دوست عزیز
متاسفانه منوال فاسی این مدل در سایت سامسونگ ایران موجود نیست . ولی من خودم آن را ترجمه و بصورت راهنمای کامل PDF با قابلیت جستجو در صفحات انجام داده و موجود دارم در صورت نیاز با پرداخت هزینه آن فایل مربوطه را برایتان ارسال خواهم کرد.
دوست عزیز
متاسفانه منوال فاسی این مدل در سایت سامسونگ ایران موجود نیست . ولی من خودم آن را ترجمه و بصورت راهنمای کامل PDF با قابلیت جستجو در صفحات انجام داده و موجود دارم در صورت نیاز با پرداخت هزینه آن فایل مربوطه را برایتان ارسال خواهم کرد.
درود..
شرایط و نحوه خریدروبرام بفرستید...
دوست عزیز
پست خصوصی تان را چک کنید.
دوستانی که تلویزیون منحنی دارن لطفا بگن آیا تصویرش رو بهتر از صفحه تخت میبینن. منظورم اینه که تفاوت قابل توجهی با تلویزیونهای معمولی پیدا کرده یا نه؟ من امروز رفتم بازار اهواز و از فروشنده ها درباره مزیت این نوع تلویزیونها پرسیدم. تقریبا برتری خاصی نسبت به تلویزیونهای تخت ندارن. یکی از فروشنده ها گفت اصلا بعضی ها هم که بردن بعد از مدتی از تصویر منحنی خسته شدن. یه فروشنده سامسونگ بود که اون هم اصلا تعریف نکرد و گفت صفحه تخت بهتره و...
یکی میگفت وسط صفحه تلویزیونهای تخت اصلا کمی برفکی میشه چون نور خوب تابیده نمیشه و این حرفا.
حالا میخام تجربه عملی دوستان رو در این زمینه بدونم.![]()
یکی از دوستان داره خیلی اظهار پشیمانی میکنه، ایشون میگن که حداکثر تا دو نفر میتونن دقیقاً وسط TV بشینن و عمق تصویر رو ببینند،بقیه تصویر عادی میبینند.دوستانی که دارند لطف کنند اطلاع بدین؟
البته SONY هم سری S9 رو زده که 4K هم هستش.
در کل فکر میکنم پروژه از قبل شکست خورده هستش. (حتی بدتر از 3D)
سری FULL HD هم استقبال نشد.
Last edited by rznrz06; 30-03-2015 at 16:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)