یه ویندوز دیگه رو امتحان کنید حتی 7.
اگه انجام شد مجددا با ویندوز جدید امتحان کنید.
من طبق سرچی که زدم برا مشکلی که مثل شما داشتم این قبیل ارور ها با راهکار نصب از طریق DVD یا فلش درست شده بوده که برا خودم با DVD نصب نمیشد ولی با فلش نصب شد.
یه ویندوز دیگه رو امتحان کنید حتی 7.
اگه انجام شد مجددا با ویندوز جدید امتحان کنید.
من طبق سرچی که زدم برا مشکلی که مثل شما داشتم این قبیل ارور ها با راهکار نصب از طریق DVD یا فلش درست شده بوده که برا خودم با DVD نصب نمیشد ولی با فلش نصب شد.
نحوه پیکربندی بایوس مادربوردهای جدیدیمثل p61A-D3 برای نصب ویندوز7
سلام
راستش من متوجه نشدم شما دنبال آموزش پیکربندی هستید ؟ اگر درسته که بایوس تنظیم خاصی نداره برای نصب ویندوز فقط باید بوت اول دستگاه رو با CD قرار بدید که موقع لود شدن با CD بوت بشه و با هارد بوت نشه.
بهتر بود سوال تون رو توی تاپیک مجزا می پرسیدید
موفق باشید.
شرمنده منظور من رو درست متوجه نشدید. برای SATA MODE SELECTION ویندوز 7و8 گزینه مورد نظر بایستی IDE باشه یا AHCI؟
سپس هنگام انتخاب نوع ویندوز دیگر گزینه های BOOT MODE SELECTION باید LEGACY یا UEFI باشند ؟
خواهش می کنم
AHCI یا Advanced Host Controller Interface نوع جدیدتر انتقال است توی ویندوز های جدیدتر بهتره از این مد استفاده کنید. اول از این استفاده کنید بعد اگر دیدید ساپورت نمیشه به IDE تغییرش بدید
اون یکی رو هم به سخت افزار و نرم افزار سیستم بیشتر مربوط میشه و اینکه با چه وسیله ای بخواهید بوتش کنید. UEFI تنظیم کنید اگر کار نکرد رو سیستم تون تغییرش بدید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)