نه بابا کلاش کلاشه دیگه انفاقا کلاششم همین امین صادقوند خودمون ساخته تو فروم احتمالا از بلوپرینت های معروف تو نت هم استفاده کرده
O M G
من این بازی رو بازی نکرده بودم گفتم شاید اسلحه فرق میکنه
خوبه که آموزش یونیتی میبینی ولی یونیتی بازی سازی نیست یه چیزی مثل فوتوشاپ حسابش میکنن بازی سازی یه سری اصول و قوائد ثابت هست که تو هر انجین یا هرجایی میشه پیادش کرداره یه گروه 15 نفره دارم فقط مدل ساز نداریم همه برنامه نویس و لوگو ساز و.. هستن خودم مدل ساز هستم
من 3سال اموزش یونیتی دارم میبینم 2ترا اموزش یونیتی و بازی سازی دارم و 1.5سال اموزش یونیتی رفتم و با همه قواعد ان و بازی سازی اشنا هستم
1هفته هست رفتم سراغ مدل سازی چون کسی نبود برامون مدل بزنه
نه داداش field of view اصلا بدرد این کار ها نمیخوره چون الان سرچ کردم کارش چیزه دیگه ای هست من میخام جلوش مثل ak47باشه باید مدل شه نه با این گزینه اندازش را عئض کنیم
شیدر را که توی یونیتی براش یه شیدر عالی نوشتم جلو جلو
حالا به هرحال پیدا کردید مارا ناراحت نکنید
مشکل تفنگ شما هم با fov حل میشه اینو از رو تجربه 10 ساله ام تو این کار میگم
راستی امید صادقوند برنامه نویس و کلا تیم خلیج عدن از دوستان من هستند و میشناسمشون
تو اگه بازی سازی رو یاد میگرفتی FoV دوربین جزو اولین درس هاست و خیلی خیلی خیلی بدردت میخوره
تو خلیج عدن دوتا دوربین استفاده شده ( خیلی بده که من دارم به 15 نفر برنامه نویس آنالیز یه بازی رو میگم ) یه دوربین که فقط تفنگ و دست رو رندر میکنه و z buffer رو میاد دوربین دوم قرار میده که محیط رو فیلم برداری میکنه
دوربین اول fov یی که داره با دوبینی که محیط بازی رو نشون میده فرق داره
راستی من 1 گیگ هم آموزش بازی سازی و یوینیتی ندارم
یه نصیحت پدرانه تو این صنعت تکنولوژی و دانش کار حرف اول رو میزنه نه گرافیست