تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: خرید لپ تاپ قوی با بودجه 6 میلیون تموان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستِ من یه پیشنهاد برادرانه بکنم؟ (خیلی وقته دارم این پیشنهاد رو به خیلیا میدم به دلایل بسیار)
    شما عزیزانی که میخواین گیم بازی کنین و به اصطلاح گیمر هستین
    اگر تا ۶ تومن حاضرید هزینه کنید و از پلتفرم PC هم لذت میبرید چرا یه سیستم جمع نمیکنید؟
    و اینکه میتونید با ۱/۳ مبلغ فوق یه کنسول نسل هشتمی بگیرید و لذت ببرید.
    ممنون از توصیه تون،شما راست میگین ولی من نمیتونم از کنسول استفاده کنم و عشق ماوس دارم
    در مورد پی سی هم خودمم خیلی دلم میخواست بگیرم،ولی چون مجبوریم رو برنامه نویسی و طراحی،چند نفره کار کنیم ،باید طوری باشه که بتونم حملش کنم
    و اینم میدونم که با 5 تومن میشه یه پی سی بهتر از این جمع کرد ،ولی متاسفان مجبورم...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

gs70 که لینک دادین کارت گرافیکش 750m هست! که اگه مثل اکثر مواقع غلط غلوط تایپ نکرده باشند! معنیش اینه که به سفارش خریدار و برای ارزونتر درومدن با این کارت ارائه شده . مواظب باشین سرتون کلاه نره چون ماتریس gs70 ورژن اصلی رو مدتهاست وارد کرده با کارت گرافیک 765 و حداقل 25 درصد سریعتر از یه 750 . درضمن ماتریس قیمت gs70 رو کاهش داده و 5.800 داره میفروشه.

دقیقا درست اشاره شد که این دو تا لب تاپ رو کلا نباید با هم مقایسه کرد چون توی دو رده مختلف هستند شما باید سری GT از msi مثل GT60 C با قیمت 6.8 میلیون تومنی رو با این ایسوس که لینک دادین مقایسه کنید. سری gs سری گیمینگ سبک و قابل حمل و شیک msi هستش که ما اصطلاحا میگیم fashion که 2.6 کیلو و حدود 2 سانت ضخامته درحالیکه سری های gt با 3.6 الی 4 کیلو و ایسوس مد نظر حدود 5 کیلو وزنشونه

فعلا تمام بازی های روز با کارتهای گرافیک سری gtx m انویدیا در تنظیمات very high با تعداد فریم بالای 30 به راحتی اجرا میشند اما در چند بازی و در تنظیمات ultra حتی کارت گرافیک 780m هم در برخی صحنه های شلوغ و سنگین بازی کم میاره چه برسه به 765 و 770
    دوست عزیز من گرافیک لب تابم gtx 560m هست نتونستم اساسینس کرید رو رو مدیوم روون بازی کنم چه برسه به very high؟ رمم هم 8 هست و سی پی یو هم i5 2450m هست پس چرا اینطوری لک میندازه تو بازی؟؟

3. این کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتتون بخیر
    من میخوام لب تاب بخرم
    بین z510 i5 و g510 i5 موندم
    البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
    ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
    بنظرتون کدومش؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتتون بخیر
    من میخوام لب تاب بخرم
    بین z510 i5 و g510 i5 موندم
    البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
    ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
    بنظرتون کدومش؟
    لطفا تاپیک جدا بزنید

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوست عزیز من گرافیک لب تابم gtx 560m هست نتونستم اساسینس کرید رو رو مدیوم روون بازی کنم چه برسه به very high؟ رمم هم 8 هست و سی پی یو هم i5 2450m هست پس چرا اینطوری لک میندازه تو بازی؟؟
    شما درست می فرمائید. اما منظور من GTX های سری 700 انویدیا بود. یعنی کارتهای 760 به بالای این سری . دو خط آخر نوشته من که شمارو به اشتباه انداخته واضحه که در باره سری 700 و بویژه در خصوص دو کارت 765 و 770 استفاده شده در دو لب تاپ مورد سوال نویسنده تاپیک داریم صحبت می کنیم.

همونطور که خودتون هم به خوبی اطلاع دارین ، کارت 765 و حتی 760 قابل مقایسه با 560 نیست و خیلی خیلی قوی تره. 760 از قویترین کارت سری 500 انویدیا یعنی 580m هم قویتره حالا 765 که جای خود داره.
    Last edited by parsicola; 19-05-2014 at 09:44.

7. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من گیمینگ و کارهای سنگین مد نظرمه و به خصوص جی پی یو قوی که رندر گیری رو سریعتر و با حداقل نویز انجام بده
    شما درست میفرمایید،کانفیگ هاشون خیلی متنوعه ومن منظورم دقیقا همونی بود که لینکش رو گذاشتم:gpu:gtx770m ram :16gb 1600
    متاسفانه همه کانفیگ های ارایه شده تو ایران نیستن تا ببینم با بودجه م مطابقت داره یا نه
    تصمیم گرفته بودم ام اس ای بخرم که تو چند جا دیدم مشکل throttling داره متاسفانه
    وزنش اصلا مهم نیس بالاخره 5 کیلو رو هم میشه حمل کرد دیگه!
    الان اگه پرتابل بودنش مهم نباشه این موارد رو مد نظر قرار بدیم،کدوم بهتره؟؟؟
    1-قابلیت و امکانات نسبت به هزینه
    2- کارایی و بازده دستگاه
    3-کیفیت و عمر قطعات(ضربه پذیری و گرم شدن برام مهمه چون تو اکثر روزای تابستون کامپیوتر رو فقط 5-6 ساعت خاموش میکنم اونم موقع خواب!!
    )
    داداش من الان 3.2 کیلو رو به زور حمل میکنم
    قبلش یه 4.5 کیلویی داشتم با شارژرش می شد 5 کیلو، قشنگ بدنسازی حساب میشد حملش
    اگه وزن "اصلا" مهم نیست g750 اولویت داره چون کولینگ به نسبت بهتری داره و معمولا حدود 5 تا 10 درجه خنک تره
    اما چیزی که هست مثل msi واردات رسمی چندانی نداره و ممکنه به قیمت مناسبی گیرتون نیاد، با این پولی هم که شما هزینه می کنید حیفه که زیره gtx770 بگیرید (البته می تونید نیم نگاهی هم به صبر کردن برای سری بعد داشته باشین)
    شما اول قیمت بگیر از فروشنده ها قیمت کانفیگ های g750 دستت بیاد
    اگه قیمت مناسب نبود در درجه بعد msi gt60 یه کانفیگ داره نزدیک به رنج قیمت شما که 6800 هست حدودا (سایت ماتریس همه کانفیگ ها وقیمت ها هست)
    سری gs هم نسخه ارزون شده ریزر بلید هست و به کار شما نمیاد چون تنها مزیتش وزن کم در مقابل سخت افزار مناسب هست
    در درجه بعد هم p25 از گیگابایت هست که به شخصه اطلاعی در موردش ندارم

9. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

داداش من الان 3.2 کیلو رو به زور حمل میکنم
    قبلش یه 4.5 کیلویی داشتم با شارژرش می شد 5 کیلو، قشنگ بدنسازی حساب میشد حملش
    اگه وزن "اصلا" مهم نیست g750 اولویت داره چون کولینگ به نسبت بهتری داره و معمولا حدود 5 تا 10 درجه خنک تره
    اما چیزی که هست مثل msi واردات رسمی چندانی نداره و ممکنه به قیمت مناسبی گیرتون نیاد، با این پولی هم که شما هزینه می کنید حیفه که زیره gtx770 بگیرید (البته می تونید نیم نگاهی هم به صبر کردن برای سری بعد داشته باشین)
    شما اول قیمت بگیر از فروشنده ها قیمت کانفیگ های g750 دستت بیاد
    اگه قیمت مناسب نبود در درجه بعد msi gt60 یه کانفیگ داره نزدیک به رنج قیمت شما که 6800 هست حدودا (سایت ماتریس همه کانفیگ ها وقیمت ها هست)
    سری gs هم نسخه ارزون شده ریزر بلید هست و به کار شما نمیاد چون تنها مزیتش وزن کم در مقابل سخت افزار مناسب هست
    در درجه بعد هم p25 از گیگابایت هست که به شخصه اطلاعی در موردش ندارم
    این بدنسازی رو بس به جا گفتی!!!
    من الان کتابامو که میزارم کیفم با فلاسک و اینا (برای عزیمت به کتابخانه!)وزنش نزدیک 6 کیلو میشه! ولی مشکلی ندارم باهاش
    واسه همین میگم وزنش مهم نیس!
    من واسه بعد کنکور میخوام،فکر کنم تا یه ماه دیگه قیمتا بره بالا که امیدوارم پیش بینیم اشتباه باشه
    ولی قیمت ام اس ای همین امروز 500 تومن کاهش داشته
    ممنون از راهنمایی هاتون
    من تصمیمم واسه ایسوس قطعی شد
    حالا یه ماه هم تا بعد کنکور صبر کنیم ببینیم چه کانفیگ هایی از G750 به ایران میاد
    راستی،من تو تبریزم به نظرتون اگه از اذربایجان یا ترکیه این مدل ها رو گیر بیارم بخرم به صرفه تره یا از ایران بگیرم؟
    و اینکه ایا گارانتی ایسوس بین المللی هست یا اینکه برای استفاده از گارانتی ،حتما باید از ایران خرید کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این بدنسازی رو بس به جا گفتی!!!
    من الان کتابامو که میزارم کیفم با فلاسک و اینا (برای عزیمت به کتابخانه!)وزنش نزدیک 6 کیلو میشه! ولی مشکلی ندارم باهاش
    واسه همین میگم وزنش مهم نیس!
    من واسه بعد کنکور میخوام،فکر کنم تا یه ماه دیگه قیمتا بره بالا که امیدوارم پیش بینیم اشتباه باشه
    ولی قیمت ام اس ای همین امروز 500 تومن کاهش داشته
    ممنون از راهنمایی هاتون
    من تصمیمم واسه ایسوس قطعی شد
    حالا یه ماه هم تا بعد کنکور صبر کنیم ببینیم چه کانفیگ هایی از G750 به ایران میاد
    راستی،من تو تبریزم به نظرتون اگه از اذربایجان یا ترکیه این مدل ها رو گیر بیارم بخرم به صرفه تره یا از ایران بگیرم؟
    و اینکه ایا گارانتی ایسوس بین المللی هست یا اینکه برای استفاده از گارانتی ،حتما باید از ایران خرید کنم؟
    بعیده تا یه ماه دیگه خیلی بالا بره (مگر اینکه اتفاق خاصی پیش بیاد)
    خبر ندارم داخل ایران اصلا با گارانتی پیدا میشه یا نه
    اگه خودتون یا یک آشنا بیاره می صرفه اما خرید پستی نه
    گارانتی بین المللی داخل ایران شعبه نداره و اگر چیزی بشه عملا گارانتی نداره یا باید فرستاده بشه خارج

12. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه I.G.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    در اینده مشخص میشه!

پيش فرض

اگه پولشو داری بورو این رو بخرApple ZOOM 7000 که 5میلیون و نیم قیمتشه!!!!!!!!!
    ولی خدایی ارزش داره برای بازی و وقت تلف کردن همچین هزینه ای رو بکنیم؟
    من خودم خریدمش و خودمو 1ماه توخونه برای بازی کردن حبس کردم بعدش نزدیک بود بمیرم!!!
    البته حالا بجای بازی برای برنامه نویسی ازش استفاده میکنم ولی واقعا برای این کار زیاده..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اگه پولشو داری بورو این رو بخرApple ZOOM 7000 که 5میلیون و نیم قیمتشه!!!!!!!!!
    ولی خدایی ارزش داره برای بازی و وقت تلف کردن همچین هزینه ای رو بکنیم؟
    من خودم خریدمش و خودمو 1ماه توخونه برای بازی کردن حبس کردم بعدش نزدیک بود بمیرم!!!
    البته حالا بجای بازی برای برنامه نویسی ازش استفاده میکنم ولی واقعا برای این کار زیاده..
    ممنون از پیشنهادتون
    مدلی که شما دادید رو پیدا نکردم!
    منم اوایل محصولات اپل رو قبول داشتم زمانی که خودم حرفه ای نبودم و باهاش کار نکرده بودم
    ولی بعدها که یکی از رفقا اپل مک بوک پرو گرفت (واسه کلاسش و در کنارش کار های دانشگاه!!) باهاش کار کردیم یه ذره
    انصافا خیل خوش ساخت و زیبا و تو بعضی نرم افزار های مخصوص خودش فوق العاده سریع بود یعنی 1/10 یه پی سی معمولی طول میکشید کاراش
    اما نکته منفیش اینه که فقط اپلیکیشین های اختصاصیش رو به اون سرعت اجرا میکنه و اگه بخوای ویندوز بزنی روش،کاراییش خییلی پایین میاد
    و اینکه 8 میلیون میدی ولی سخت افزارت به پولی که دادی نمیارزه...کارت گرافیکش750 هست و gtx نیست که درایو نوری هم نداره از بیخ
    به نظرم با توجه به جیب و هدف من،ایسوس کارا تر هست
    بازم ممنون که نظرتونو اعلام کردید
    Last edited by 7i7az; 20-05-2014 at 21:04. دليل: مشکل نگارشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •