مرسی دوست عزیز واس راهنمایی هات

این64 بیت به کارت گرافیکی هیچ ربطی نداره؟چون واس کارت گرافیکی من زده 64 بیت

ی سوال دیگه هم داشتم و اون اینک واسه سایر برنامه های 64 بیتی مانند انتی ویروس ها و... چی؟ واسه اونام فرق نمیکنه،واسم؟

همم اینکه لطفا میشه بگی تو عکس بالا اون گزینه هایی که no زده واسه سی پی یوم چی هستن؟؟
ببینید سیستم کاری کارت گرافیک با CPU متفاوته کمی، زیاد در مورد چگونگی سیستم کاری حافظه گرافیکی اطلاع ندارم، ولی، تقریبا تمام سخت افزارهایی که درایور دارن(کارت گرافیک، کارت صدا و ...) در نوع درایور تابع سیستم عامل هستن، یعنی اگر شما ویندوز 64بیتی نصب کردی، تمام درایورهایی که نصب میکنی هم باید 64بیتی باشن.

سیستم عاملهای 64بیتی، مخصوصا از ویندوز 7 به این طرف، یه واسط دارن به اسم WOW64 که برنامه های 32 بیتی رو اجرا میکنن، خیلی از نرم افزارها هنوز 32 بیتی هستن ولی به کمک این واسط، روی ویندوزهای 64بیتی نصب میشن، مثلا شما عکس پروسس های ویندوز 64بیتی من رو ببین:

شما میبنی که یه نرم افزار با پلتفورم 32بیتی، کنار برنامه های 64بیتی دیگه در حال اجراست.

اون موارد قابلیتهایی هستن که بیشتر به بهینگی CPU مرتبط میشن، مثلا Intel Turbo Boost Technology اگر داشت، در مواقع بیکاری، فرکانس CPU رو به حدود 1گیگاهرتز بصورت سخت افزاری، کاهش میداد تا مصرف برق و حرارت پردازنده کم بشه و در مواقع نیاز فرکانس کاری پردازنده رو زیاد میکرد تا کارایی بالاتر بره. روی اسم قابلیت ها که بری، یه علامت سوال میاد، کلیک کنی، یه توضیح مختصری میده به شما، ولی نبودشون مشکلی حادی ایجاد نمیکنه.

ممنون از راهنمایی تون به درد کار من هم خورد
خوشحال شدم که شما هم استفاده کردید