نه ديگه اينا فيلم پخش ميكنن يعني قابليت هاي يك پلير معمولي به علاوه يك ويدئو سي دي البته يك بدي درند و اون اينكه نسبت به پلير هاي معمولي مقدار بيشتري باطري مصرف ميكنند
نه ديگه اينا فيلم پخش ميكنن يعني قابليت هاي يك پلير معمولي به علاوه يك ويدئو سي دي البته يك بدي درند و اون اينكه نسبت به پلير هاي معمولي مقدار بيشتري باطري مصرف ميكنند
آقاي محترم من يك تبلیغ mp4 دیدم با این امکانات پخش آهنگ وفیلم دوربین 5 مگا پیکسل ورودی و خروجی برای اتصال به تلو یزیون قابل ارتقا حافظه و قیمت150 هزار من که تو کفش موندم با یک گوشی کریتیو یا آی پاد فکر نکنم مشکل کیفیت پیدا کنه اگه خواستی برو به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم مفید باشه
اين مدل كه شما معرفي كردين همون لئونو جي 580 من اشتباهي 5 مگا پيكسل رو گفتم 1 مگا پيكسل
نه دوست عزيز ميتوني باهاش ورزش هم بكنينوشته شده توسط amz_31
چرا داره الآن عكسشو برات ميزارم هفته پيش براي برادرزادم خريدم 109000 توماننوشته شده توسط NINTENDO_DS
دوست عزيز به نظر من و نظرسنجيهاي مختلف رده اول وسايل مولتي مديا , كريتيو هست تازه بعدش ipodنوشته شده توسط NINTENDO_DS
اينم عكسش البته مشكيش قشنگتره و واقعا با اين قيمت مفته
![]()
من وقتي چند تا مدل creative رو تو سايتش مقايسه كردم، نتيجه اين بود كه MuVo² كيفيت صداي عالي و ويديوي خيلي خوب داره ولي جلوي ظرفيتش زده بود N/A ولي براي MuVo²FM اين ويژگي ها رو نداشت. و البته حافظه ي هر دو از نوع Micro Hard Drive هستش .نظرتون چيه؟
هدفون خوبم نگفتين چيه، ipod بهتره يا creative؟
سلام
من عضو جديد هستم
سلام
من عضو جديد هستم
يه شركت به اسم رهپويان داره زير قيمت بازار mp3 va mp4 player مي فروشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)