تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: سوال :) خدا خیر بده هرکسی با حوصله جواب بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوسته عزیز
    ببین من رندر گرفتن در حد حداکثر دو روزه . حرفه ای رندر نیستم . اما حجمه پروژه هام بالاس . همین کندی کار داخل خود برنامه بیشتر رو اعصابمه . مخصوصا رویت . یه اربیت که میکنی ، سریع واکنش نشون نمیده. و لگ میزنه . این ناشی از هارده؟
    نمی خوام یه لبتاپ بخرم و بازم این مشکل رو داشته باشم .
    لبتاپ هم از 2.8 تا 3.8 مد نظرمه ولی اهل اسراف نیستم . هر چی منطقی باشه و کارمو را بندازه میخرم . خودم تا الان به اینا رسیدم . msi ge40 - msi ge60 new - lenovo z510 i7
    بعد اها یه چیز دیگه هم بپرسم . من تو فتوشاپ هم فایل های حجمه بالا زیاد کار میکنم . مثلا ممکنه حجم یه دونه فایلم برسه به 500 مگ . این موقع هم خیلی کند میشه. دلیل کند شدنه اینجا چیه ؟ با فتوشاپ خیلی کار میکنم . کلا الان یه پروژه خاصی دستمه همه فایلام حجمه بالاس و داره پدرم در میاد .
    به همه سوالام جواب با توضیح بدین که من شیر فهم شم .خیلی خوب میشه خدا خیرت بده

سلام .

قبل از اینکه جواب بدم این را بگم . که اگه به لپتاپ برا جابجایی احتیاج خیلی نداری . یک PC بگیر. چرا که با این پولی که داری میتونی یه سیستم عالی ببندی .

ببین من 3dmax کار نیستم اما فکر میکنم چون داری میگی در داخل برنامه اتفاق میوفته مشکل از رمت باشه . حال یا اینکه سرعت هرتز اون پایینه یا اینکه حجمش پر میشه و برای جبران کمبود حجم مجبوره از Virtual memory ( فضایی که در درایو ویندوز - البته بقیه درایو ها هم میشه - به صورت پیش فرض دو برار رم را به خود اختصاص میده ) استفاده کنه .///// البته برای اینکه مطمعن بشی که در اون هنگامی که داخل نرم افزار مشکل داری . شاید بتونی با احتمال زیاد با باز کردن یه task manager به نتیجه برسی . حالا یا رم پره یا هر چیز دیگری ....

تو این سه لپتاپی که گفتی 100 % . MSI GE60 2OE بهتر از همه هست . و اگه هم بتونی روش SSD بندازی که دیگه چه بهتر .

وقتی داری از یه نرم افزار در حال حاضر استفاده میکنی . تمام حجمش را در رم ذخیره میکنه . این کند شدن مال رم هست . ( این را تو پرانتر داشته باش . ببین شما تو این طور موارد خود هم میتونی با یه باز کردن Task manager به جواب برسی و میتونی ببینی که رم پر شده .... اما این را میخوام بگم خیلی موقع ها میبینی که 8 گیگ مثلا رم داری . به طور فرض 1 گیگ برا ویندوز و مقداری برا خود نرم افزار و 500 مگابایت هم برای عکسی که لود کردی تو برنامه اما حالا میبینی که رم پر نمیشه اما در هنگام لود سرعت پاییه .. اینجا به حافظه رم بر نمیگرده .. اینجا به سرعت رم یا همون هرتز اون بر میگرده که یه رم با هرتز 1333 داریم یه رم هم مثلا به هرتز 2400 که اینجا فرقش را نشون میده .....)

میدونم سرت را درد اوردم . ولی در آخر دوباره میگم اگه برا جابجایی به لپتاپ نیاز نداری حتما یه سیستم خونگی ببند ( چون برا کار هایی مثل رندر اگه یه لپتاپ چند ساعت متوالی تازه نه با نهایت قدرت روشن بمونه از بین میره حالا چه برسه به چند روز و با نهایت قدرت ) .....
    Last edited by Ali_persiangulf; 12-05-2014 at 23:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام .

قبل از اینکه جواب بدم این را بگم . که اگه به لپتاپ برا جابجایی احتیاج خیلی نداری . یک PC بگیر. چرا که با این پولی که داری میتونی یه سیستم عالی ببندی .

ببین من 3dmax کار نیستم اما فکر میکنم چون داری میگی در داخل برنامه اتفاق میوفته مشکل از رمت باشه . حال یا اینکه سرعت هرتز اون پایینه یا اینکه حجمش پر میشه و برای جبران کمبود حجم مجبوره از Virtual memory ( فضایی که در درایو ویندوز - البته بقیه درایو ها هم میشه - به صورت پیش فرض دو برار رم را به خود اختصاص میده ) استفاده کنه .///// البته برای اینکه مطمعن بشی که در اون هنگامی که داخل نرم افزار مشکل داری . شاید بتونی با احتمال زیاد با باز کردن یه task manager به نتیجه برسی . حالا یا رم پره یا هر چیز دیگری ....

