من به آرش عزیز توضیح دادم که کلمه ی مفقود اشتباها به کار رفته و نیازی به تذکر دوباره نبود.
من به آرش عزیز توضیح دادم که کلمه ی مفقود اشتباها به کار رفته و نیازی به تذکر دوباره نبود.
آره شرمنده حواسم نبود.
آقا محمد خان بله اما مقایسه کردن شاه عباس با این گروه بی انصافیه ما در دوره ی صفوی بهترین فرهنگ و هنر رو در اصفهان داشتیم ( مخصوصا در دوره ی شاه عباس)
و بیخود نیست که هم اکنون اصفهان پایتخت فرهنگی ایرانه و بنا هایی همچون میدان نقش جهان و ... حاصل همون فرهنگ پیشرفته شاه عباس و صفویه و از نظر من قدرتمند ترین حکومت فرهنگی و هنری صفوی و قدرتمند ترین حکومت نظامی هم هخامنش بود.
منظور مقایسه نتیجه حاصله است.شاه عباس یه آدم سالم باقی نگذاشت برای حکومت،بطوریکه شاه صفی بچه رو از حرمسرا بیرون کشیدن و تاج رو سرش گذاشتن!و همین شاه صفی این جنایت بزرگ رو انجام داد که امامقلی خان سردار بزرگ و شکست دهنده پرتقالیها رو کشت.(البته اگه اشتباه نکنم.)آقا محمد خان بله اما مقایسه کردن شاه عباس با این گروه بی انصافیه
اصلا بهترین فرهنگ و هنر یعنی چی؟جمله دقیق تر می تونه این باشه:هنر معماری ایرانی به بالاترین حد شکوفایی خود در این دوران رسید.در دوره ی صفوی بهترین فرهنگ و هنر رو در اصفهان داشتیم
در اینکه شاه عباس نابغه حکومت بوده و رفاه نسبی در زمان اون بوده شکی نیست،اما فکر نمی کنم فرهنگ پیشرفته به کور کردن فرزندان و بسیخ کشیدن و سوزاندن و ... بگویند.فرهنگ پیشرفته شاه عباس و صفویه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)