والا نه اصفهانم من بیشتر دنبال صد در صدی کیفیت تصویرم چیزهای دیگه زیاد برام مهم نیست
والا نه اصفهانم من بیشتر دنبال صد در صدی کیفیت تصویرم چیزهای دیگه زیاد برام مهم نیست
والا منم مثل شما یه مدت دنبال مانیتور بودم هیچی پیدا نکردم که یه کیفیت درست وحسابی بهم بده مثل اینکه اینا رو پنلهاش رو اینجا تولید میکنن LED و iIPS میفروشن کیفیتش با LCD یکیه فقط این سیستمهایی که All in one هست مانیتورهاشون اصل هست و کیفیتشون بالاست
آره دیدم اون ها رو خیلی چیز تر و تمیزی میده تصویرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کارت گرافیکم اینه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی مانیتور جریانش چیه
شما کارت گرافیکت که مناسب هست اون 10 بیت هم میگن به اصطلاح عمق رنگ که هر چقدر بیشتر باشه رنگها طبیعی تر به نظر میان
به نظر شما حالا چی کار بکنیم
شما با یه سرچ ساده تو نت همه چیز میاد دستت . من خودم رشتم معماریه و مسلط به مکس و ویری و فتوشاپ هستم.شما که می خوای کار چاپ هم انجام بدی بهترین گزینه سری p از asuse هستش. pa238q رو با قیمت حدود 1.3 میلیون میتونه بهترین گزینه باشه.یه سرچ ساده تو سایت ایسوس کنی میتونی مشخصاتش رو ببینی. تو خریدش شک نکن
pa238q بهتره یا PA249Q به نظر شما
به نظرم یه وقت بزار بیا تهران برو همونجایی که آدرس دادم مانیتورهای ایسوس رو ببین و چک کن یه شرکت دیگه هم هست که مانیتور تخصصی eizo داره میتونی بری اونجا هم مانیتورهاشون رو ببینی که فکر میکنم اونجا بتونی اون چیزی رو که میخوای پیدا کنی خواستی آدرسشو برات میفرستم
ممنون میشم فکر کنم باید یه همچین کاری رو بکنم ته تهش مجبورم لطف می کنی آدرس های این دو تا رو بفرستی
سری های p مخفف پروفشنال هستند.من خودم با pa238q کار می کنم ولی اگه محدودیت بوجه ندارید بهترین گزینه pa246q هستش.که اگه پیدا بشه حدود 2 میلیون قیمتشه و به عکاس ها توصیه میشه.از مدل pa249q اطلاعی ندارم.اطلاعات تکمیلی تو سایت asuse هست و می تونید با اگاهی کامل انتخاب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)