درود
1-از مسافرت و اهنگ اروم و ... دیگه خیلی گذشته دارم کارم را از دستمیدم
2-قرص zolpidem هست که من شبی 5 میلی میخورم
درود
1-از مسافرت و اهنگ اروم و ... دیگه خیلی گذشته دارم کارم را از دستمیدم
2-قرص zolpidem هست که من شبی 5 میلی میخورم
سلام
بابت وضعیتتان واقعا متاسفم اما:
هنوز وقت دارین و میتونید همه مشکلات رو کنترل کنید،لطفا به خودتان اهمیت دهید و با یک متخصص اعصاب و روان به منظور بررسی مشکلات احتمالی ملاقات فرمایید.
موفق باشی![]()
من یه داروی گیاهی پیشنهاد می کنم بهش میگن مویز عطاری ها دارن شکلش عین کشمش میمونه .امتحان کنید روزی 7 عدد بخورید صبح
مویز هم امتحان کردم فایده ای نداشت چیز را باید برای چه مدتی بخورم؟
Sent from iphone 6+
مصرف عرق ژنگو هم میتواند مفید باشد.
شما فعلا امگا 3 یک روز درمیان + قرص جینکو تی دی روزی 3 عدد مصرف کنین. اگه نتیجه نگرفتین باید مشکلتون توسط متخصص اعصاب بررسی بشه ممکنه اضطراب و وسواس و سایر مشکلات عصبی داشته باشین.
این چیزیم که معرفی کردم تا حالا روی کسی عوارض نداشتن یکیشون که روغن ماهیه یکیشونم ریشه گیاه جینکوبیلوبا. نگران عوارض نباش.
جینکورا خارجی بخرین برند های ایرانی هیچ تاثیری ندارن
خارجیش هم سفارش دادم از اون طرف برام اوردن اما روزی 2 تا که میخورم سرم جوش میزنه اما واقعا خیلی تاثییر میگذاره --اما فقط تا موقعی که میخورم تاثیر داره
Last edited by alijigari; 22-01-2015 at 22:55.
سلام دوست عزیز.من خودم هم مشکل صرع دارم.از عوارض ناخواسته این قرصها مثل تگرتول یا دپاکین همین اخلال در عملکردهای سیستم عصبی و حافظه هم هست البته در طولانی مدت.و کنار هم نمیشه گذاشت وگرنه امکان داره خدایی نکرده صرع به صرع پایدار و نهایتا مرگ منجر بشه.در مورد پیراستام یکی از تاثیراتش تنظیم استیل کولین در مغز هست که در بیماران آلزایمری این مقدار کم هست و پیراستام کمک میکنه.گرچه تشنج های خفیف رو هم تخفیف میده.اما مهمترین مشکل شما به نظر من استفاده از زولپیدم به عنوام داروی خوابه.خب این دارو رو هر پزشکی جرات نمیکنه بده مگر موارد خاص.بهتره جایگزین بهتری براش پیدا کنید.امکان سو مصرف این دارو هم زیاده متاسفانه که توهم و هذیان رو در پی داره و رو حافظه هم بی تاثیر نیست مسلما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)