تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: پرسش پیرامون درخت مورد آمریکایی

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

مرسی دوست عزیز بالاخره فهمیدم نام درخت چیه رفتم نام درخت رو سرچ کردم این عکسی که شما گذاشتید یه گونه دیگه از این درخته با نام Conocarpus erectus اما درخت مورد نظر من conocarpus lancifolious نام داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا این گیاه بوی خاصی نداره اصلا اینجا فکر کنم چون نام گیاه سخته میگن مورد آمریکایی مورد آمریکایی همون درخت شیشه شور هست گه گلهای خوشه ای قرمز داره

شما خودتون جنوب میشینید؟ احتمالا توی شمال کشور هم بشه این درخت رو کاشت در مورد مناطق سردسیر رو نمیدونم وضعش چطوره اما این درخت سختجونی که من دیدم ازش بعید هم نیست
    این درخت رو اگه از وقتی نهال کوچیکیه دست نزنن و هرس نکنن به شکل هرمی زیبایی رشد میکنه البته معمولا این درخت رو هرس میکنن تا هرمش باریکتر بشه مثل اون عکسی که گذاشتید این یه درخت آفریقایی هست ربطی به آمریکا نداره
    من خوزستانم. تو این فصل از سال بویی نمیده، فصل تولیدمثل(نمیدونم بش چی میگن، گرده افشانی ؟) یه شیره ی شفاف از برگ هاش خارج میشه که چسبناکه و شیرین و شبها کمی بو میده(نه که بوی بدی بده، یه گازی تولید میکنه که آدم اذیت میشه از استنشاقش).

من فکر کنم تویسرکان هم دیدم از این درخت ها کاشتن، خیلی مطمئن نیستم ولی این به قول شما سختجونیش، بخاطر اینه که با تمام توان خاک رو خالی میکنه از آب تا مواد معدنی... یعنی توصیه میکنن کنار درخت هایی که به توان این درخت نیستن، کاشته نشه.
    درخت خیلی سریع رشد میکنه و بهتره زیرش هرس بشه(البته اگر بخاطر سایه میخوانش).

از این درخت ها تو خوزستان تو شهرداری ها خیلی زیاد پیدا میشه... یعنی برای فروش و ... روز درختکاری هم رایگان میدادن.

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

من خوزستانم. تو این فصل از سال بویی نمیده، فصل تولیدمثل(نمیدونم بش چی میگن، گرده افشانی ؟) یه شیره ی شفاف از برگ هاش خارج میشه که چسبناکه و شیرین و شبها کمی بو میده(نه که بوی بدی بده، یه گازی تولید میکنه که آدم اذیت میشه از استنشاقش).

من فکر کنم تویسرکان هم دیدم از این درخت ها کاشتن، خیلی مطمئن نیستم ولی این به قول شما سختجونیش، بخاطر اینه که با تمام توان خاک رو خالی میکنه از آب تا مواد معدنی... یعنی توصیه میکنن کنار درخت هایی که به توان این درخت نیستن، کاشته نشه.
    درخت خیلی سریع رشد میکنه و بهتره زیرش هرس بشه(البته اگر بخاطر سایه میخوانش).

از این درخت ها تو خوزستان تو شهرداری ها خیلی زیاد پیدا میشه... یعنی برای فروش و ... روز درختکاری هم رایگان میدادن.
    آره خیلی ریشه هاش هم نیرومنده هم بسیار در سطح خاک گسترده میشه مانند اینکه تو خاک چند لایه توری فلزی بذاری بعد بینشون رو با خاک پر کنی اصلا پایین این درخت کلنگ رو بزنی تو خاک فرو نمیره انگار بتون آرمس من خودم یه نارنج و شیشه شور کاشتم کنارش اصلا رشد نمیکنن من تا حالا متوجه بوش نشدم اما بنظر من برای جنگلکاری درخت بیعار بهتره چون میوه های غلافی شکلش خوراک سمداران میشه و شاید روزی بشه با جنگلکاری نسل گوزن زرد رو احیا کرد
    Last edited by FOURTH RETURN; 09-05-2014 at 11:24.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •