دوست عزیز
خیر اگر از دستورالعملهای زیر نویس که در سایت گذاشته شده استفاده کنید مشگلی نیست
دوست عزیز
خیر اگر از دستورالعملهای زیر نویس که در سایت گذاشته شده استفاده کنید مشگلی نیست
دوست عزیز
من نمی توانم نظری در این رابطه بدهم چون انگه تبلیغ کننده فلان برند و یا اینکه فروشنده فلان برند را به من می زنند ولی در مجموع با دوستمان
نگفتی داداش عینکها ۶۴۵۰ اکتیوه؟
تو سایتها دیدم بعضی ها گفته بودن تعداد عینکهای داخل بسته بندی ۲ تایه بعضیها هم گفتن ۴ تا جریانی چیه؟
باید ۲ تا باشه یا ۴تا؟
یه سوال دیگه آیا خرید اینترنتی از بانه کار درستیست؟امکان داره جنس مورد دار بفرستن؟
Sent from my K00E using Tapatalk
دوست من تمام محصولات سامسونگ از فناوری 3D ACTIVE و عینک های شاتر فعال بهره میبرن دارای 4 عینک هم هست
ممنون بابت راهنماییهاتون
میخواستم نظرتون رو در مورد 2 مدل زیر هم بدونم در مقایسه با 6450؟
LED SONY - 46R450
LED Smart LG - 47LN61500
از سونی با توجه به بودجه من همون 3 تومن به غیر از w800 چیزه دیگه ای پیشنهاد نمیشه؟
شرمنده دوستان بابت سوالهای زیاد
سلام دوست عزیز
حواستم بگم الان می ری سامسونگ میگیری درست بهد 3 ماه میاه کمک می خواییی که به دادم برسید
دوست عزیز کیفیت تصویر و کیفیت ساخت می خوایی الجی
دوستان چنان می گن سری la با پانل ips مشکل داره که پس سونی حتما مرض داره میاد با الجی قرار داد می بنده پاتل معیوب روی ال ای دی هاش می زاره
دوست عزیز به کوری چشم دشمنان این پانل از سیستم ضد شوک و ضد ضریه استفاده و ساخته شده
در ضمن یه سری هم به اینجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بیشتر محصولات سام ... کدری صفحه دیده میشه
و در ضمن درسته اکتیو خوب بود ولی الان بیشتر مارک ها رو اوردن به پیسو چرا؟
چون دیگه از باتری خبر نیست باطری دونه ایی 4 تومان *2
باطری که ضعیف بشه مشکل سه دس دلری
. غیره
برو اول صفحه اونی که گفتم رو بگیر
البته اینو هم بگم که پایین ترین مدل الجی هستش
این دو مدل هم خوبن
LED SONY - 46R450
LED Smart LG - 47LN61500
اگه تصویر عالی می خوایی با بوجه کم اولی ولی اگه امکانات با تصویر یکم پایین میخوایی دومی
موفق باش
دوست من شما چرا اینقدر اصرار دارید بر خرید اشتباهتون وقتی مدیریت هم تایید کرده دیگه برای چی اینقدر کش میدید
بهترین انتخاب ها همونی هست که گفته شد
این مدل lg هم افتتضاح هست
حتما لازمه برسی ای این رو هم بزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سونی در مدل های w800a و w955 از پنل ips استفاده کرده که هر دو ضعف شدید در عمق سیاه و کنتراست دارن و در عوض از پنل va سامسونگ در 904 استفاده کرده که فوق العاده اس
این یک قسمت از نظر ادیتور hdtvtest در خصوص پنل ips مورد استفاده در w955 هست. امیداورم بتونی بخونی
There’s just no sugarcoating this: the KDL-55W955B is the worst-performing Sony Bravia flagship HDTV we’ve reviewed in terms of picture quality. It’s a disappointing departure from the excellent heritage of high-end Bravia TVs, all because of the use of IPS-type LCD TV panel that’s notorious for shallow blacks – perhaps it’s a strategic decision by Sony to funnel potential buyers towards the company’s 4K Ultra HD models?
کسی هم قرار نیست با tv ایش کشتی بگیره که پنل ضد ضربه بخواد. اصل کیفیت تصویر هست
در اون ویدئو هایی که از یوتیوب گذاشته بودی برای برسی نور مثلا زیاد در سامسونگ که مقایسه شده بود با سونی f7100 اگر دقت کنی میبینی که پنل سونی هم در گوشه ها کدر هست.
برای رفع کدری باید براتنس رو افزایش داد.( بهش نمیگن مشکل جناب)
عمیق ترین 3d تنها با فناوری active امکان پذیر هست تمام پلاسماهای برتر جهان که 3d بسیار عمیقی دارن مثل zt60 و vt60 از تکنیک active بهره میبرن
استفاده از پنل ips تنها برای بهبود زاویه دید استفاده میشه وگرنه دلیل دیگه برای استفاده اش نیست
ممنون بابت راهنمایی یه کمی دو دل شده بودم آخه بعضی تاپیکها از سامسونگ بد میگفتن و میگفتن برو الجی بگیر
بعضی ها هم میگفتن اگه کیفیت میخواین سونی رو بگیر
چون کیفیت تصویر تلویزیون های سامسونگ به مرور پایین میاد ولی سونی اصلا!!!!
فکر کنم نباید زیاد مردد باشم تو انتخابم
الان نظرم
دوستان رفتم بخرم
با گارانتی سام سرویس رو گفت 3400
گفتم بدون گارانتی جنس بانه ای هم داری گفتش بخوای برات میارم ولیبا هزینه حمل و نقل 3500 در میاد
فروشنده گفت تو 2تاش من 100 تومن سود دارم برای من فرقی نمیکنه که کدوم رو بگیری ولی نظر من رو میخوای جنس بدون گارانتی رو بگیر چون تولید مالزی هستش و کیفیتش بالاتر از مونتاژه ایرانه و گارانتی سام سرویس هم درست و حسابی جواب نمیده میگفت یکی از مشتریان با گارانتی سام سرویس گرفته بود یه دفعه تلویزیون خاموش شده بود و برده بود گارانتی زیر بار نرفته بودنو گیر نوسانات برق داده بودنو گفتن شامل گارانتی نمیشه.
میگفت جنس مالزی رو بگیر خیالت راحت چ.ن عملا گارانتی ها تو ایران فقط مشتریهاشون رو میپیچونن زیر بارش نمیرن
حالا به نظر شما فروشنده درست میگه یا نه؟
برم مدل مالزی رو بگیرم یا مونتاژه ایران؟
لطفا دلیلتون رو هم بگین
ممنون![]()
lمونتاز مالزی و ایران تفاوت خاصی نداره از لحاظ کیفیت
در دیجی کالا با گارانتی سایز 40 اش قیمت خورده 2.5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)