الجی مدل 8600 بگیر واقعا عالی هستش
فقط یک تجربه از خودم اونم سامسونگ نگیر
الجی مدل 8600 بگیر واقعا عالی هستش
فقط یک تجربه از خودم اونم سامسونگ نگیر
دوستان خیلی عزیزم، خیلی خیلی ممنونم که وقت ارزشمندتون رو گذاشتید و پاسخ دادید.
چون همانطور که گفتم من اطلاعاتم واقعا ضعیفه مجبورم با احترام به دوستانی که سامسونگ و شارپ رو معرفی کردم، فعلا همان ال جی 8600 سایز 47 رو در نظر بگیرم که تعداد بیشتری توصیه کردن.
انشالا تا یک هفته ده روز احتمالا بخرم اما در این فرصت اگه هر پیشنهاد و نظری بود، کماکان ممنون میشم که به اشتراک بگذارید.
ضمنا دوستان متخصص ال جی، لطفا راهنمایی کنید که چه مواردی رو در هنگام خرید ال جی 8600 باید در نظر بگیرم تا مطمئن بشم که دست اول هست و تا حالا استفاده نشده و ایرادی نداره؟ مثلا میگن در سامسونگ اولین بار روشن میکنی یک تصویری وسط صفحه نمایش میترکه! و ازین حرفا. البته ممکنه بصورت نرم افزاری بتونن همین کارها رو روی سیستم استفاده شده هم بذارن.
راستی این مدل ال جی زیر نویس فارسی داره؟
پخش و ساپورت فرمت فایلهای صوتی تصویری اش چطوره؟
گیرنده دیجیتال چی؟ (البته در مدلهای فروشی در بانه، با سیستم ایران هم کار میکنن؟)
Last edited by yami; 14-05-2014 at 19:21.
شما REW های
HDTVTEST
FLATPANEL
AVforums
digitalversus
رو بخون اگر در مقابل 8000 , 6850 حرفی برای گفتن داشت لینک بده ما هم استفاده کنیم
بخش عظم screen uniformity به نشت نور مربوط استاد گرامی که در این زمینه 8600 فاجعه اس
دوستان عزیزم، همانطور که عرض کردم این تلویزیون رو بیشتر برای استفاده افراد سالمند در منزل میخوام تا خودم. یک صحبتی باهاشون کردم و متاسفانه زیاد علاقه ای به ور رفتن با تلویزیون هوشمند ندارند و سه بعدی هم اصلا مد نظرشون نیست ولی در عوض براشون سایز بزرگتر و کیفیت ساخت و تصویر بهتر و همچنین ساپورت انواع فرمتهای ویدیویی از روی فلش مموری و هارد اکسترنال مطرحه. متاسفانه این ال جی 8600 (بعضی جاها 86000 نوشتن) فقط فیلم DivX پخش میکنه و خیلی هم بیش از اندازه هوشمند هست!!
بنابرین لطف کنید و یکی دو سه تلویزیون با مشخصات زیر هم به من معرفی کنید. مطمئنا زیاده از این مزاحمتون نخواهم شد
1- غیـــــــــــــــــر سه بعدی
2- غیـــــــــــــــــر هوشمند
3- سایز 50 اینچ به بالا (اگه تفاوت قیمت جهشی نبود، ترجیحا 55 یا حتی 60 اینچ)
4- ساپورت هر نوع فایل ویدیویی از روی فلش مموری و هارد اکسترنال
5- ترجیحا با ساپورت خوب زیرنویس فارسی و گیرنده دیجیتال
6- ساخت کشور خارجه مگر همه موارد مورد تقاضا توش باشه ولی مونتاژ ایران باشه و به نظر شما کیفیت خوبی داشته باشه.
7- بودجه هم کماکان حداکثر حوالی 4 میلیون تومان (البته قیمت بانه منظورمه)
8- باعث شرمندگی هست ولی نمیدونم پلاسما به درد شرایط ما میخوره یا حتما LED بخریم ولی بهرحال LG 60PN که دوستمان اینجا معرفی کردن هم از نظر سایز و هم از نظر بودجه و هم Full HD بودن به نظر مناسبه و تنها از بابت عدم ساپورت فرمتهای ویدیویی روی فلش مموری و همچنین زیر نویس فارسی ش اطلاعی ندارم.
Last edited by yami; 14-05-2014 at 21:23.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش Uniformity رو بخون. میگه تو f8000 تو حالت غيرفعال dimming حتى از 6800 هم ضعيفتر عمل ميكنه.
اينم يه نگا بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود نویسنده تو کامنتا اشاره کرد light bleeding نداره(اون چیزی كه شما گیر دادی)
از طرفى صداى بهتر و امكانات بيشتر 86000 رو هم بايد در نظر گرفت.
نقطه ضعف 86000 در برابر رقباش بيشتر عمق سياهيشه كه با اين همه حتى تو اين مورد هم عملكردش قابل قبوله ولى سامسونگ دست بالا رو داره.
تا جایی که میدونم تلوزيوناى الجی سامسونگ اكثر فرمتارو پشتیباتی میکنن حالا فقط divx رو نوشته دليل نميشه.
ال جی 60PN رو که بانه مارکت میده 4 میلیون... اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت حوالی 1800 در هرمزگان تا 3400 در تهران قید کردن. اینقدر قیمت سریع کشید بالا؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)