بین این چندتاگوشی کدوم بهتره؟..سامسونگ اس پلاس........سونی sp
بین این چندتاگوشی کدوم بهتره؟..سامسونگ اس پلاس........سونی sp
Last edited by الناافشار; 24-05-2014 at 12:52.
سلام
من sp رو گرفتم 710 عالیه
قیمت sony C هم 660 قیمت داشتم
هر دو خوبه فقط چند اختلاف کوچیک دارن که:
سونی C دو سیم کارت - صفحه نمایش 5 اینچ - باتری 10 ساعت مکالمه - دوربین اچ دی - قیمت 710 تا 810
سونی sp گرافیک و cpu قویتر- صفحه نمایش 4.6 اینچ - فیلمبرداری فول اچ دی - باتری 8 ساعت- قیمت 660 تا 780
اگه جعبه پلمپ باشه اختلاف قیمت فقط گرانفروشیه. من 35 تومن دادم گارانتی طلایی کردم.
از تبریز خریدم. تبریز شرکت gold service با 35 یا 40 تومن گوشی رو گارانتی میکنه .
بین گوشی سونی Tوسونی SPموندم کدوم بهتره اخه یه گوشی میخوام برای همیشه داشته باشم عوضش نکنم
sp بگیر من هم مثل شما فکر میکردم بعد از دو ماه تحقیق sp گرفتم. راستی یادم رفت واسه sp آپدیت اندروید 4.3 اومده ممکنه 4.4 هم بیاد . من الان 4.3 استفاده میکنم. گوشی آینده داریه. عکس و فیلمش هم با آپدیت عالیتر میشه. هر کی هم میگه عکسش ضعیفه گوشی رو نداشته شنیده. من خودم دارم عالیه. و نوار کریستال پایینش هم خاصه با کلی کاربرد که الان وقت ندارم اگه بگیری خودت میبینی
برای خانمها رنگ سفیدش هم خیلی خوشگله. البته من مشکی گرفتم
sp بهترینه!!
پیشنهاد من هوآوی G730 هست چون مشخصاتش نسبت به قیمتش خیلی عالی هستند، سی پی یو 4 هسته ای و صفحه 5.5 اینچی و قیمت زیر 600 تومن
سلام چرایه گوشی قیمتش باهم فرق میکنه بخاطرچیه ؟؟؟؟؟؟؟درجه 1.2داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟یادلیلش رمشه؟؟؟؟؟؟
یعنی چی؟ چه گوشیهایی با هم فرق دارن؟
لطفا در مورد گوشی جی 730 و قیمت دقیقش بیشتر اطلاعات بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)