تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشکل بوق پشت سرهم بعد از نصب رم جدید.

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

حتما باید همچین تنظیمی باشه تو مین بورد شاید به یک اسم دیگه باشه. شاید مین بورد رم بالاتر از 2 رو روی هر اسلات قبول نمی کنه مثلا شما می تونی 2 تا 2 بگیری ولی یدونه 4 رو شاید ساپورت نکنه. اگر تونستید از تنظیمات مین بورد عکس بگیرید شاید بشه کاری کرد
    .
    خیلی ممنون که اینقدر پیگیر هستی.

در مورد اینکه شاید یکی 4 ساپورت نکنه باید بگم که اگه پست اول منو قشنگ خونده باشی اخرش گفتم که : "
    راستی رم 4 با مارک Corsair باس 1000 روش تست کردم راحت بالا اومد."

این رم خودم بود ، رم من 8 گیگ 4*2 با فرکانس 2000 هستش که من یکی رم رو گرفتم که فرکانسش 1000 شد و رو سیستمش تست کردم راحت بالا اومد ، یه مارک اکسروم هم 4 گیگ روش تست کردم ، راحت کار کرد.
    حالا من ندیدم که این اکسروم باسش چند بود .
    عکس که الان کیس پیش من نیست ، خونه دوستمه ، ولی مینش گیگا هستش دیگه ، خودت که میدونی محیطش شبیه بقیه مین های گیگا هستش ، البته مین های جدید محیط گرافیکی دارن و هم محیط معمولی مثل مین های قدیمی.
    حالا این چون قدیمیه یکم ، محیط معمولی داره.

ولی به نظرم چنین گزینه ای نداره ، مادربرد های قدیم اصلا قابلیت اورکلاک نداشتن ، داشتن؟ الانا مین هایی هستش که میشه باهاشون اور کلاک کرد.
    اون گزینه ای که مربوط به اورکلاک باس رم هستش که توی سایت گیگا گفته شاید منظورش چیز دیگه بوده.
    بازم نمیدونم دقیق.
    کلا از سیستمش بدم اومد.
    Last edited by Reza kheyri1373; 20-05-2014 at 21:34.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

.
    خیلی ممنون که اینقدر پیگیر هستی.

در مورد اینکه شاید یکی 4 ساپورت نکنه باید بگم که اگه پست اول منو قشنگ خونده باشی اخرش گفتم که : "
    راستی رم 4 با مارک Corsair باس 1000 روش تست کردم راحت بالا اومد."

این رم خودم بود ، رم من 8 گیگ 4*2 با فرکانس 2000 هستش که من یکی رم رو گرفتم که فرکانسش 1000 شد و رو سیستمش تست کردم راحت بالا اومد ، یه مارک اکسروم هم 4 گیگ روش تست کردم ، راحت کار کرد.
    حالا من ندیدم که این اکسروم باسش چند بود .
    عکس که الان کیس پیش من نیست ، خونه دوستمه ، ولی مینش گیگا هستش دیگه ، خودت که میدونی محیطش شبیه بقیه مین های گیگا هستش ، البته مین های جدید محیط گرافیکی دارن و هم محیط معمولی مثل مین های قدیمی.
    حالا این چون قدیمیه یکم ، محیط معمولی داره.

ولی به نظرم چنین گزینه ای نداره ، مادربرد های قدیم اصلا قابلیت اورکلاک نداشتن ، داشتن؟ الانا مین هایی هستش که میشه باهاشون اور کلاک کرد.
    اون گزینه ای که مربوط به اورکلاک باس رم هستش که توی سایت گیگا گفته شاید منظورش چیز دیگه بوده.
    بازم نمیدونم دقیق.
    کلا از سیستمش بدم اومد.
    فرکانس 1000 نداریم منظورتون رو متوجه نمیشم شاید منظورتون 1600 است ؟ یا 1333

همچنین شما اون رو روی سیستم میزایرید بوت نمیشه سیستم و تصویر ندارید این نمیتونه دیگه از تنظیمات بایوس باشه در صورتی میتونید اینکارو بکنیدکه بتونید وارد بایوس بشید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

فرکانس 1000 نداریم منظورتون رو متوجه نمیشم شاید منظورتون 1600 است ؟ یا 1333

همچنین شما اون رو روی سیستم میزایرید بوت نمیشه سیستم و تصویر ندارید این نمیتونه دیگه از تنظیمات بایوس باشه در صورتی میتونید اینکارو بکنیدکه بتونید وارد بایوس بشید
    منظورم 1066 هستش.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم خوشحال میشم اگر بتونم کمک کنم

بوت نمیشه اصلا ؟

شما گفتید که بوق می زنه من فکر کردم بوت میشه ولی بوق می زنه. اگر بوت نمیشه و نمی تونید وارد تنظیمات بایوس بشید حق با دوستمون هست.

البته تجربه ای که من دارم این رو میگه که بعضی از مارک های رم ممکنه با بعضی مین بورد ها کار نکنه.

حدود شش سال پیش که سیستم خریده بودم خیلی سر رم اذیت شدم. 2 تا کینگستون 2 گیگ گرفته بودم که وقتی یکیش رو در می آوردم درست کار می کرد ولی وقتی دوتاش روی مادربورد بود همش Fatal Error می داد. مادربورد هم گیگابایت P35 که Dual Channel هم هست و هیج جوری این دوتا رم با هم کار نمی کردند چه تو Slot های دوگانه می زاشتم چه جدا جدا کار نمی کرد حتی رو چند تا سیستم دیگه تستشون کردم دوتاشون با هم دیگه کار می کردند و تا اینکه آخرش رم ها رو با مدل Patriot عوض کردم ( باس هر دو مدل که خریدم پاتریوت و کینگستون طبیعتا یکی بود ) یعنی 2 تا پاترویت 2 گیگ خریدم و الان 6-7 سال شاید هم 8 سال داره راحت کار می کنه
    Last edited by Mr.Pooya; 20-05-2014 at 23:59.

6. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

خواهش می کنم خوشحال میشم اگر بتونم کمک کنم

بوت نمیشه اصلا ؟

شما گفتید که بوق می زنه من فکر کردم بوت میشه ولی بوق می زنه. اگر بوت نمیشه و نمی تونید وارد تنظیمات بایوس بشید حق با دوستمون هست.

البته تجربه ای که من دارم این رو میگه که بعضی از مارک های رم ممکنه با بعضی مین بورد ها کار نکنه.

حدود شش سال پیش که سیستم خریده بودم خیلی سر رم اذیت شدم. 2 تا کینگستون 2 گیگ گرفته بودم که وقتی یکیش رو در می آوردم درست کار می کرد ولی وقتی دوتاش روی مادربورد بود همش Fatal Error می داد. مادربورد هم گیگابایت P35 که Dual Channel هم هست و هیج جوری این دوتا رم با هم کار نمی کردند چه تو Slot های دوگانه می زاشتم چه جدا جدا کار نمی کرد حتی رو چند تا سیستم دیگه تستشون کردم دوتاشون با هم دیگه کار می کردند و تا اینکه آخرش رم ها رو با مدل Patriot عوض کردم ( باس هر دو مدل که خریدم پاتریوت و کینگستون طبیعتا یکی بود ) یعنی 2 تا پاترویت 2 گیگ خریدم و الان 6-7 سال شاید هم 8 سال داره راحت کار می کنه
    درسته بوت نمیشه .
    امروز دیگه زنگ زدم شرکت گارانتی قضیه رو گفتم ، گفت بفرستین براتون با سیلیکون پاور عوض میکنیم.

در هر صورت ممنون.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •