ااا آقا سلام چطوری؟ یادش بخیر.
چهار سال چقدر زود می گذره.
امیدوارم امسال حداقل تاپیکمون یه هفته ای نخوابه (یعنی فرانسه زود حذف نشه ...)
ااا آقا سلام چطوری؟ یادش بخیر.
چهار سال چقدر زود می گذره.
امیدوارم امسال حداقل تاپیکمون یه هفته ای نخوابه (یعنی فرانسه زود حذف نشه ...)
داستان یورو2012(بعداز بازی با اسپانیا فکر کنم) ویا اون جمله معرف "خفه شوید" فقط دومورد از حواشی ایشون هستن.که البته در مورد اولی عذرخواهی کرد.
ويرا: دشام اشتباه بزرگي را انجام داد
دعوت نشدن هافبک منچستر سيتي به تيم ملي فرانسه يکي از موضوعات داغ چند روز اخير بوده است و اخيرا پاتريک ويرا که سابقه قهرماني با تيم ملي فرانسه در جام جهاني 1998 را داراست از دعوت نشدن اين بازيکن شگفت زده شده است.
پاتريک ويرا باور دارد دشام در دعوت نکردن سمير نصري به تيم ملي فرانسه اشتباه بزرگي را انجام داده است. ويرا که خود براي تيم ملي فرانسه به ميدان رفته است و حالا از نزديک با نصري در ورزشگاه اتحاد کار مي کند اعتقاد دارد که او مي بايست به برزيل مي رفت.
ويرا در اين باره به خبرنگاران گفت: "اين يک اشتباه بود. اگر شما مي خواهيد قهرمان جهان شويد، بايد از بهترين بازيکنان خود بهره بگيريد. به نظر من امسال سمير به خوبي درخشيد و يکي از بهترين بازيکنان منچستر سيتي بود. قطعاً او شايسته حضور در جام جهاني بود. او براي رفتن به برزيل هر کاري را انجام داد. به نظر من سال اول نصري در منچستر سيتي خوب بود، اما عملکرد امسال او فوق العاده بود."
اين کاپيتان سابق آرسنال در ادامه گفت: "من با نصري در تيم ملي بازي کرده ام و همچنان با او در منچستر سيتي کار مي کنم. ما اصلاً انتظار شنيدن اين خبر را نداشتيم. به نظر من دشام اشتباه بزرگي را انجام داد."
ويرا همچنين در مورد منچستر سيتي و قهرماني اين تيم در ليگ برتر نيز گفت: "اين قهرماني بسيار مهم است. اما اگر شما مي خواهد نام خود را در جمع بهترين ها ببينيد، بايد تلاش کنيد که براي چند بار متوالي قهرمان شويد. زماني که من در آرسنال بوديم، با تمام تجربه اي که داشتيم موفق به انجام اين کار نشديم، ما هيچگاه نتوانستيم در دو فصل متوالي قهرمان شويم و اين موضوع مهمي است. قهرماني در چند دوره متوالي باعث مي شود شما در جمع بهترين ها قرار بگيريد. البته اين کار بسيار سخت است، چراکه همه مي خواهند تيم قهرمان را شکست دهند و چند بار متوالي قهرمان شدن نيازمند آمادگي رواني بسيار بالايي است."
مگه سمیر نصری چکار کرده که در فرانسه باهاش خوب نیستن
از وقتی زیدان رفته فرانسه نتونست خلاء ش با هیچ بازیکنی پر کنه همون جام جهانی 2006 هم زیدان بود که با درخشش یک تنه تیم رسوند به فینال
Last edited by clau; 16-05-2014 at 04:06.
قربانت
آره انگار همین دیروز بود !
چهارسال پیش ایران نبود همه دل خوشیم فرانسه بود
بازم تنها تیمی که بعد ایران دوسش دارم فرانسس
امیدوارم خوب، آبرومندانه و به دور از حواشی بازی کنند، نه مثل 2010 ...
اگر فرانسه روند قبلش رو حفظ کنه الان باید بره فینال !
98 قهرمان
02 حذف تو مقدماتی
06 نایب قهرمان
10 حذف تو مقدماتی
یکی در میون تو فینال بوده.
توجه کردید خوش شانس ترین تیم همین فرانسه ست ؟![]()
آسونترین گروه که نصیبش شده و اگه اول بشه به بوسنی یا نیجریه و ایرانمیخوره ؟
فرانسه - نروژ
سهشنبه 06/03/1393 ساعت : 23:30
زنده از شبکه سه
شبکه 3 حروم زاده گفت پخش میکنه ولی پخش نکرد !
4 بر صفر فرانسه بازی رو برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)