نه نیم کیلوش به صرف تر .نمیشه 5 تا 100 گرمی باشه پلم باشه یعنی مثلا 5 تا جد در بسته باشه .چون ممکنه درش وا بشه در طی سالها از کیفیتش کم بشه این چیزا رایدو اکتیویش... ؟؟
نه نیم کیلوش به صرف تر .نمیشه 5 تا 100 گرمی باشه پلم باشه یعنی مثلا 5 تا جد در بسته باشه .چون ممکنه درش وا بشه در طی سالها از کیفیتش کم بشه این چیزا رایدو اکتیویش... ؟؟
با عرض سلام و ادب
بله خب به صرفه تره
همشون پلمپ هستن
عرض کردم درباره این موضوع که ی تونری بعد از سالها چی میشه من تجربه ای ندارم چون تا حالا موردی نداشتیم که تونری رو سال ها نگهداری کنن
موفق باشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام وادب
من نیازی نمی بینم توضیح واضحات ارائه کنم
احساس خوبی نسبت به فرمایشات جنابعالی ندارم .. و همچنین احتیاجی به تایید جنابعالی هم نیست
موفق باشید
همون37 تومن بشه در 5 بسته جدا میشه؟
با عرض سلام و ادب
منظورتون اینه که ی 500 گرمی رو بریزیم تو 5 تا قوطی 100 گرمی؟ اگه منظورتون اینه خیر ما نمیتونیم این کار رو انجام بدیم...
اولا خود قوطی 500 گرمی پلمپ هست درثانی بنده اینکار رو انجام نمیدم دوست بسیار عزیز .. توصیه می کنم شما از همون 100 گرمی ها بخرین ...
و ی سوال: تهران تشریف دارین؟
موفق باشین
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزرگوار
وقت شما بخیر
دوست عزیز نظرتون در مورد کارتریج های طرح فابریک "مادایران" چیه؟ دردسرش کمتر از شارژ کردن نیست؟ کیفیتش از کارتریج شارژ شده شده بهتر نیست؟
قیمتشم خیلی ارزونه، 50 تومن!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید![]()
با عرض سلام و ادب
از اظهار محبت و لطفتون سپاسگزارم ... با عرض شرمندگی بنده تجربه ی استفاده از این نوع کارتریج ها رو ندارم اما خودم برای دستگاههای شخصی خودم از کارتریج های چینی استفاده می کنم چون خیلی ارزونتر هستن و من بعد از یک یا چندبار استفاده به مرور قطعاتش رو تعویض می کنم و به اینصورت یعد از ی مدت کارتریج خوبی رو صاحب هستم و حالا حالا هم ازشون استفاده می کنم به همه دوستان و آشنایان هم همین رو گفتم و اونها هم همین کار رو انجام دادن و راضی هستن (البته شایان ذکر هستش که خودم براشون انجام میدم .. اونها فقط محبت دارن و به بنده اعتماد می کنند) و ی مطلب دیگه اینکه مادیران کلن شرکت متوسط و خوبی هستش من سالهای خیلی پیش (حدودا 10 سال پیش) نمایندگی فروش مانیتورهاشون رو داشتم و از روش کارشون راضی بودم .. امیدوارم کارتریج هاشون هم خوب باشن ...
میدونم که پاسخم درخور سوال جنابعالی نیست .. به بزرگواریتون ببخشید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)