روحانی مچکریم... روحانی مچکریم...
روحانی مچکریم... روحانی مچکریم...
من شکایت کردم، دو بار تا حالا بام تماس گرفتن، یکی از خود 195 (با شماره 98195) حدود هفته ی پیش و امروز از مرکز اهواز، که موضوع رو گفتم، گفت پیگیری میکنیم و خبرت میکنیم. شماره ی همراهم رو گرفت. بقیه چطور؟
ما هم از مخابرات قم شکایت کردیم فعلا که خبری نشده امیدوارم زورشون به این مخابرات گردن کلفت قم برسه لامصب اصلا براش مهم نیست مردم راضی هستن یانه
تازه خنده دارش اینکه تو بین استانها امسال اول شده خوب بله دیگه وقتی آسیاتک تو بین سرویس دهنده ها اول میشه بایدم قم تو بین مخابرات ها اول بشه![]()
اگه حرف ما برش داشت الان وضعمون اینطور نبود. ما که بیخیال شدیم isp درست حسابی هم برای جایگزینی نامحدود پیدا نکردیم
برا ما حذف نشده .ماه قبل 98 گیگ دان کردم![]()
دوستان واقعیت داره برای ارومیه هم حذف شده ؟
ببینید دوستان ، در شکایتی که میکنید باید دنبال مصوبات تنظیم مقررات باشید ، چیزایی که بشه بهش استناد کرد ، من دو تا مورد پیدا کردم
از اینا استفاده کنید ، ضمن اینکه من شکایت کردم و شکایت م رو ارجاع دادن به مخابرات که اونها هم خواستن دس به سرم کنن و کاری کنن از شکایت انصراف بدم ولی من به هیچ وجه کوتاه نمیام و تا جایی که بتونم دنبال راه های قانونی میگردم که بزنم تو دهنِ این کم فروشای دُزد !
توی بخش پرسش های متداول توی سامانۀ شکایت تنظیم مقررات نوشته شده :
11- آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نميتواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.
یادتون باشه که سرویس بدون رضایت ما بهمون تحمیل شده و به هیچ وجه نباید از موضع خودتون کوتاه بیاید ، توی سایت سازمان تنظیم مقررات به مصوبات دیگه شون هم میشه استناد کرد ، یکم بگردید و جستجو کنید
احتمالا از مخابرات استان خودتون باهاتون تماس میگیرن و سعی میکنن راضی تون کنند و از کم اطلاعی شما سوء استفاده کنن تا از شکایت خودتون منصرف بشید -همونطوری که اینکارو با من کردند- ولی بگردید و با سند و مدرک جلوشون وایسید ، اینا میخوان با حجمی کردن اینترنت و به اسم ارزون شدن گیگ مشترکین رو تَلَکه کنن ، غیر از این نمیتونه باشه
روحانی این همه وعده وعید داد که بشه این ؟ که نامحدود و شبانه رو بردارن ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)