سی پی یو قبلیت 80 وات مصرف داشت این یکی 45 وات بیشتر از قبلی مصرف داره شما یک رم 4 گیگ بزار رو سیستم باشه بقیه اش رو بردار هر قطعه اضافی داری هم از رو سیستم جدا کن بزار بار سیستم سبک بشه باهاش کار کن ببین چجوریه
سی پی یو قبلیت 80 وات مصرف داشت این یکی 45 وات بیشتر از قبلی مصرف داره شما یک رم 4 گیگ بزار رو سیستم باشه بقیه اش رو بردار هر قطعه اضافی داری هم از رو سیستم جدا کن بزار بار سیستم سبک بشه باهاش کار کن ببین چجوریه
دوست عزیز
کاری که گفتم رو انجام بده ببین درست میشه ؟؟؟
بله دوست عزیز 10گیگ رم و8گیگ کردم یکیش روورداشتم او دوتاروهم یکی درمیون کردم الان 8گیگ وکامل میخونه ولی نمیدونم چرا10گیگ و3.5 میخوند ولی بازریست میشه اصلا انگارکل سیستمم معیوبه
بردم یجانشون دادم کامپیوترو طرف بمن گفت نمی دونم مشکلش چیه گفت شاید ایراد از فنه سیپیو ولی فکرنکنم چون بهش دوتا فن وصله خمیره خوده سیپیوروهم بهش زدم ولی درست نشده
الان یه dvdازبازی هایی که دارم اولش یه دمو داره که اونو اجرا میکونم 5ثانیه نشده ریست میکنه حالا سوای برنامه یابازی های دیگه روانجام می دم ولی باسیپیوقبلی ساعت هااون دمو کارمیکنه
اخه میگم که پاوردوتافن داره درصورت بالا رفتن توان سیستم دومیش شروع به کارمیکنه ولی الان فقط یه فن کارمیکنه پاورروهم تست کردم سالمه دوتافنش کارمی کنه ولی بازهم گفته شمارو انجام میدم ببینم درست میشه
Last edited by امید رض; 27-05-2014 at 07:55.
بنظرشما سیپیو نیمسوزشده وایا اصلا
سیپیو نیمسوزمیشه
وایا رم هم باعث ریست شدن سیستم میشه موقع فشاراومدن
اصولا cpu یا سالمه و یا خراب نیمسوز نداره ...
یه پیشنهاد هم به شما دارم اگه خواستین دوباره زمانی سیستم ببندین پیشنهادم به شما فقط INTEL هست ...
در رابطه با رم:
رم ها هم اگه با هم مچ نباشن مشکل بوجود میارن از جمله صفحه مرگ و ریست و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)