تو این سه لپتاپی که گفتی 100 % . MSI GE60 2OE بهتر از همه هست . و اگه هم بتونی روش SSD بندازی که دیگه چه بهتر .

وقتی داری از یه نرم افزار در حال حاضر استفاده میکنی . تمام حجمش را در رم ذخیره میکنه . این کند شدن مال رم هست . ( این را تو پرانتر داشته باش . ببین شما تو این طور موارد خود هم میتونی با یه باز کردن Task manager به جواب برسی و میتونی ببینی که رم پر شده .... اما این را میخوام بگم خیلی موقع ها میبینی که 8 گیگ مثلا رم داری . به طور فرض 1 گیگ برا ویندوز و مقداری برا خود نرم افزار و 500 مگابایت هم برای عکسی که لود کردی تو برنامه اما حالا میبینی که رم پر نمیشه اما در هنگام لود سرعت پاییه .. اینجا به حافظه رم بر نمیگرده .. اینجا به سرعت رم یا همون هرتز اون بر میگرده که یه رم با هرتز 1333 داریم یه رم هم مثلا به هرتز 2400 که اینجا فرقش را نشون میده .....)

میدونم سرت را درد اوردم . ولی در آخر دوباره میگم اگه برا جابجایی به لپتاپ نیاز نداری حتما یه سیستم خونگی ببند .....
    خیلی ممنون . نه توضیحات خیلی روون بود . سرم درد نگرفت . ولی به لبتاپ نیاز دارم :(

3. این کاربر از Amin_92998 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

برای برنامه های سه بعدی نسخه های جدید ۲۰۱۲ به بعد به ترتیب اولویت:
    ۱-هرچی جی پی یو قوی تر باشه بهتره : Nvidia Gforce سریGTX این مدل ها برای لبتاپ ها : GTX 460 . GTX 560 GTX660 va GTX770
    ۲-رم کارت گرافیک حداقل ۱.۵ گ.ب
    ۲-سری کارت های کوادرو از همه بهتره ولی قیمتش منصفانه نیست quadro2000K va quadro4000k:
    ۳-سی پی یو حداقل cori5 یا corei7
    ۴-رم حداقل ۸ تا ۱۶ گیگابایت
    ۵-هارد اس اس دی برای بوت سریعتر دستگاه خوبه ولی برای رندر اگه رم به مقدار کافی داشته باشی که سیستم نیاز به swap space نداشته باشه عملا تاثیر آنچنانی نخواهی دید

هر مدل لبتابی با مشخصات بالا (با هر برندی) خوبه . مابقیش بر میگرده به سازنده دستگاه : طراحی کولینگ . کی برد . مانیتور و ...

برای ورژن های قدیمی تره نرم افزارهای تولید شده بین۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱
    :کارت گرافیک : GT9800 با ۱ گ ب رم
    cpu : core2duo آخرین سریش

5. این کاربر از syno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای برنامه های سه بعدی نسخه های جدید ۲۰۱۲ به بعد به ترتیب اولویت:
    ۱-هرچی جی پی یو قوی تر باشه بهتره : Nvidia Gforce سریGTX این مدل ها برای لبتاپ ها : GTX 460 . GTX 560 GTX660 va GTX770
    ۲-رم کارت گرافیک حداقل ۱.۵ گ.ب
    ۲-سری کارت های کوادرو از همه بهتره ولی قیمتش منصفانه نیست quadro2000K va quadro4000k:
    ۳-سی پی یو حداقل cori5 یا corei7
    ۴-رم حداقل ۸ تا ۱۶ گیگابایت
    ۵-هارد اس اس دی برای بوت سریعتر دستگاه خوبه ولی برای رندر اگه رم به مقدار کافی داشته باشی که سیستم نیاز به swap space نداشته باشه عملا تاثیر آنچنانی نخواهی دید

هر مدل لبتابی با مشخصات بالا (با هر برندی) خوبه . مابقیش بر میگرده به سازنده دستگاه : طراحی کولینگ . کی برد . مانیتور و ...

برای ورژن های قدیمی تره نرم افزارهای تولید شده بین۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱
    :کارت گرافیک : GT9800 با ۱ گ ب رم
    cpu : core2duo آخرین سریش
    نظرت بین این دوتا گرافیک چیه ؟ 765m - 850m
    کدوم بهتره ؟ 765m که روی msi ge60و drr5
    ولی اون یکی رو ایسوس n550 مدله جدیدشه . که اخرش نفهمیدم چیه
    خیلی قبلیو قشنگ جواب دادی . ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نظرت بین این دوتا گرافیک چیه ؟ 765m - 850m
    کدوم بهتره ؟ 765m که روی msi ge60و drr5
    ولی اون یکی رو ایسوس n550 مدله جدیدشه . که اخرش نفهمیدم چیه
    خیلی قبلیو قشنگ جواب دادی . ممنون
    n550 رم گرافیکش ddr3 هست، واسه رندر به خاطر تفاوت پهنای باند رم به پای 765 که ddr5 داره نمیرسه (حتی مدل 4گیگ 850 هم نمیرسه)

8. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •