سلام ...
خب هلند رو خیلی دوست دارم که متاسفانه تاپیکش خیلی جالب ساخته نشده و آدم خیلی راغب به حرف زدن نیستش. اما بعد از هلند طرفدار تیم ملی ای هستم که زبان مردم کشورش " هلندی " هستش و علاوه بر اون اسم و رسم و سبک بازیکن های این تیم و حتی دین و مذهب و فرهنگ و ... تا حد خیلی زیادی شبیه به هلند هستش و پیراهن این تیم هم سالیان بسیار زیادی هست که شباهت داره به تیم ملی هلند و اون ها هم مثل هلندی ها سیاه پوست های زیادی دارند که تو تاریخ فوتبال این کشور حرف های زیادی زدن.
اما برسیم به تیم ملی بلژیک و ترکیب این تیم ... یه نکته ای که در مورد بلژیک خیلی مشهود هستش اینه که به نظرم اون ها در کنار اسپانیا و برزیل بهترین بازیکن ها و کاندیداهای بازی کردن در جام جهانی رو دارند و همین تیم ملی بلژیک به جرات می تونه 50 بازیکن مطرح رو در لیست خودش داشته باشه ... و همونطور که دوستان می دونند خیلی از بازیکن های خوب از لیست تیم ملی یا جا موندند و یا به علت مصدومیت جام جهانی رو از دست دادند که به نظرم بزرگترین اون ها کسی نیست جز Christian Benteke که به نظرم زلاتان سیاه لقب برازنده ای هستش برای این بازیکن که متاسفانه به خاطر مصدومیت جام جهانی رو از دست داد. بنتکه رو خیلی دوست داشتم هرچند Lukaku هم بازیکنی هستش که به همون اندازه می تونه مفید باشه و قطعا مصدومیت بنتکه فرصت خوبی رو بهش خواهد داد تا خودش رو بیشتر و بیشتر به دنیا نشون بده ... کسی که علی رغم قد بلندش هم سرعت خوبی داره و هم تکنیک خوبی و از این نظر خیلی شبیه به بنتکه هستش.
بلژیک یه نقطه ی مثبت خیلی بزرگ داره و اون هم داشتن دفاع وسط های خوب و با کلاس بالای جهانی اون هم به تعداد بسیار زیاد هستش. مدافع هایی که تو تیم های بسیار مطرح منچستر سیتی . تاتنهام / اتلتیکو / آرسنال و ... بازی می کنند و به نظرم هیچ تیمی در جام حتی ایتالیا و اسپانیا به این اندازه دفاع وسط عالی نداره. اما برعکس دفاع سط در دفاع کنار اون ها به جز فندن بور خیلی بازیکن خوب دیگه ای ندارن و شاید مجبور بشن یک سمتشون رو به یک دفاع وسط کلاسیک مثل فرمائلن و یا فرتونقن بسپارن.
این ترکیبی که وحید گفتش :
فرتونگن - کمپانی - ورمائلن - آلدروایرلد
که این دفاع بزرگترین مشکلش سرعت پایین مدافعان کناری هستش. که به نظرم به جای آلدروایرلد می شه از فندن بور استفاده کرد و دفاع چپ رو به فرمائلن سپرد. ولی بازم می گم کاش به جای این 5-6 دفاع وسط استثنایی یه دفاع چپ خوب داشتن. یه دفاع چپ کلاسیک.
در کل مارون فلینی رو که من اگه بودم 2 دقیقه هم بازی نمی دادمو تازه ناینگلن رو هم به جاش دعوت می کردم که فصل خوبی رو در رم داشت و حداقل تیمش رو از اروپا محروم نکرد
( مویس چشم بازار رو با این خریدش درآورد
) و اگه قرار باشه 2 تا هافبک وسط داشته باشه از ویتسل و دفور استفاده کنه به نظرم بهتر هستش و حتی آلدروایرلد با اینکه دفاع وسط هستش اما به مراتب هم تکنیکی تره و هم بهتره و هم مارون فلینی کلا بازی نکنه بهتره و ممکنه بلژیک تو گروه چهار تیمی هفتم ! بشه
. موسی دمبله ای هم که وحید گفت خیلی خوبه منتها دیگه وسط رو خیلی کسی نیست که جمع و جور کنه . و در کل این ترکیب پیشنهادی من هستش :
کورتوا
فرمائلن _ کمپانی _ فرتونخن _ فندن بور
ویتسل _ دفور ( حتی آلدروایرلد )
هازارد _ دی براین _ یانوزای ( نــــــــــاصــــر چادلـــــــــــی )
لوکاکو
و با اینکه آرزو بر جوانان اصلا عیب نیست امیدوارم یه کدوم از کشور هایی که زبان رسمیشون ( یا بخشی از رسمشون) هلندی هستش قهرمان بشه و به نظرم بلژیک خیلی نسبت به هلند بیشتر پتانسیل قهرمانی رو داره و حالا خلاصه هر کی قهرمان شد بشه اما اسپانیا دیگه بسشه
![]()
موفق باشید