ایتالیای دوست داشتنی
امسال هم مثل همیشه با قدرت بسوی قهرمانی و در نهایت بالا بردن جام در دستان جی جی بوفن دوست داشتنی درآخرین جام جهانی ک میبینیمش
برزیل
مکزیک
اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
کلمبیا
ژاپن
یونان
اروگوئه
انگلیس
ایتالیا
سوئیس
فرانسه
آرژانتین
ایران
آلمان
پرتغال
بلژیک
روسیه
امریکا
هندوراس
ایتالیای دوست داشتنی
امسال هم مثل همیشه با قدرت بسوی قهرمانی و در نهایت بالا بردن جام در دستان جی جی بوفن دوست داشتنی درآخرین جام جهانی ک میبینیمش
Last edited by sAeEd_kHaAn; 16-05-2014 at 11:23.
ببینم طرفدار تیم محله ما نیستی شما یه وقت؟
یه وقت تعارف نکنی ها دوستش داشتی اینجا اعلام کن خو
توی این جام یواخیم لوو هم نمیتونه جلوی قهرمانی ما رو بگیره!
اینقدر انگیزه و بازیکن و ....داریم که خودمون هم نخواییم باز هم قهرمانیم.
پ ن: بین خودمون باشه شنیده بودم فیفا میخواست برگزاری جام رو کلا کنسل کنه و جام رو دو دستی بده تیم ما( آلمان)تمومش کنه بره تا باقی تیم ها یه وقت هویج نشن.اما خب به دلیل برخی مسائل سوق الجیشی نشد که بشه!
من انگلیس و ایتالیا رو که کلا همیشه طرفدارشون بودم
حداقل توی این دوره جام جهانی بلژیک رو هم طرفدارشم اونم به خاطر تعداد زیادی از بازیکنای لیگ برتر و کلا تیم خوبی که داره و کلا این تیم برای طرفداران فوتبال انگلیس دوس داشتنیه
یوسف جان مسئولین فیفا شوخی کردن . تا موقعی که تیمی مثل ایتالیا هست پس طبیعیه که توی صعود آلمان به دور بعد شک و شبه زیادی ایجاد بشه .توی این جام یواخیم لوو هم نمیتونه جلوی قهرمانی ما رو بگیره!
پ ن: بین خودمون باشه شنیده بودم فیفا میخواست برگزاری جام رو کلا کنسل کنه و جام رو دو دستی بده تیم ما( آلمان)تمومش کنه بره تا باقی تیم ها یه وقت هویج نشن.اما خب به دلیل برخی مسائل سوق الجیشی نشد که بشه!
چه برسه به این که بخوان قهرمان هم بشن
از من میشنوین بعد از رسیدن به ایتالیا به صورت خودجوش از جام کناره گیری کنین
[شوخی]![]()
سلام ...توی این جام یواخیم لوو هم نمیتونه جلوی قهرمانی ما رو بگیره!
نمیدونم اما یادمه یه جا خوندم که تا حالا هیچ تیم اروپایی جام جهانی رو که در قاره آمریکا یا حداقل آمریکای جنوبی برگزار شده رو نبرده و اگه آلمان ببره خب معجزه شده![]()
این میروسلاو کلوزه می خواد بازی هم بکنه یا همینجوری دور همی بردنش؟آخه می ترسم رکورد 15 گل عمو رونالدو رو بزنه
اون سال 2002 بود چقدر به این عربستان صعودی !! گل زد
( فکر کنم 3 تا ) . در هر صورت کلوزه رکوردش رو به 20 هم برسونه باز عمو رونالدو یه چیز دیگس
![]()
واسه اینکه اسپم هم نباشه : من طرفدار هلند ( که امیدوارم با این انتخاب های فن خال در درون دروازه و دفاع وسط و دفاع چپ حداقل از گروه صعود کنه، تاپیکش هم نزدن وگرنه حرف واسه گفتن زیاد بود ) و بعد هم بلژیک. البته اگر کار به جاهای باریک کشید و مثلا اسپانیاو ایتالیا و آلمان باقی مونده بودن ، ایتالیا هم دوست دارم .
ایتالیا....
like
![]()
Last edited by sAeEd_kHaAn; 16-05-2014 at 11:30.
شما اول بذار از گروهتون صعود کنید بعد اگه اومدین بالا خوردین به ما آلمان بیاید با پرافتخارترین تیم اروپا کل کل کنید.
انگلیس -فرانسه-بلژیک هم امسال بازیکنای دوس داشتنی زیاد داره
ولی انگلیس و فرانسه رو از وقتی یادمه عاشقشون بودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)