دارم تلاشمو ميكنم كه بازيهاي اين شكلي بسازم ولي نياز به يه گرافيك كار خيلي خيلي حرفه اي دارم...وگرنه...هيچ وقت...ولي قعلا از ابجكتهاي آماده استفاده ميكنم تا بعد ببينم چي ميشه.
دارم تلاشمو ميكنم كه بازيهاي اين شكلي بسازم ولي نياز به يه گرافيك كار خيلي خيلي حرفه اي دارم...وگرنه...هيچ وقت...ولي قعلا از ابجكتهاي آماده استفاده ميكنم تا بعد ببينم چي ميشه.
فکر می کنم با مراجعه به سایت های بالا ، کمی به برنامه نویسی بازی علاقه مند شده باشید .
خوب اول از همه و قبل لز شروع کار باید نکات زیر را برای شما روشن کنم :
1. شما بازی را برای خودتان می سازید .
2. یعنی به هیچ وجه از نظر مالی به بازیتان نگاه نکنید ( با قوانین کپی رایت ایران ) .
3. حتی اگر شما بازی را ساختید و آن را عرضه کردید ، چه کسی آن را خواهد خرید !!! ( در مقابل بازیهای عالی و خوش دست خارجی مثل هیتمن یا دهها بازی دیگر ) .
4. و مهمتر از همه : ساخت بازی کار بسیار مشکل و طاقت فرسا می باشد ، پس شکیبا باشید . در 4 یا 5 روز نمی شود بازی خوب ساخت .
خوب شما باید نرم افزاری برای ساخت بازی داشته باشید که همانطور که بنده در پست های قبلی گفتم نرم افزار FPS Game Creator نرم افزاری است که می شود در عرض فقط 2 یا 3 ماه ( یا حتی کمتر ) یک بازی عالی ساخت . این نرم افزار پولی هستش اما می توانید نسخه ی دمو را دانلود کنید که ...
----------------
آقاي اميد مي توانيد به كلاس هايي كه در بيرون هست برويد و ثبت نام كنيد يا اگر زبان انگليسي شما قوي هست مي توانم چند سايت خيلي عالي را براي شما معرفي كنم . در ضمن آيا به نرم افزار مايا يا 3d max اشنایی دارید یا نه ؟
و بهتر است بازیهای خود را در سایت هایی بذارید که بشود با دانلود منیجر دانلود کرد مثل پرشین گیگ که اگه خواتید می تونم برایتان دعوتنامه اش را بفرستم .
اگر تری دی مکس بلد نبودم خوب این بازهایی که تو امضام گذاشتم رو نمیتونستم بسازم.
خوب عاليه . اگه به 3d max آشنایی کامل دارید می توانید بازیهای با گرافیک بالا را بسازید .
پیشنهاد می کنم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری بزنید . اشیای اناده و با گرافیک بالایی دارد .
آقاي micropixel من خيلي توي اين سايت مي ذوم ولي جايي اشياي آماده براي دانلود نديدم .
مطمئنا وجود دارد . مي توانيد به سايتهاي زير نيز سري بزنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای امید اگه به بازیهای اولی این سایت ( مورهان ) سری بزنید که moorhuhn 1 اولين بازی است خواهید دید که بازیهای شما 100 برابر بهتر از آنها است . آنها فقط در عرض 4 یا 5 سال این همه پیشرفت کردن اما تنها مشکلی که وجود دارد اینست که ما نمی توانیم تمام تمرکز خود را در روی بازیها بگذاریم علاوه بر اینکه کسی به این حرفه یا بهتر بگیم هنر اهمیتی نمی دهد ضمن اینکه امکانات این کار را نیز نداریم . هی ... دیگه چی بگم دلم پره دیگه ...
سلام اقا اميد خيلي بازي هاي توپي ساختي
حيف..............
كاش منم ميتونستم بسازم
البته يه كم Game Maker بلدم ولي به هيچ دردي نمي خوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)