تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 23 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 226

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی انگلیس | سه شیرها

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ترکیب جرارد و ویلشر در فاز دفاعی خیلی قابل اطمینان نیست!می تونست حداقل یه هافبک دفاعی مثل کریک رو ببره.اگر هم فیکس بازیش نمی داد بالاخره یه موقعی شاید به کارش میومد

2. 5 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب جرارد و ویلشر در فاز دفاعی خیلی قابل اطمینان نیست!می تونست حداقل یه هافبک دفاعی مثل کریک رو ببره.اگر هم فیکس بازیش نمی داد بالاخره یه موقعی شاید به کارش میومد
    البته هندرسون هست که توی فاز دفاعی خوبه
    شاید اسمش زیاد بزرگ نباشه ولی این فصل توی لیورپول عالی بوده
    احتمالش هست از جرارد و هندرسون توی وسط زمین استفاده بشه و یه هافبک هجومی هم جلوی اونا بازی کنه مثل لمپارد ، بارکلی ، لالانا ، ویلشر و یا رونی
    مسئله ای که احتمالا هادجسون در نظر گرفته اینه که اگه فرضا کریک رو می خواست ببره باید کی خط می خورد؟! احتمالا باید بازیکنایی مثل بارکلی فدا می شدن
    کلا انگلیس هافبک دفاعی خیلی خوبی این چند ساله نداشته و مثلا بازیکنایی شبیه یحیی توره یا ماتیچ توی تیم بودن خیلی به کمک اون میومدن
    ولی بازیکنایی مثل جرارد ، هندرسون و ویلشر به عنوان هافبک وسط در زمینه دفاعی بد نیستن حداقل در کنار هم که اینجوری به نظر می رسه
    ولی فرضا زوج جرارد و لمپارد اگه استفاده بشه آره در زمینه دفاعی خیلی مشکل پیش میاد که البته میشه گفت تقریبا غیر ممکنه زوج هم دیگه باشن و در بهترین حالت اگه تیم با سه هافبک وسط بازی کنه یکیشون می تونه به عنوان هافبک هجومی بازی کنه...

4. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خب کلورلی با اون هجمه ای که براش پیش اومد در بین ملت انگلیس به تیم ملی دعوت نشد ، فکر کنم میتونست کمی توی هافبک دفاعی به کار بیاد ، از اون طرف هم کریک هم واقعا میتونست کمک کنه.
    احتمال حضور فیل جونز در هافبک دفاعی هم مخصوصا در دو بازی سخت اروگوئه و ایتالیا وجود داره. ولی فکرکنم راس بارکلی گزینه اول هافبک دفاعی باشه. تنومند ، فیزیکی ، قدرت انتقال توپ خوب ، یه جورایی نماد فوتبال انگلیسیه.

فعلا هم که بیشترین انتقادات از دعوت شدن اسمالینگ هست،
    بحث ها حسابی حول بازیکنان منچستر میگرده:

Last edited by eman619rv; 14-05-2014 at 14:04.

6. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

رونی: انگلیس می‌تواند در جام جهانی تاریخ‌ساز شود

مهاجم منچستریونایتد معتقد است که تیم ملی کشوش، پتانسیل این را دارد که قهرمان جام جهانی شود و در آینده به عنوان یکی از تیم‌های بزرگ تاریخ از آن یاد شود.
    آی اسپورت- وین رونی، مهاجم منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس مطمئن است که سه شیر‌ها می‌تواند در جام جهانی برزیل تاریخ سازی کند.
    انتظار‌ها از انگلیس برای قهرمانی، به هیچ وجه بالا نیست. مخصوصا وقتی روی هاجسون، دومین تیم جوان تاریخ سه شیر‌ها را به جام جهانی فرستاد.
    ولی رونی در مصاحبه با میرور از هم تیمی‌هایش دفاع کرد و گفت آنها از گروهشان که شامل ایتالیا، اروگوئه و کاستاریکا است صعود خواهند کرد و مانند سال 1966، قهرمان خواهند شد.
    او گفت: "همه ی ما می‌توانیم قهرمان باشیم. این فرصتی برای ماست که برای کشورمان تاریخ سازی کنیم و چنین فرصت‌هایی زیاد به دست نمی‌آیند.
    در همه ی برنامه‌های تلویزیونی، به تاریخ جام جهانی و قهرمان‌های آن پرداخته می‌شود و این چیزیست که ما می‌خواهیم.
    می‌خواهیم در سال‌های یش رو تاریخ را بسازیم و مردم در آینده به عقب نگاه کنند و افتخار کنند.
    عالی می‌شود اگر در آینده مردم از انگلیس سال 2014 صحبت کنند زیرا این بدین معناست که ما خوب کار کرده‌ایم و قهرمان شدیم.
    رونی اولین بازیش را سال 2003 مقابل استرالیا انجام داد و در 89 بازی برای انگلیس، 38 گل به ثمر رسانده است.
    او افزود: "همیشه فکر می‌کنید که این بار نوبت شماست.
    این اتفاق برای من در دو جام جهانی قبلی نیفتاد ولی خودم را برای این تورنومنت آماده می‌کنم. خودم را آماده خواهم کرد و بسیار هیجان زده هستم."

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..........................

تصویر بالا در پست ایمان رو به عنوان لیست نهایی بازیکنا در پست اول قرار دادم
    کاپیتان نهایی مشخص نیست؟

تیمهای گروه و تقویم بازیهای این گروه رو هم از تاپیکی که آقا وحید برای گروه D زده بود برداشتم
    Last edited by +ali; 14-05-2014 at 17:30.

8. 7 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تیم تیم عالی ایه.ترکیبی از بازیکنان با تجربه و جوون.امیدوارم تجربه ی بازیکنای بزرگی مثل جرارد و لمپارد و جوانی و سرزندگی بازیکنان جوون و با انگیزه مثل استرلینگ و استوریج بتونه مثل یک پازل در کنار هم جور بشه و در نهایت یک جام رو برامون به ارمغان بیاره.خیلی به این تیم امیدوارم.مخصوصا به اون خط حمله ی وحشتانکش که میتونه هر دفاعی رو از پا دربیاره.خوبی بازیکنای جوونی مثل استرلینگ و استوریج اینه که چون میخوان خودشون رو نشون بدن سعی میکنن که از تک تک موقعیت هایی که براشون پیش میاد به بهترین نحو استفاده کنن.امیدوارم انگلیس حداقل یک پای فینال باشه.همینشم خیلی ارزش داره.

10. 5 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی فکرکنم راس بارکلی گزینه اول هافبک دفاعی باشه. تنومند ، فیزیکی ، قدرت انتقال توپ خوب ، یه جورایی نماد فوتبال انگلیسیه.
    بارکلی هم پست اصلیش هافبک هجومیه
    توی اورتون هم که سیستمش 1-3-2-4 هستش اکثرا به عنوان اون هافبک پشت مهاجم بازی می کنه و کمتر پیش اومده جزو اون دو هافبک دفاعی باشه
    ولی در کل خصوصیات دفاعیش هم خوبه و می تونه در کنار جرارد بازی کنه مخصوصا موقع هایی که تیم می خواد هجومی بازی کنه
    ولی خب احتمالا هادجسون ریسک نمی کنه و سیستم رو دفاعی تر می چینه

کاپیتان نهایی مشخص نیست؟
    کاپیتان اول که مشخصه جرارده
    کاپیتان دوم هم فکر کنم لمپارد یا رونی باشن

+

یه لینکی هست که تصویر بازیکنا رو توی دوره های قبلی جام جهانی با تصویر الان مقایسه کرده که جالبه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از انگلیس هم چند تا وجود دارن مثل لمپارد که یادش بخیر اون زمان اوج فوتبالش بود:

همین طور رونی:

12. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا رونی رنگ چشمش عوض شده؟؟؟

14. این کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

وای بر اون تیمی که اسمالینگ توش دعوت بشه !!!
    این بازیکنا و این مربی عالین
    امسال به صعود از گروه راضی هستیم، قهرمانی نخواستیم.

16. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای بر اون تیمی که اسمالینگ توش دعوت بشه !!!
    این بازیکنا و این مربی عالین
    امسال به صعود از گروه راضی هستیم، قهرمانی نخواستیم.
    طرفدار منچستر اینو بگه دیگه بقیه چی بگن؟!
    اسمالینگ بد نیست ولی گزینه های بهتری هم جای اون بودن
    مثل استیون کالکر از کاردیف یا رایان شاوکراس از استوک سیتی که این فصل توی تیم هاشون عالی بودن ولی چون کلا اینا به تیم ملی دعوت نمیشن به خاطر یه فصل خیلی خوب به جام جهانی هم نمیرن
    در کل به اسمالینگ هم فکر نکنم بازی برسه و جلوی خودش سه بازیکن خیلی خوب رو می بینه که باید فرضا دو تا از اونا محروم یا مصدوم باشن که به اون بازی برسه

18. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

لوک شاو: هنوز باورم نمی‌شود که به جام جهانی می‌روم

این مدافع 18 ساله با نمایش‌های بسیار خوبش به همراه ساوثمپتون، در حالی که تنها 1 بازی ملی پیش از آن داشت، به جام جهانی دعوت شد.
    آی اسپورت- لوک شاو، ستاره ی ساوثمپتون می‌گوید که هنوز باور نمی‌کند در لیست انگلیس برای جام جهانی حضور دارد.
    این مدافع 18 ساله تنها یک بازی ملی برای انگلیس انجام داده ولی روی هاجسون با کنار گذاشتن اشلی کول، او را در لیست 23 نفره قرار داد.
    شاو گفت: " واقعا هنوز نمی‌توانم باور کنم.
    وقتی فهمیدم اشلی کول دعوت نشده، فکر کردم که احتمالا من هستم ولی زیاد در این باره فکر نکردم و نگفتم که قطعا حضور خواهم دشت زیرا تا همان شب، هیچ تماس یا پیغامی دریافت نکردم.
    فردای آن روز، وقتی ترکیب مشخص شد، من و خانواده‌ام نشستیم و به این فکر کردیم که من در 18 سالگی به جام جهانی می‌روم.
    شاو می‌گوید که پس از حضور‌ متعدد روی هاجسون در بازی‌های ساوثمتپون به حضور در تیم ملی حضور داشته ولی هنوز باورش نمی‌شود.
    او گفت: "هنوز هم در شوک هستم که به جام جهانی می‌روم. همیشه این فکر در ذهن من بود که با حضور روی در بیشتر بازی‌های ما، احتمال انتخاب من وجود دارد. البته نه فقط من اینطور فکر می‌کردم.
    ولی انتظارش را نداشتم. فکر می‌کردم که در لیست 30 نفره باشم و سپس در لیست 7 نفره ی رزرو قرار بگیرم ولی حضور در جام جهانی در 18 سالگی، بهترین حس دنیاست.
    زمان می‌گذرد. سال گذشته در زیر 21 ساله ها اولین بازیم را انجام دادم و حالا به جام جهانی می‌روم. اتفاقات ممکن است به سرعت رخ دهند. دعا می‌کنم که مصدوم نشوم و به برزیل بروم."

.
    .
    .

وین رونی: استوریج بامزه ترین بازیکن تیم ملی انگلیس است

"بعضی اوقات او را در بازی ای کامپیوتری شکست می دهم و او خیلی زود آن را فراموش می کند. او معمولا هیچوقت شکست هایش را به یاد نمی آورد!
    آی اسپورت - وین رونی، مهاجم تیم ملی انگلیس اعلام کرد، دنیل استوریج مهاجم تیم ملی انگلیس بامزه ترین شخصیت رختکن تیم ملی انگلیس است!
    مهاجم تیم منچستر یونایتد در گفتگو با خبرگزاری AM از شرایط زندگی اش در آستانه ی رقابت های جام جهانی برزیل صحبت کرد.
    وقتی از او در مورد مسائل خنده دار و جایگاه خنده در رختکن تیم ملی انگلیس پرسیده شد، "واتزا" به صحبت در مورد دنیل استوریج پرداخت.
    "دنیل استوریج واقعا بامزه است."
    وی در مورد رقابت بین این دو در بازی رایانه ای گفت:"بعضی اوقات او را در بازی ای کامپیوتری شکست می دهم و او خیلی زود آن را فراموش می کند. او معمولا هیچوقت شکست هایش را به یاد نمی آورد."
    رونی همچنین در این مصاحبه روی هاجسون را به دلیل تاثیری که روی بازی اش گذاشته و اینکه حرکات او را اصلاح کرده مورد ستایش قرار داد.
    انگلیس در رقابت های جام جهانی امسال با تیم های ایتالیا، اروگوئه و کاستاریکا در یکی از سخت ترین گروه های جام جهانی قرار گرفته است.

20. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •