تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 13 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 122

نام تاپيک: چشم چرانی

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میشه یک تعریف دقیقتر از این واژه چشم چرانی ارائه بدید؟
    در تعریف پست اول چیزی که ارائه شده دید زدن مخفیانه از پنجره و حمام! و استخر! و نصب دروبین مداربسته و ... گفته شده کع مسلما اینکارها حتی جرم هم هست و ورود مستقیم به حریم خصوصی افراد هست

ولی ایا نگاه های معمول و یا نگاه های غیر معمول در اماکن عمومی به چه صورت هست؟
    ایا هر نوع نگاه به دیگران چشم چرانی هست؟
    یا فقط نگاه به جنس مخالف چشم چرانی هست؟
    یا محدوده زمانی و مکانی خاصی مورد نظر هست؟مثلا بیشتر از فلان ثانیه یا نگاه کردن فلان نقاط بدن
    ایا فقط نگاه به افراد غریبه چشم چرانی هست یا اشنایان هم در این حوضه تعریف میشن؟
    ایا محدوده سنی خاصی وجود نداره و نگاه کردم به هرفردی در هر سنی چشم چرانی هست؟مثلا نگاه کردن به کودکان خردسال
    و ....
    Last edited by havzhini; 09-05-2014 at 16:43.

2. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

میشه یک تعریف دقیقتر از این واژه چشم چرانی ارائه بدید؟
    در تعریف پست اول چیزی که ارائه شده دید زدن مخفیانه از پنجره و حمام! و استخر! و نصب دروبین مداربسته و ... گفته شده کع مسلما اینکارها حتی جرم هم هست و ورود مستقیم به حریم خصوصی افراد هست

ولی ایا نگاه های معمول و یا نگاه های غیر معمول در اماکن عمومی به چه صورت هست؟
    ایا هر نوع نگاه به دیگران چشم چرانی هست؟
    یا فقط نگاه به جنس مخالف چشم چرانی هست؟
    یا محدوده زمانی و مکانی خاصی مورد نظر هست؟مثلا بیشتر از فلان ثانیه یا نگاه کردن فلان نقاط بدن
    ایا فقط نگاه به افراد غریبه چشم چرانی هست یا اشنایان هم در این حوضه تعریف میشن؟
    ایا محدوده سنی خاصی وجود نداره و نگاه کردم به هرفردی در هر سنی چشم چرانی هست؟مثلا نگاه کردن به کودکان خردسال
    و ....
    الان تعریف دقیق انگلیسی اش رو مطالعه کردم، انواع و اقسام مختلفی داره و یکجورایی ریشه تاریخی هم دارد.
    ترجمه فارسیش اصلا جالب نبود، ولی متن انگلیسیش به زبان ساده نوشته شده و میتونن دوستان مطالعه کنند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما منظور بیشتر نگاهی هست که توش لذت و کامیابی هم نهفته باشه.
    در باب جرم بودن یا نبودنش هم گوبا بستگی به قوانین و فرهنگ کشورهای مختلف دارد.

4. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هدفم از مطرح کردن این سوالات این هست که بیشتر باید روی اینگونه واژه ها فکر بشه
    چون مشخصا خیلیها از این واژه ها استفاده ابزاری میکنن تا با بکار گیری احساسات و اخلاقیات مخاطباشون چیزهایی رو به اونها القا کنن که در حقیقت درست نیست

اینکه هرنگاهی رو ما چشم چرانی بدونیم از نظر من اصلا صحیح هست
    حتی نگاهی که در اون لذت و کامیابی نهفته باشه
    ما از نگاه کردن به یک کودک خردسال هم ممکنه لذت ببریم
    ممکنه از دیدن ظاهر مرتب و تمیز و شیک یک همجنس هم لذت ببریم
    و بهمین ترتیب ممکنه از زیبایی و استایل یک جنس مخالف هم لذت ببریم

پس صرف نگاه کردن و یا لذت بردن به نظر من چشم چرانی محسوب نمیشه

از نظر من تعریف درستر این هست که هر نگاه و خیره شدنی که به حریم خصوصی افراد تجاوز کنه چشمچرانی هست و عملی ناپسند
    حالا این ورود به حریم خصوصی ممکنه نصب دوربین باشه یا حتی ممکنه یک خیره شدن در خیابان باشه
    ولی در مقابل ممکنه حتی یه نگاه با لذت هم همراه باشه ولی بهیچ وجه چشم چرانی محسوب نشه

