تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: راهنمایی خرید لپ تاپ

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منظورم این است که هم گرافیک و هم سی پی یو بیشتر از نیاز من است( در حال حاظر با cpu core2duo کارم کم و بیش راه میفته) و اگر لپ تاپی با قیمت پایینتر و اولویت ذکر شده پیدا می شه که معرفی کنید و گرنه باید همین مدل هایی که ذکر کردید رو تهیه کنم.
    آیا به راحتی و بدون باطل شدن گارانتی می توان ssd رو جایگزین درایو نوری در مدل هایی که ذکر کردید، کرد یا نه؟ چون درایو نوری لپ تاپم با یک ضامن و بدون باز کردن لپ تاپ بیرون می آید.
    شاید الان نیازتون نباشه ، امکان داره در آینده نیاز به سیستم قویتر داشته باشید
    اما در هر صورت من کانفیگ پایین تر تو این مدل هایی که معرفی نکردمو ندیدم که صفحه نمایش خوبی داشته باشه

این لپ تاپی که دوستمونم معرفی کرد هم خوووبه

+

lenovo y510 هم هست که 3100 هست ولی صفحه نمایشش خیلی خوووبه نداره

2. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منظورم این است که هم گرافیک و هم سی پی یو بیشتر از نیاز من است( در حال حاظر با cpu core2duo کارم کم و بیش راه میفته) و اگر لپ تاپی با قیمت پایینتر و اولویت ذکر شده پیدا می شه که معرفی کنید و گرنه باید همین مدل هایی که ذکر کردید رو تهیه کنم.
    آیا به راحتی و بدون باطل شدن گارانتی می توان ssd رو جایگزین درایو نوری در مدل هایی که ذکر کردید، کرد یا نه؟ چون درایو نوری لپ تاپم با یک ضامن و بدون باز کردن لپ تاپ بیرون می آید.
    اگه اشتباه نکنم Q2556N خودش يه پورت مجزا mSATA داره دیگه لازم نیست به خاطرش داريو نورى دربياد, یه بار كه جاگذاری بشه تمومه. یه نکته جالبش اینه که یه پورت اضافی دیگه هم برا اضافه کردن هارد سوم داره. اينجا بهتر توضيح داده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در سایت notebook check مطلبی در مورد لپ تاپ گیگا پیدا نکردم.اگر سایت معتبری که این لپ تاپ رو نقد کرده معرفی کنید ممنون می شم. به هر حال صفحه نمایش n550 خیره کننده است و اگر مدل خوب دیگه ای پیدا نکردم سراغ همین مدل می رم.
    سئوالم رو در مورد جایگزین کردن ssd با درایو نوری در مدل n550 هم بی زحمت جواب دهید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم Q2556N خودش يه پورت مجزا mSATA داره دیگه لازم نیست به خاطرش داريو نورى دربياد, یه بار كه جاگذاری بشه تمومه. یه نکته جالبش اینه که یه پورت اضافی دیگه هم برا اضافه کردن هارد سوم داره. اينجا بهتر توضيح داده:
    درسته. از این نظر واقعا عالی است. تا 256 گیگ ssd رو ساپورت می کند.ولی هنوز مطلبی در مورد کیفیت صفحه نمایشش پیدا نکردم. اگر مقاله ای در مورد صفحه نمایش پیدا کردید من رو در جریان قرار دهید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در سایت notebook check مطلبی در مورد لپ تاپ گیگا پیدا نکردم.اگر سایت معتبری که این لپ تاپ رو نقد کرده معرفی کنید ممنون می شم. به هر حال صفحه نمایش n550 خیره کننده است و اگر مدل خوب دیگه ای پیدا نکردم سراغ همین مدل می رم.
    سئوالم رو در مورد جایگزین کردن ssd با درایو نوری در مدل n550 هم بی زحمت جواب دهید.
    منم براش ریویو پیدا نکردم. به هر حال گیگابایت تو اعتبار چیزی کم از ایسوس نداره.صفحه نمايش N550 فوق العاده هست. گیگابایتم معمولا از صفحه نمایشای با کیفیت استفاده میکنه ولى باز به n550 نميرسه. به هر حال آپشنای گیگابایت برا افزایش حافظه برا خیلی جالب اومد به علاوه قیمتش هم مناسبتر بود.

8. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

درسته. از این نظر واقعا عالی است. تا 256 گیگ ssd رو ساپورت می کند.ولی هنوز مطلبی در مورد کیفیت صفحه نمایشش پیدا نکردم. اگر مقاله ای در مورد صفحه نمایش پیدا کردید من رو در جریان قرار دهید.
    تو مطلب زیر نوشته چطور مال n550 عوض میشه: اول باید کاور پشت لپ تاپ باز شه, بعد پیچ درایو نوری باز شه آخرش هارد تو چیزی به اسم caddy (فک کنم باید جداگانه خریدش)قرار داده ميشه و جاگذاری میشه.

والا میخوان کیفیت صفحه اون یکی مدلاشو تو notebookcheck نگا کنین نباید زیاد فرق کنه مثل این:

10. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سایت های خرید اینترنتی رو چک کردم و قیمت n550 بالای 4 تومن است.آیا قیمت پایینترین کانفیگ n550 رو خبر دارید؟ اگر قیمتش اینقدر بالا باشه نمی ارزه.
    y510p فول اچ دی هم به نظر کیفیت صفحه نمایشش بد نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه فقط کیفیت صفحه نمایش مد نظرت هست و می خوای کمترین هزینه رو داشته باشی من پیشنهادم بهتون acer v3 هست که صفحه نمایش فول اچ دی داره . سی پی یو هم i5 4200u هست و گرافیک هم nvidia gt 710m داره بعضی جاها هم 720 , 730 هم دیدم . قیمتش هم حدود 2 تومن هست . از لحاظ کیفیت هم خوبه فقط بخاطر گرافیکش نمی تونی خیلی بازی های سطح بالا رو روش کار کنی . قیمتش هم حدود 2100 هست . بعد از این می رسی دیگه به n550 که همون 4.200 هستش.

13. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لپ تاپ msi ge60 2oe خریداری شد. ممنون از همه دوستانی که تو این چند روزه به زحمت انداختمشون.

15. 2 کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •