با سلام فیکیر کنم بخرم از د ی ج ی ک ا ل ا بخرمش. حالا بیزحمت شما یه نظر به دی جی بندازین ببینین مشخصاتش OK هس؟ میتونین قیمتشم واسم دربیارین؟ آخه تا جایی که دیدم این سایت تا دلت بخواد میزاره تو آستین آدم![]()
با سلام فیکیر کنم بخرم از د ی ج ی ک ا ل ا بخرمش. حالا بیزحمت شما یه نظر به دی جی بندازین ببینین مشخصاتش OK هس؟ میتونین قیمتشم واسم دربیارین؟ آخه تا جایی که دیدم این سایت تا دلت بخواد میزاره تو آستین آدم![]()
قیمت بازار هم همین هست ولی اگه میتونی و به کارت نمیاد لمسی نگیر وگرنه بقیه چیزا حله بهترین لبتاپ بازار همینه![]()
مورد جدید: یکی از دوستان فقط مدل لنووو رو پیشنهاد می دن.
بخصوص یوگا
والا من نخریدم ازشنمیدونم
معمولا برای خرید هم میرم تو بازار میگردم اینترنتی نمیخرم که بخوام به شما پیشنهاد بدم
ولی توی بازار تا جایی که من میدونم ارزون تر هست.
برای ایسوز واحد 168 پایخت
برای HP واحد 205 پایتخت
برای گیگابایت بازار رضا واحد 47
میتونید مراجعه کنید.
غیر از دی جی کالا، دی جی آنلاین، رایان صبا و کلی سایت دیگم هست.
من توی دی جی کالا مدهای مختلف ایسوز رو ندیدم توی دی جی آنلاین تنوع بیشتره. ولی بازار یه سر بازار رضا و پایتخت برو
اینم بگم اگر مثل من وسواسی هستی اصصلا لمسی نخر
چون واقعا دیوونه میشی از اثر انگشت و .....
آره منم اینطوریم اثر انگشت پدر آدم درمیاره ولی خوب چه ایزادی داره صفحه لمسی باشه ولی استفاده نکن! جاهایی لمس بدرد می خوره.
سوال: آیا صفحه لمسی باشه حتما براق میشه؟ یعنی صفحه لمسی مات نداریم؟
Vaio Fit رو میدونم براقه و ایسوز هم یکی از بچه ها داشت بود.
ضمنا مشکل توی قطر صفحه نملش به خاطر محافظ گوریلا گلاس هست. که باعث میشه پایه اتصال مانیتور به بدنه کمی شل بشه بعد از مدتی
زیاد سرتونو درد آوردم
1. یکی از دوستان می گفت ایسوس دی وی دی رایترهاش افتضاحه. اینطوره؟
2. بدجور دارن لنوو رو واسم تعریف می کنن ولی دلم با لنوو نیس. میدونی چیه؟ مثالی بزنم: همه می دونن گیگابایت یکی از قدرتمندترین مادربردساز های دنیاس شاید بهتر بگم قویترینشه. وقتی گیگبابایت قدرتمندترین مادربرد رو بر فرض مثال (البته اینطور هم هس) می سازه حالا مثلا فاکسکان یا ام اس آی یا ازراک هر چقدر هم بخوان مادربرد قدرتمند بسازن باز گیگابایت یه چیز دیگس.
حالا هر چقدر بگن لنوو ال شد بل شد وقتی سونی واقعا محشره از قدیم و ندیم اینطور بوده من چه بگویم؟! دقیقا بحث بین آیفون و یار شاخ گوشی ها! که آیفون قطعاتش باکیفیته بجز بدنش(آیفون دوستم از دستم افتاد 5اس بودش. یه جاش باد کرد در حد تیم ملی
هم خندم گرفت هم گریم) آره سونی هم قطعات و چیپست های خوب و گرون قیمتی استفاده می کنه.
3. باز نتونستم تصمیم قطعی بگیرم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این روزها این حرفا میشه تعصب کورکورانه
نه اینکه 100% غلط باشه ولی اصلا معیار معقولی برای انتخاب دیوایس نیست
البته که اینطوره ولی بلاخره خودتون 4 تومن الان داشتین چی می خریدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)