اون دادگاه کرباسچی رو
بوفون و اتوئو توی جام 98 بودن و الان 2014 هم هستن!
Last edited by aliano; 01-06-2014 at 12:22.
+دروازبان کلمبیا
پ ن : شاید بازم باشند
پ ن: ایران هم میتونست یکی از اون نسل رو هنوز داشته باشه... اصلا چه خوب میشه یکی از اون نسل طلایی رو با تیم ببرند ... برای روی نیمکت و روحیه به تیم...
Last edited by banii; 01-06-2014 at 12:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)