6. 8 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی فرهنگ دانشجو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

درود،
    به نظر من اکثر ما تفاوت نگاه کردن با چشم چرانی را می دانیم.آنچه این دو را از هم متفاوت می کند ذهنیتی است که در پس هر یک از این دو عمل قرار دارد.پس ازانجام چشم چرانی،ذهن فرد تا مدت هامشغول ودر گیر شده وزمان زیادی را به تصویر سازی وخیال پردازی در مورد شخص مورد نظرصرف می کند، این امراثرات بسیاری از جمله کاهش تمرکز فرد نسبت به اهداف و وظایف روزمره ودور شدن او از واقعیت دارد.(...که هر چه دیده بیند دل کند یاد...)
    به نظر من نکته ء مهم در این بحث شناخت ریشه های انجام این عمل است.صرف نظر از ریشه های فرهنگی، اجتماعی وتاریخی این مسئله از قبیل ایجاد محدودیت های بی مورد و...عامل زیستی و روانشناختی در این مورد نقش مهمی ایفا می کند. در دنیای حیوانات معمولاهرگاه جنس نر با ماده روبه رو می شود ، تمام انرژی وتلاش جنس نر صرف تصاحب طرف مقابلش می شود، که البته این یک رفتار کاملا غریزی است که با هدف تولید مثل و ادامهء بقا صورت می گیرد و هیچ ایرادی بر آنان نمی توان گرفت وصد البته که این رفتار غریزی درموجود دیگری از راستهء حیوانات به نام انسان؛و با همان هدف قرار دارد. ولی انسان از معدود موجوداتی است که به دلیل ساختار ذهنی،بهره وری ولذت جویی جنسی را نیز دنبال می کند....پس به نظر من آنچه که به عنوان یکی از عوامل چشم چرانی می توان از آن یاد نمود ادامه وحفظ همان خصوصیت غریزی در کسانی است که اقدام به عمل چشم چرانی می نمایندو با دیدن جنس مخالف فیلشان یاد هندوستان می کند.

8. این کاربر از فرهنگ دانشجو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یک دوستی گفتن نوع نگاه مهمه منم واقعا موافقم
    نمیدونم چطوری بیان کنم منظورم رو اما واقعیت اینه که گاهی پیش میاد (خودم در قالب مثال میگم تا منظورم رو بهتر ادا کنم) گاهی پیش میاد اقایی ممکنه به ادم نگاه کنه اما نگاهش واقعا ناخوشایند نیست و حس بدی رو القا نمیکنه
    اما بعضی از اقایون ختی در حد چند لحظه هم نگاه زننده ای دارند جوری که ادم از خودش خجالت میکشه!
    در وضعیت عکس من شخصا تعداد اندکی خانوم رو میشناسم که چشم چران باشند ولی منکر وجود خانومهایی نیستم که نگاه زننده دارند!

البته ناگفته نماند به نظر من کلا سه دسته میشه طبقه بندی کرد:
    کسانی که نگاه معمولی دارند
    کسانی که نوع پوشش طرف مقابل سبب نوع خاصی از نگاه در اونها میشه
    و کسانی که پوشش براشون مهم نیست هرچی باشه نگاهشون بده!

خب دسته سوم مشخصا مشکل دارند و به گونه ای بیمار هستند
    اما فکر میکنم که در مورد دسته دوم این خوده ما هستیم که با نوع برخورد و نوع پوشش میتونیم این نوع خاص نگاه رو کنترل کنیم.

10. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با یه روانشناس صحبت میکردم میگفت چشم چرانی برای تخلیه اظطراب در فرد چشم چران هستش
    یعنی درواقع فرد چشم چشران با چشم چرانی تا حدودی اظطراب در خودش تخلیه میکنه

12. 2 کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

تا اونجا که میدونم، چشم چرون به کسی میگن که با چشم چرونی، قصد ارضا کردن شهوت خودشو داره، یعنی با قصد شهوانی نگاه میکنه به دیگران. ولی متاسفانه، این نوع نگاه، بدترشون میکنه.

14. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

متاسفانه این جمله که نگاه به نامحرم تیری زهرآلود از ناحیه شیطان هست، هیچ وقت جدی گرفته نشده. سوای بحث مذهبی و دینی، انصافا تو کدوم کشور به اندازه ایران، مردا واسه خانما و دخترا مزاحمت ایجاد میکنن؟ نه میذارن ورزش کنن، نه میذارن تو خیابون چند لحظه بایستین، ماشین پشت ماشین و بوق و بوق، چون عادت کردن با چشم چرانی فقط جسم یک انسان رو ببینن و تا آخر قضاوتش کنن !!!

16. 4 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

متاسفانه این جمله که نگاه به نامحرم تیری زهرآلود از ناحیه شیطان هست، هیچ وقت جدی گرفته نشده. سوای بحث مذهبی و دینی، انصافا تو کدوم کشور به اندازه ایران، مردا واسه خانما و دخترا مزاحمت ایجاد میکنن؟ نه میذارن ورزش کنن، نه میذارن تو خیابون چند لحظه بایستین، ماشین پشت ماشین و بوق و بوق، چون عادت کردن با چشم چرانی فقط جسم یک انسان رو ببینن و تا آخر قضاوتش کنن !!!
    نتیجه تفکر حاکم، جهانبینی و تعلیماتی هست که شما و دوستانتون دیکته کردید به جامعه دوست عزیز!
    چرا همیشه وقتی کم میاریم و وقتی اشتباه میکنم، به جای قبول اشتباه سعی میکنیم چیزی رو سیبل کنیم و بهش شلیک کنیم اما قبول نکنیم که اشتباه از ما بوده؟! حالا یا این سیبل امریکاست یا اسرائیل یام شیاطین و موجودات خیالی، اینا مهم نیست و مهم اینکه ما هیچوقت یاد نگرفتیم اشتباهمون رو قبول کنیم و بعد هم مسئولیت پذیر باشیم و تلاش کنیم برای رفع مشکل.

در کشور های غربی که به گفته خود شماها کافر هستند و ... چرا اینکار ها انجام نمیشه؟ قاعدتن اینطور که شماها میفرمایید باید توجه اونها به جسم انسان بیشتر باشه دیگه.

18. 8 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

" پسرم رو که هفت سالش بود چند روزی فرستادم خونه ی یکی از آشنایان و فراموش کردم که ماهواره دارند. ( نگاه انتقادی به ماهواره ندارم. منظورم همون تصاویر مبتذله)
    چند روزی اونجا موند. بعد که آوردمش خونه. باهم رفتیم یه مهمونی. ( دیدم بچه شش و هفت ساله داره یه حرکاتی با دوستش توی جمع انجام میده که برام عجیب بود)
    ازش پرسیدم چکار میکنی؟ گفت تو ماهواره دیدم."

یعنی یه بچه شش هفت ساله که هنوز درکی از این مسایل نداره وارد این موضوع میشه.
    بزرگترین تقصیر رو در اینجا فرد که نگاه میکنه نداره مقصر به وجود آورنده ی اونه یعنی عمدتا زن ها. ( قصد توهین به زن ها رو ندارم).
    همونطور که رابطه زن و مرد یک موضوع اساسی و جا افتاده هست اگه این کار رو جلوی بچه 7 ساله شون انجام بدن قطعا پیامدهای ناگواری داره!!پس دیدن تصاویر مبتذل و این مثال شما تقصیر رو بر گردن ماهواره و حتی خود تصاویر -که به وجود آورنده هستند- نمیندازه در واقع اون والدین هستند که باید برنامه با محتوای مناسب سن کودک رو مشخص کنن و فقط اجازه دیدن اون رو بدن!حالا این چه ارتباطی به چشم چرانی داره جایی که فرد بالغ و با انگیزه و فکر قبلی و با درک صحیح از اونچه که میبینه نگاه میکنه من متوجه نشدم؟

در ظاهر اشاره میکنید بحثتون مذهب نیست اما در محتوا کاملا مشخصه که نوع ایراد و علت رو پوشش زن میدونید و قطعا راهکار رو هم پوششی که کلا جلب توجه نکنه!

میخوام با یک پرسش شروع کنم مفهوم زیبایی چهره زیبایی لباس و آرایش و ... کی معنا پیدا میکنه؟قطعا وقتی کسی بهشون نگاه کنه ! نگاه میتونه توام با تمجید انتقاد لذت و ... باشه یعنی فردی که چنین نوع پوششی انتخاب میکنه (جنس مخالف موافق کودکان سالمندان) و خودش رو آرایش میکنه منظورم آراستنه نه فقط آرایش چهره شاید دنبال کمی توجه و نگاه هم هست جدای از ظاهر آراسته و تاثیر مثبتش در روابط اجتماعی! اگه میخواید کسی بهتون نگاه نکنه یا نامرئی بشید یا یک پتویی چیزی بکشید روی خودتون ...

البته با دوستان موافقم نوع و شدت نگاه مهمه! گاهی در جوامع عقب افتاده اگه کسی مثلا نوع خاصی از پوشش رو داشته باشه بعضی افراد بیمار با یک چشم خاصی نگاه میکنن که قطعا برای اون فرد آزاردهندست این دسته افراطی حتی در جوامع پیشرفته هم کم نیستند!
    البته از اونطرف هم این افراط در آراستن و آرایش و پوشش آنچنانی و نیاز به جلب توجه دیگران وجود داره که اونم باز یک نوع اختلال روانی هست!(Histrionic personality disorder)

البته در پست اول تعریف نادرست و ناقصی داده شده:

چنين فردي کشش تکرار شونده اي را براي مشاهده کردن ديگران
    از درون پنجره ها، پارکها، اماکن خاص مانند حمامها ، استخر و.. دارد.

حتما در اخبار و روزنامه ها با مطالبي در مورد نصب دوربينهاي مخفي در اطاقهاي پرو، سالنهاي آرايش زنانه، باشگاههاي ورزشي و.. مواجه شده ايد. افرادي که مرتکب اين اعمال غير اخلاقي مي شوند عمدتا دچار اين اختلال هستند.
    این تعاریف همه نقض حریم خصوصی و جرم محسوب میشه!و با یک نگاه هنگام عبور (چیزی در دانشگاهتون مشاهده میکنید!) خیلی فرق داره وقتی ارضای یک نیاز از این راه و به صورت افراطی باشه شخص به یک اختلال روانی مبتلاست و نیاز به درمان داره

اگر معتقدید یک اختلال است، چه راه هایی برای درمان یا پیشگیری از آن توصیه میکنید؟
    یک راه بسیار خوب برای جوامع خیلی خیلی پیشرفته که مردم اعتقادات بسیار بسیار راسخی دارن اما ممکنه با معلوم بودن یک تار موی جنس مخالف و یکم تنگ بودن لباس دامن از دستشون بره و دین و ایمان رو فراموش کنن و سریعا گمراه بشن راه حل هم اخته کردن تمام مردان اون جامعه هست البته زنده به گور کردن دختران هم جواب میده یک تعداد کمی فقط باقی بمونن در خانه برای حفظ نسل

درمان که قطعا درمان فرد بیمار هست اما پیشگیری میتونه آموزش صحیح اینگونه مسائل در دوران کودکی برخورد بیشتر با جنس مخالف از همون سنین و امکان برطرف شدن نیازهای جنسی و نه سرکوبشون باشه نه مثل بعضی جوامع خیلی خیلی پیشرفته که تفکیک جنسیتی رو در دانشگاه و محل کار هم دارن و نتیحه رو هم دارن میبینن ...

پ.ن:راستی راسل جان همونطور که اشاره کردی چشم چرانی یک لذت نفهته برای فرد چشم چران داره که توام میشه با یک توهم دلنشین!مثلا مرد با دیدن یک زن زیبا با لباس و ارایش غلیظ خودش رو با اون تصور میکنه ... خب پس با منطق شما باید بگیم که چشم چرانی در واقع یک خرافه هست! و البته عامل بسیاری از قتل ها و جنایات هم بوده پس فرد چشم چران یک خرافه پرست محسوب میشه و نباید با دید علمی و منطقی بهش نگاه کرد کاری که شما کردی نادرسته!برو با زبان و معیار خودش باهاش بحث و هدایتش کن good luck

20. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •