خب معروفترین نرم افزار برا این شرایط Rossetta stoneه.
برا وكب هم مجموعه كتاباى Oxford word skill عالين.
برا گرامر هم کتاب عباس فرزام خوبه.
ولى آخرش هيچی خوندن reading نميشه, هم زمان تو همه زمینه ها تقویتت میکنه.
خب معروفترین نرم افزار برا این شرایط Rossetta stoneه.
برا وكب هم مجموعه كتاباى Oxford word skill عالين.
برا گرامر هم کتاب عباس فرزام خوبه.
ولى آخرش هيچی خوندن reading نميشه, هم زمان تو همه زمینه ها تقویتت میکنه.
سلام
حداقل برای گرامر بهترین منبعی که دیدم کتاب Grammar In Use هست ، از سطح basicــش شروع کنید و برید بالا ، اگه یکم اطلاعات اولیه دارید میتونید سطح Intermediateـش رو بخرید
توی بازار هم هست برای خرید ، قیمتشم هفت هشت تومنه ( پی دی اف نگیرید ترجیحا )
موفق باشید
من از کتاب گرامر استفاده میکنم و حتی از وکب هم استفاده میکنم و این کتاب ها بدون وجود کلاس زبان و معلم هیچ سودی ندارن صرفا فقط آدم رو گیج میکنه برای اینکه به زبان انگلیسیه و معلم باید توضیح بده اگه نتونی خودت ترجمه کنی.
سلام دوستان
من میخواستم یه مدت دامنه لغاتم رو افزایش بدم....میخواستم بدونم بهترین روش برای فراگیری لغات چیه؟
من خودم در روز حدودا 5 لغت سعی میکنم حفظ کنم...
۵ لغت که خیلی کمه. یه دیکشنری کامل انگلیسی به فارسی بگیر برای مثال روزی یه صفحه از لغتشو با معنی حفظ کن و هر روز بیشترش کن.
فقط تمرین خیلی مهمه یعنی اگه تو یه دیکشنری رو کامل حفظ باشی بعد بذاریش کنار خیلی زود کلمات یادت میره به همین علته که افراد دارای مدرک تافل هر چندسال یه بار باید مدرک رو تمدید کنن.
زبان انگلیسی فراره و اگه مدرک تافل هم داشته باشی و تمرین مکرر نکنی انگار هیچی بلد نیستی.
بهتر هست این لغاتی که یاد میگیرید اولا با تلفظ صحیح باشه و دوم اینکه حتما کاربرد کلمه رو در جمله ببینید .
فلش کارتها هم برای لغات مناسب هستند .
اگه چیز نسبتا سنگین میخوای کتاب 1100 words عاليه. برا هر روزش پنجتا لغت در نظر گرفته(اگه همین پنجتا لغتو درست حسابی یاد بگیری خیلیم زیاده)
دوستان اين مجموعه نصرت هم خيلي خوبه. من يه دور تمومش کردم عالي هست.
در مورد گرامر هم Grammer In Use جدّاً حرف نداره، دوستان معرّفيش کردند.
و يه سؤال: به نظرتون نگاه کردن به فيلم انگليسي زبان آيا واسه تقويت انگليسي تأثير داره؟
من با زيرنويس انگليسي نگاه ميکنم و لغتهاش رو يادداشت ميکنم، الآن چند تا دفترچه لغت از اينا جمع کردم و هر از گاهي مرورش ميکنم. نظرتون چيه؟![]()
یه قدم مهم توی زبان یاد گرفتن محاوره ی اونه. و خیلی خوبه که برخی اصطلاحات رو در فیلم ها بلد باشی. من بعضی موقع ها یه حرف هایی تو فیلم ها میشنوم که تو هیچ دیکشنری پیدا نمیشه و بعد متوجه میشم یه اصطلاحه. مثلا یه کلمه ( Dunno ) شنیدم هرچی فکر کردم نفهمیدم چیه؟ بعد یکی بهم گفت زبان محاوره است و درواقع همونبه نظرتون نگاه کردن به فيلم انگليسي زبان آيا واسه تقويت انگليسي تأثير داره؟
I Don't know هستش. یا مثلا یه جمله دیگه بود:
در فیلم : Got a book ?
در زبان رسمی: Do you have a book?
تفاوت رو حس میکنی؟
برای لغت فوق العادس
ولی گرامرش بیشتر کاربردی و محاوره ای هست و همونطور که دوستان گفتن با اون روش رسمیش فرق میکنه ولی در کل خیلی عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)