بفرمایید
نوشتم دریم ویور ولی چیزی که نمایش میده ویور دریم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید
نوشتم دریم ویور ولی چیزی که نمایش میده ویور دریم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعیتش من اولین باره که همچین مشکلی میبینم و نمیدونم دلیلش چیه ! شاید از نسخه باشه. از me استفاده می کنید یا cs6 ؟
بنده تنها برداشتم این بود که ایشون در راست چین کردن مشکل دارند.
عذرخواهی میکنم.
شما با NotPad++ با مشکل مشابه برخورد میکنید .
سعی کنید از آخر بنویسید.
اگر مشکل فارسی بود به اینگونه هم درنمی آمد!
یعنی شما وقتی دریم رو میزدید
به اینگونه:
د ر ی م
نوشته می شد.
پس نسخه باید درست همان نسخه خاورمیانه باشد!
من در مورد این سئوال داشتم که بهترین برنامه برای برنامه نویسی تحت وب. که هم بشه html php asp رو کار کرد چیه؟
قبلا هم گفتم، برای طراحی notepad++ و برای برنامه نویسی dw
والا من دریم ویور رو اطلاع ندارم ولی کلا سری cs6 ادوبی دیگه me نداشت ، خودشون فارسی تایپ میکردن ( حداقل فتوشاپش که اینطوری بود )
cs6
من الان notepad++ رو نصب کردم
پلاگینی چیزی نیست که بشه مثه دریم ویور تگ ها رو خود به خود کامل کنه و ببنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شروع بهتره همین جوری کار کنید تا حرفه ای بشید.
بعدش که دیگه دیدین سرعتتون رو پایین میاره بهتره از همون دریم ویور استفاده کنید![]()
Last edited by Thor God; 30-04-2014 at 21:04.
فقط یه سوال دیگه که تاپیک گفتم براش نزنم
این تبدیل psd به css چیه؟آخه فتوشاپم بد نیس ...
وبسایت بهینه میشه؟از کدنویسی بهتره؟
شما باید ابتدا گرافیک سایت رو با فتوشاپ پیاده سازی کنید تا بعدا چیزی از قلم نیفته، یا موردی از یادتون نره. مثلا در محل قرار گیری بخش های مختلف و یا رنگ بندی صفحه و ... .
البته برخی از افراد هم یک ایده خوب برای طراحی دارن که در فوتوشاپ طراحی می کنن و برای فروش قرار میدن. مثله نقشه ساختمون میمونه.
نه خیر ربطی نداره ! شما هر کاری هم بکنید باز هم باید با کد نویسی سایت بسازید وگرنه سایتتون از کیفیت خوبی برخوردار نمیشه. در ظمن تبدیل مستقیم psd به css وجود نداره
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)