تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشکلات و سوالات مرتبط به تلویزیون سامسونگ 6450

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان
    در رابطه با 3 بعدی تلویزیون کمکم میکنید
    راستش کلیپهای تبلیغاتی مثل جنگ میوه ها و چندتای دیگه که قبلا گرفته بودم قشنگ تصویر میومد بیرون
    ولی چندتا فیلم 3 بعدی با ریلیز PUBLIC HD با حجم 16 17 گیگ دانلود کردم مثلا GRAVITY و HOBBIT و چندتا هم مستند با همین حجمهای بالا پخش کردم بیشتر تصویر داخل خود تلویزیون عمق داره و توی فیلم یکی دو صحنه از تلویزیون میاد بیرون نمیدونم چرا اینطوریه؟چکار کنم؟تنظیمات 3 بعدی اشم چیزیه خاصی نداره!
    من خودم فکر میکنم شاید چون بلوری اصل نیستن اینطوریه آیا فکرم درسته؟ با اینکه حجماشون هم بالاست
    متاسفانه بلوری پلیر ندارم که برم بلوری این فیلمها رو بگیرم و پخش کنم ببینم آیا فرق میکنه

داره خودمونی میشه lotus65's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

از طریق تنظیمات صدا چطوری میشه صدای تلویزیون رو بالا برد ؟ کدوم گزینه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان
    راستش کلیپهای تبلیغاتی مثل جنگ میوه ها و چندتای دیگه که قبلا گرفته بودم قشنگ تصویر میومد بیرون
    ولی چندتا فیلم 3 بعدی با ریلیز PUBLIC HD با حجم 16 17 گیگ دانلود کردم مثلا GRAVITY و HOBBIT و چندتا هم مستند با همین حجمهای بالا پخش کردم بیشتر تصویر داخل خود تلویزیون عمق داره و توی فیلم یکی دو صحنه از تلویزیون میاد بیرون نمیدونم چرا اینطوریه؟چکار کنم؟تنظیمات 3 بعدی اشم چیزیه خاصی نداره!
    من خودم فکر میکنم شاید چون بلوری اصل نیستن اینطوریه آیا فکرم درسته؟ با اینکه حجماشون هم بالاست
    متاسفانه بلوری پلیر ندارم که برم بلوری این فیلمها رو بگیرم و پخش کنم ببینم آیا فرق میکنه
    کسی نیست ؟؟؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از طریق تنظیمات صدا چطوری میشه صدای تلویزیون رو بالا برد ؟ کدوم گزینه ؟
    دوست عزیز
    یا از این مسیر
    صفحه منو-->صدا-->حالت صدا را روی تقویت بگذارید و یا

TruSurround DTS● ●
    تولید صدا است که باعث می شود شما احساس کنید مثل اینکه شما در یک سالن تئاتر یا سالن کنسرت نشسته اید.
    ● ● وضوح گفت و گو
    افزایش شدت صدا برای ایجاد محاوره ای واضح تر.
    ویا از قسمت صفحه منو-->صدا-->تنظیمات بلندگو را تنظیم کنید

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان
    دوست عزیز
    با توضیحاتی که دادید کلیپهای تبلیغاتی مثل جنگ میوه ها و چندتای دیگه که قبلا گرفته بودید و کیفیت خوب بوده ولی این فیلم آخری خوب نبوده این مربوط به فرمت فیلم شما می شود ونه به تلویزیونتان حالت 3D موجود ممکن است بسته به مدلها بر روی سیگنال ورودی متفاوت باشد یعنی فیلمها بسته به فرمتشان یا عادی یا ساید باساید و یا بالا و پایین متفاوت باشند و شما در حالت ساید بای ساید و بالا و پایین نمی توانید در منوی تلویزیون از قسمت 3d به آن عمق بدهید

داره خودمونی میشه lotus65's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    یا از این مسیر
    صفحه منو-->صدا-->حالت صدا را روی تقویت بگذارید و یا

TruSurround DTS● ●
    تولید صدا است که باعث می شود شما احساس کنید مثل اینکه شما در یک سالن تئاتر یا سالن کنسرت نشسته اید.
    ● ● وضوح گفت و گو
    افزایش شدت صدا برای ایجاد محاوره ای واضح تر.
    ویا از قسمت صفحه منو-->صدا-->تنظیمات بلندگو را تنظیم کنید
    واقعا ممنون که پاسخ دادید. راستی گفتم قبل از اینکه برم دستکاریش کنم بگم بهتون من این مشکل کم بودن رو فقط با کابل hdmi دارم قبلا که با AV کار می کردم صدا خیلی خوب بود . مشکل از جای دیگه که نیست نه ؟با همین تنظیماتی که گفتید برم صدا رو زیاد کنم ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

واقعا ممنون که پاسخ دادید. راستی گفتم قبل از اینکه برم دستکاریش کنم بگم بهتون من این مشکل کم بودن رو فقط با کابل hdmi دارم قبلا که با AV کار می کردم صدا خیلی خوب بود . مشکل از جای دیگه که نیست نه ؟با همین تنظیماتی که گفتید برم صدا رو زیاد کنم ؟
    دوست عزیز
    ممکن هم است که کابل تان استاندارد و یا مرغوب نباشد همیشه از کابل مرغوب استفاده کنید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •